Esim uzakta maalesef gelme sansi yok dugune kadar mecbur beklicez ☹ insallah sigillerim gecer diye dua ediyorum . Imuniks 10 mg , corek otu ve elma sirkesini kullaniyorum . Peki ikimizdede cikarsa tam tedavi olana iliski yasak degil mi
İlişkiye girmedim oral sexde aynı şekilde yaşamıyorum canım başta beslenmeme falan çok dikkat ediyordum ama hani şuan yapıyorum diyemem düzenli olarak Yeşilçay içmeye çalışıyorum 3 ayda bi kan verip değerlerim normal mi baktırıyorum iç çamaşırımı hergün ütüleyerek giyiyorum cin olmadı hiç bende. Bence cinselliği bir süre sil kafandan tedaviye odaklan ahcc kullanıyor Musun bilmiyorum ama başlamanı tavsiye ederim bir de ben enine yerinde olsam 6 ay olarak değil de 9 ay olarak kullanırım seninki biliyorsun dirençli bir tip 6 Aydan 6 aya da smir ve kolposkopiyi ihmal etme derimCok guzel yazmisiin arkadasim boyle seyler okuyunca moral buluyo insan cok gecmis olsun ama sadece ahc kullanarakmi dikkat ettin baska bisey yapmadinmi cinsellige devam ettinmi mesela ettiysen neye dikkat ettin korundunmu hijyene camasira oral seks daha aklima gelmiyo rahim icinde herhangi bir lezyon varmiydi yani cin asamasi varmiydi belki cok soru sordum ama inaninki merak ediyorum ve bize yardimci olur diye dusuniyorum yani bizde napabiliriz neye dikkat ederiz hpv 16 cin1 mevcut bende cvp verirsen sevinirim
Mavii. Labda test ppoziitif çıkmış ağğız iiççiin mmii oldun bunu şşuan negatif mii pekiiİlişkiye girmedim oral sexde aynı şekilde yaşamıyorum canım başta beslenmeme falan çok dikkat ediyordum ama hani şuan yapıyorum diyemem düzenli olarak Yeşilçay içmeye çalışıyorum 3 ayda bi kan verip değerlerim normal mi baktırıyorum iç çamaşırımı hergün ütüleyerek giyiyorum cin olmadı hiç bende. Bence cinselliği bir süre sil kafandan tedaviye odaklan ahcc kullanıyor Musun bilmiyorum ama başlamanı tavsiye ederim bir de ben enine yerinde olsam 6 ay olarak değil de 9 ay olarak kullanırım seninki biliyorsun dirençli bir tip 6 Aydan 6 aya da smir ve kolposkopiyi ihmal etme derim
Senin yanma sigil kismindami oluyor vajina icindemi bende cin1 var tip 16 yanma olmuyir ama usuttugumde iste sampuan tarzi biswyle.yikadigimde hani sistit diyorlar ya idrarin yaprsinda hala geliyomus hissi veriri ara ara o durumlar oluyor ozamanlar yanma.oluyor ama hpv yanmaya neden oluyormu bilmiyorumKızlar benim derdime de bir çare. Dokor sitesine de sordum, cevap gelmedi. En iyi yaşayan bilir.
Hpv taşıyıcısınız ama siğil yok, vajina bölgenizde yanma oluyor mu?
1,5 ay oldu lazerle yakılalı, mantar, enfeksiyon filan da yok. Ama yanma beni deli ediyor. İlişkide de aynı şekilde. Önceden böyle bir sorun yoktu. İyileşmedi yaralar diyeceğim de 1 nisanda yakılmıştı, 2 ay olacak neredeyse. Doktor yeni siğil de yok diyor. Vallahi deli oldum bu yüzden.
Genital bölge için yaptırmıştım ben yok daha 2. Testi yaptırmadım son aşımda düşünüyorum yaptırmayı ağız için testi pek doğru bulmuyorum zor sonuç veriyorMavii. Labda test ppoziitif çıkmış ağğız iiççiin mmii oldun bunu şşuan negatif mii pekii
Genital bölge için yaptırmıştım ben yok daha 2. Testi yaptırmadım son aşımda düşünüyorum yaptırmayıMavii. Labda test ppoziitif çıkmış ağğız iiççiin mmii oldun bunu şşuan negatif mii pekii
Canim bisey sorucam birde senin subat ayinda yazmis oldugun ben test yeni yaptirdim bu iki tip cikti yazi var 3 aydami gecti gercekten ben ahcc alamoyorum butcem el.vermiyor su an icin sadece bagiksilik yukseltemye calsiyorum hijeneye onem veriyorum iliskide eskisi kadar sik degil daha seyrej seekilde korunarak oluyor onun haricindede bisey yapmiyorum bagiskilik a iyi geken seyelri duzenli oalrak tüketiryrum okadarGenital bölge için yaptırmıştım ben yok daha 2. Testi yaptırmadım son aşımda düşünüyorum yaptırmayı
Ben iki defa test yaptırdım canım birinde sadece yüksek tiplere bakılıyordu diğerinden hepsine ilkinde yüksek tipli çıkmadı 2.sinde çıktı ilkini medicana da yaptırmıştım ikincisi Mavi lab.Canim bisey sorucam birde senin subat ayinda yazmis oldugun ben test yeni yaptirdim bu iki tip cikti yazi var 3 aydami gecti gercekten ben ahcc alamoyorum butcem el.vermiyor su an icin sadece bagiksilik yukseltemye calsiyorum hijeneye onem veriyorum iliskide eskisi kadar sik degil daha seyrej seekilde korunarak oluyor onun haricindede bisey yapmiyorum bagiskilik a iyi geken seyelri duzenli oalrak tüketiryrum okadar
Senin yanma sigil kismindami oluyor vajina icindemi bende cin1 var tip 16 yanma olmuyir ama usuttugumde iste sampuan tarzi biswyle.yikadigimde hani sistit diyorlar ya idrarin yaprsinda hala geliyomus hissi veriri ara ara o durumlar oluyor ozamanlar yanma.oluyor ama hpv yanmaya neden oluyormu bilmiyorum
Sigil olann yerse bence yakilan yerin tahris olmasidir ondan dir yanma birde psiklojik olarak ta kafam ordaysa surejli rahatsiz oluyorsundurEvet siğil olan yer, zaten yaktırdıklarım vajina girişideydi yanma orada oluyor. Belki lazer daha geç iyileşiyordur, vallahi bilemedim. Bazı kişiler çok hassas oluyor şampuan gibi şeylere sadece su kullanmak lazım denmesi boşa değil demek ki.
Ahccye kac paara verdin gercekten faydasi oldugunu inaniyomusunHerkese merhabalar uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum ama yazmıyordum biraz kendimi toplamak istedim kendimi iyi hissettiğimde yazmak istedim. Öncelikle hikayemi anlatayım sivillerle 2018 Ekim’de karşılaştım çok kötü zamanlardı sonra ahcc ile tanıştım daha sonra da hakan hocayla bu şekilde o kötü günlerin düzeleceğine inandımMavi labda test yaptırdım tip 6 ve 51 Taşıyorum biri yüksek tipli biri düşük ve ne yazıkki ikisi de siğile sebep olan tiplermiş Hakan hoca asetik asit testi yaptı tam 57 adet siğilim yakıldı vajina iç dış. Daha sonra 1 ay sonra kontrole gittim siğil tekrarlamamıştı ilk aşımı yaptırdım daha sonra Mayıs 13 2. Aşı zamanım gelmişti onu yaptırmaya gittiğimde hem smir verdim hem de kontrolden geçtim çok şükür ne siğilim varmış ne de smirimde herhangi bir anormallik. Allah’a çok şükür ben o kötü günleri geri de bıraktım. 6 aylık ahcc almıştım bugün 9 kutudan 5. Kutuya bitirdim 4 kutum kaldı elimde yaklaşık 80 gün kullanacağım. 3aydır herhangi bir siğil çıkarmadım. Bu arada ahcc olarak time healt marka kullanıyorum. Bunları buraya yazma gereksinimi duydum çünkü biliyorum ki Benim gibi konuyu yeni öğrendiğinde çok panikleyecek arkadaşlarım olacak. Önce inanmamız lazım geçeceğine daha sonra iyi bakmamız lazım kendimize. Hpv denen şey geçiyor arkadaşlar geçmiyor diyenler 1990lardaki araştırmalarda kalmış doktorlar iyi yönden bakalım kadın doğuma gitmeye utanarak sağlığımızı ne kadar tehlikeye atıyormuşuz aslında 6 ayda bir düzenli smir verildikçe hiçbir problem olacağını sanmıyorum. Konu evliliğe de gelirse nişanlıyım bir dahaki yaza düğünüm var hpv evliliğe engel olacak bir şey değil tedavisini görüldüğünde. Pozitif olalım bir gün herşey bitecek inşallah umarım hepinize biraz da olsa umut olabilmişimdir ben böyle yazılar okuyunca inancım artıyordu çünkü sağlıcakla kalın
3150 tabiki de inanıyorumAhccye kac paara verdin gercekten faydasi oldugunu inaniyomusun
Buyuk ihtimal zaten evliligimizin ilk zmani zehir olacak gibime geliyoŞöyle, aktif siğil varken yasak. Siğileriniz yok olunca virüsü taşısanız bile birlikte olabilirsiniz. Doktorumun dediği bu. Aktif siğil varken siğillerin yayılma ihtimali çok artıyor maalesef.
Bu arada benim soruma cevap veren arkadaşlara da teşekkür ederim ama yazdığım gibi enfeksiyon yok. İki doktora göründüm ikisi de her şey yolunda diyor.
Psikolojik diyeceğim, sonradan da çıkmaz ki psikolojik yanma diye bir şey ne bileyim.
Yazdiklariniz bize umut isigi resmen cunku yasayan bilir cok zor donem . Peki bi sdy sorabilirmiyim vajina icinde nerelerde vardi . Idrar deligi cevresinde varmiydiHerkese merhabalar uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum ama yazmıyordum biraz kendimi toplamak istedim kendimi iyi hissettiğimde yazmak istedim. Öncelikle hikayemi anlatayım sivillerle 2018 Ekim’de karşılaştım çok kötü zamanlardı sonra ahcc ile tanıştım daha sonra da hakan hocayla bu şekilde o kötü günlerin düzeleceğine inandımMavi labda test yaptırdım tip 6 ve 51 Taşıyorum biri yüksek tipli biri düşük ve ne yazıkki ikisi de siğile sebep olan tiplermiş Hakan hoca asetik asit testi yaptı tam 57 adet siğilim yakıldı vajina iç dış. Daha sonra 1 ay sonra kontrole gittim siğil tekrarlamamıştı ilk aşımı yaptırdım daha sonra Mayıs 13 2. Aşı zamanım gelmişti onu yaptırmaya gittiğimde hem smir verdim hem de kontrolden geçtim çok şükür ne siğilim varmış ne de smirimde herhangi bir anormallik. Allah’a çok şükür ben o kötü günleri geri de bıraktım. 6 aylık ahcc almıştım bugün 9 kutudan 5. Kutuya bitirdim 4 kutum kaldı elimde yaklaşık 80 gün kullanacağım. 3aydır herhangi bir siğil çıkarmadım. Bu arada ahcc olarak time healt marka kullanıyorum. Bunları buraya yazma gereksinimi duydum çünkü biliyorum ki Benim gibi konuyu yeni öğrendiğinde çok panikleyecek arkadaşlarım olacak. Önce inanmamız lazım geçeceğine daha sonra iyi bakmamız lazım kendimize. Hpv denen şey geçiyor arkadaşlar geçmiyor diyenler 1990lardaki araştırmalarda kalmış doktorlar iyi yönden bakalım kadın doğuma gitmeye utanarak sağlığımızı ne kadar tehlikeye atıyormuşuz aslında 6 ayda bir düzenli smir verildikçe hiçbir problem olacağını sanmıyorum. Konu evliliğe de gelirse nişanlıyım bir dahaki yaza düğünüm var hpv evliliğe engel olacak bir şey değil tedavisini görüldüğünde. Pozitif olalım bir gün herşey bitecek inşallah umarım hepinize biraz da olsa umut olabilmişimdir ben böyle yazılar okuyunca inancım artıyordu çünkü sağlıcakla kalın
Yok şu süreçte hiç öyle bir şey kullanmayın. İyileşince kullanırsınız. Elma sirkeli suyla yıkayabilirsiniz. Ama sirkeyi seyreltmeden sürmeyin, sadece yıkamak için.Buyuk ihtimal zaten evliligimizin ilk zmani zehir olacak gibime geliyoBen sebamed intim aldim ve onunla yikadiktan sonra yanma kasinma oluyo. Bu tur bi sey kullaniyomusun .
Elma sirkesini direk uyguluyorum ama cok yakiuodu bundan sonra bende seyreterek kullaniyimYok şu süreçte hiç öyle bir şey kullanmayın. İyileşince kullanırsınız. Elma sirkeli suyla yıkayabilirsiniz. Ama sirkeyi seyreltmeden sürmeyin, sadece yıkamak için.
Yok benim vajinamın iç kısmında vardı dışında vardı hatta anüse yakın bile çıkmıştıYazdiklariniz bize umut isigi resmen cunku yasayan bilir cok zor donem . Peki bi sdy sorabilirmiyim vajina icinde nerelerde vardi . Idrar deligi cevresinde varmiydi
Aşı yaptırırsan eğer farklı tiplere karsı seni korur. Umarım hemen negatif olursunKizlar 10 gun once koterle yaktirdim madecassol verdi kullaniyorum sigil vs yok gorunurdu birde ahcc kullaniyorum tip 6 var sadece bende baska ne yapmam gerek aci yaptirmanin bi onemi yok artik galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?