Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Esim uzakta maalesef gelme sansi yok dugune kadar mecbur beklicez ☹ insallah sigillerim gecer diye dua ediyorum . Imuniks 10 mg , corek otu ve elma sirkesini kullaniyorum . Peki ikimizdede cikarsa tam tedavi olana iliski yasak degil mi

Şöyle, aktif siğil varken yasak. Siğileriniz yok olunca virüsü taşısanız bile birlikte olabilirsiniz. Doktorumun dediği bu. Aktif siğil varken siğillerin yayılma ihtimali çok artıyor maalesef.

Bu arada benim soruma cevap veren arkadaşlara da teşekkür ederim ama yazdığım gibi enfeksiyon yok. İki doktora göründüm ikisi de her şey yolunda diyor.

Psikolojik diyeceğim, sonradan da çıkmaz ki psikolojik yanma diye bir şey ne bileyim.

İlişkiye girmedim oral sexde aynı şekilde yaşamıyorum canım başta beslenmeme falan çok dikkat ediyordum ama hani şuan yapıyorum diyemem düzenli olarak Yeşilçay içmeye çalışıyorum 3 ayda bi kan verip değerlerim normal mi baktırıyorum iç çamaşırımı hergün ütüleyerek giyiyorum cin olmadı hiç bende. Bence cinselliği bir süre sil kafandan tedaviye odaklan ahcc kullanıyor Musun bilmiyorum ama başlamanı tavsiye ederim bir de ben enine yerinde olsam 6 ay olarak değil de 9 ay olarak kullanırım seninki biliyorsun dirençli bir tip 6 Aydan 6 aya da smir ve kolposkopiyi ihmal etme derim

Mavii. Labda test ppoziitif çıkmış ağğız iiççiin mmii oldun bunu şşuan negatif mii pekii

Senin yanma sigil kismindami oluyor vajina icindemi bende cin1 var tip 16 yanma olmuyir ama usuttugumde iste sampuan tarzi biswyle.yikadigimde hani sistit diyorlar ya idrarin yaprsinda hala geliyomus hissi veriri ara ara o durumlar oluyor ozamanlar yanma.oluyor ama hpv yanmaya neden oluyormu bilmiyorum

Mavii. Labda test ppoziitif çıkmış ağğız iiççiin mmii oldun bunu şşuan negatif mii pekii
Genital bölge için yaptırmıştım ben yok daha 2. Testi yaptırmadım son aşımda düşünüyorum yaptırmayı ağız için testi pek doğru bulmuyorum zor sonuç veriyor

Genital bölge için yaptırmıştım ben yok daha 2. Testi yaptırmadım son aşımda düşünüyorum yaptırmayı
Canim bisey sorucam birde senin subat ayinda yazmis oldugun ben test yeni yaptirdim bu iki tip cikti yazi var 3 aydami gecti gercekten ben ahcc alamoyorum butcem el.vermiyor su an icin sadece bagiksilik yukseltemye calsiyorum hijeneye onem veriyorum iliskide eskisi kadar sik degil daha seyrej seekilde korunarak oluyor onun haricindede bisey yapmiyorum bagiskilik a iyi geken seyelri duzenli oalrak tüketiryrum okadar

Ben iki defa test yaptırdım canım birinde sadece yüksek tiplere bakılıyordu diğerinden hepsine ilkinde yüksek tipli çıkmadı 2.sinde çıktı ilkini medicana da yaptırmıştım ikincisi Mavi lab.

Evet siğil olan yer, zaten yaktırdıklarım vajina girişideydi yanma orada oluyor. Belki lazer daha geç iyileşiyordur, vallahi bilemedim. Bazı kişiler çok hassas oluyor şampuan gibi şeylere sadece su kullanmak lazım denmesi boşa değil demek ki.

Sigil olann yerse bence yakilan yerin tahris olmasidir ondan dir yanma birde psiklojik olarak ta kafam ordaysa surejli rahatsiz oluyorsundur

Arkadaşlar hpv virüsü siğil olmasa ya da siğiller yakılsa bile genital bölgede yanma, kaşıntı, akıntı, ağrılı cinsel ilişki gibi enfeksiyonel bulgular verebiliyormuş.

Yani yanma, akıntı, kaşıntı şikayetiyle gittiniz. Mantar, sistit, enfeksiyon, myom, çikolata kisti vs. çıkmadıysa hpv taşıyor olma ihtimalini de düşünmek gerekiyormuş.

Bilginiz olsun. Kaç gündür deliriyordum valla. Bir doktorun demesi.

Ahccye kac paara verdin gercekten faydasi oldugunu inaniyomusun

Buyuk ihtimal zaten evliligimizin ilk zmani zehir olacak gibime geliyo Ben sebamed intim aldim ve onunla yikadiktan sonra yanma kasinma oluyo. Bu tur bi sey kullaniyomusun .

Yazdiklariniz bize umut isigi resmen cunku yasayan bilir cok zor donem . Peki bi sdy sorabilirmiyim vajina icinde nerelerde vardi . Idrar deligi cevresinde varmiydi

Buyuk ihtimal zaten evliligimizin ilk zmani zehir olacak gibime geliyo Ben sebamed intim aldim ve onunla yikadiktan sonra yanma kasinma oluyo. Bu tur bi sey kullaniyomusun .
Yok şu süreçte hiç öyle bir şey kullanmayın. İyileşince kullanırsınız. Elma sirkeli suyla yıkayabilirsiniz. Ama sirkeyi seyreltmeden sürmeyin, sadece yıkamak için.

Kizlar 10 gun once koterle yaktirdim madecassol verdi kullaniyorum sigil vs yok gorunurdu birde ahcc kullaniyorum tip 6 var sadece bende baska ne yapmam gerek aci yaptirmanin bi onemi yok artik galiba

Kizlar 10 gun once koterle yaktirdim madecassol verdi kullaniyorum sigil vs yok gorunurdu birde ahcc kullaniyorum tip 6 var sadece bende baska ne yapmam gerek aci yaptirmanin bi onemi yok artik galiba
Aşı yaptırırsan eğer farklı tiplere karsı seni korur. Umarım hemen negatif olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…