- 19 Aralık 2018
- 610
- 391
- 103
Bende de var o kbb görün cok kurcalama derimYok o değil tomurcukları biliyorum dilin hemen sağ tarafnda yanda dişlern olduğu tarafta bitane sivilce var ben farkedeli 5 ay oluyor öncesnde var mydı blmiyorum. Küçük sivilcemsi birşey
Evet sana diyorumda anliyorum bende ayni durumdayim olumsuz düşünce ler beynimi.kemirip duruyorİnşaALLAH öyledir.. İnşaALLAH korkularım yersizdir..Söylediklerin ben de düşünüyorum ama aklıma türlü türlü olumsuz şeyler geliyor.. Bak şuan olduğu gibi dilimin kenarndaki sivilcemsi çıkıntıya taktm şimdi.. Allah yardmcınız olsun.. Bazen düşünüyorum bilmek mi daha iyi yoksa hiç bilmemek mi ?
Bulunduğum ilçede kbb ve dermatoloji yok ne yazık ki.. merkeze de çook uzağım istediğim zaman gidemiyorumBende de var o kbb görün cok kurcalama derim
Keşke kesin tedavisi olsaEvet sana diyorumda anliyorum bende ayni durumdayim olumsuz düşünce ler beynimi.kemirip duruyor
Neler yapıyorsun peki?Yol balim 1 yılın dolmasını bekliyorum sağlıklı sonuç almak için ıns negatif olmusumdur stres yapmak istemiyorum umarım negatif alirim
Bende var canım bende siğil yok Hpv var yanma oluyor vajinit yada mantar olabilirArkadaşlar benim siğillerim lazerle yakılalı 1,5 ay oldu. Hala vajina girişinde yanma var. 2 doktor gördü, ikisi de bir sorun yok diyor ama o yanma devam ediyor.
Böyle bir sıkıntı yaşayan var mı?
Siğil değil yediğine içtiğine bağlı bile ağız ici değisiyor emin ol değilBulunduğum ilçede kbb ve dermatoloji yok ne yazık ki.. merkeze de çook uzağım istediğim zaman gidemiyorumsiz de ki siğil değil dimi ?
Amin canım inşallah hepimizin istediği olurInslalaj bir an evvel bebisini kucagina alirsin hpv zaten gecer Allahin izniyle temiz sonucta alirsin canim hepimizin beyni karmakarisik yani en azindan benim
Aynı sebeple hem diş araştırma fakültesine gittim hem de kbb doktoruna. Onlar tat tomurcukları olduğunu söylediler. Yuvarlak bir cıkıntı. Yumusak ve dilin yan tarafında. Diğer tarafta da var ama daha küçükBu virüs ağızda da mı oluyormuş yaNe gıcık bir virüsmüş yaa.. Dilimin sağ yan arkda bölümünde küçük sivilce gibi birşey var onu da takarım şimdi Çünkü 3 yl önce ısrar üzerne kısa süreli orale izin vermştim.. Ne kadar malmışım... Şimdi yazıları okudukça kendimden ble nefret eder oldum nye o kadar güvenp izin verdm diyee.. PEHHH aklma tüküreyim.. Bulunduğum ilçede kbb da cildiye de yok işin kötüsü ben nereye gidecem
Yok şey tat tomurcuklarını biliyorum.. Dilin köküne doğru iki taraftan eşit gelen kabartılar onlar... Benim dediğim bitane iğne ucu gibi minik dilin yan tarafında ve altnda kalıyor.. sol tarafta yok sağ tarafta var bitane.. Bastırınca sert gibi bide bastırınca beyazlıyorAynı sebeple hem diş araştırma fakültesine gittim hem de kbb doktoruna. Onlar tat tomurcukları olduğunu söylediler. Yuvarlak bir cıkıntı. Yumusak ve dilin yan tarafında. Diğer tarafta da var ama daha küçük ☺ Ağızda olsa bile rahat temizliyor ağız içi sık yenilendiğinden. Ama sen yine de sabahları ağzını sirkeli suyla gargarala☺
İnşaALLAH söylediğiniz gibi siğil değildirSiğil değil yediğine içtiğine bağlı bile ağız ici değisiyor emin ol değil
Sirkeli su ile gargara yaptığında beyazlıyor mu?Yok şey tat tomurcuklarını biliyorum.. Dilin köküne doğru iki taraftan eşit gelen kabartılar onlar... Benim dediğim bitane iğne ucu gibi minik dilin yan tarafında ve altnda kalıyor.. sol tarafta yok sağ tarafta var bitane.. Bastırınca sert gibi bide bastırınca beyazlıyor5 6 aydr falan farkettem çünkü hpv yi o zaman duydum ama olanak vermedim... Taki ağızda da olabiliceğini duyana kadar Hep var mydı yoksa yeni mii oldu bilmiyorum Her akşam yatmadan önce sirkeli suyla hem gargara yapıyorum hem de içiyorum ama bi değişiklik yok
Hayır özellikle dün akşam pamuğa sirke koyup bir müddet beklettim beyazlamadı .. üstüne elimi sürünce beyazlayp hemen normal rengine dönüyor ...Sirkeli su ile gargara yaptığında beyazlıyor mu?
Siğil değil öyleyse boşuna kafana takıp moralini bozma canımHayır özellikle dün akşam pamuğa sirke koyup bir müddet beklettim beyazlamadı .. üstüne elimi sürünce beyazlayp hemen normal rengine dönüyor ...
Ayyy Allah razı olsunSiğil değil öyleyse boşuna kafana takıp moralini bozma canım☺
Canım bozma moralini 1 ay sonra evleniyorsun nikahta keramet vardır. İnşallah her sey daha da güzele gidecekAyyy Allah razı olsunİçim ferahladı gerçekten.. Yaa başta söylemedim sitede konuya dahill olarken.. 1 ay sonra evleniyorum da (görücü usulü oldu ama çok iyi birisi çok sevdim) o yüzden bu kadar takıntıyım daa herşeyden korkuyorum
Ammiinnnn inşaALLAH öyle güzel gider herşeyCanım bozma moralini 1 ay sonra evleniyorsun nikahta keramet vardır. İnşallah her sey daha da güzele gidecek☺
İnşallah canımAmmiinnnn inşaALLAH öyle güzel gider herşeyİnşaALLAH hepiniz kurtulursunuz bu virüsten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?