Vajinal orgazm

Miniquie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
464
320
Klitorise hiç temas edilmediği zaman doğal olarak vajinal orgazm mı yaşanmış oluyor? Ben eşimle her cinsellikte vajinal orgazm yaşıyorum ama bunun bu kadar kolay bisey olmadığı duydum hep, yaşadığım şey vajinal orgazm değil mi? Nasıl anlarım?

Böyle... nasıl anlatılır ki bilemedim şimdi.
Mesela ben azer bulbul gibi oluyorum?
Ya da 3310 telefon gibi titriyorum.
Herif de beni elektrik çarpıyor yahut krize girdi korkusu ile salı veriyor
Ofisteyim ve kahkaha atıyorum :) :)

Bende de benzer biseyler oluyor demekki vajinal orgazm 😄 tesekkür ederim

evet daha zor ama adam yöntemini bilirse çok da kolay ve daha zevkli.

Hahah kızlar :KK70: Evet daha zevkli ben önceden hep klitoral orgazm yaşıyordum vajinal orgazmı keşfedince klitoral çok yavan gelmeye başladı ama cevremde evli olan kadınlar vajinal orgazmı binde bir yaşarsın vs diyorlar bu da kafami karıştırdı her ilişkide nasıl yaşıyorum demekki benimki vajinal orgazm değil diye düşünmüştüm ama yanlış düşünmüşüm baya baya o yani

Böyle... nasıl anlatılır ki bilemedim şimdi.
Mesela ben azer bulbul gibi oluyorum?
Ya da 3310 telefon gibi titriyorum.
Herif de beni elektrik çarpıyor yahut krize girdi korkusu ile salı veriyor

Ne güldüm ya Allah iyiliğinizi versin 😂 peki orgazm yaşamadığınızda nasıl oluyorsunuz çok merak ettim gerçekten 😂

Hahah kızlar :KK70: Evet daha zevkli ben önceden hep klitoral orgazm yaşıyordum vajinal orgazmı keşfedince klitoral çok yavan gelmeye başladı ama cevremde evli olan kadınlar vajinal orgazmı binde bir yaşarsın vs diyorlar bu da kafami karıştırdı her ilişkide nasıl yaşıyorum demekki benimki vajinal orgazm değil diye düşünmüştüm ama yanlış düşünmüşüm baya baya o yani

yahu bende klitoral yaşıyorum az bilgi verin lütfen nasıl oluyor bu onu yapalım 😂😂

nasıl keşfettiniz bunu peki siz ekstra ne yaptınız

Ya ben ilişki sırasında klitorise dokunuyorum oyle cok daha kolay oluyorum sonlarda elimi çekiyorum hatta yanlış bi şey mi bu sizce kızlar

Ya ben ilişki sırasında klitorise dokunuyorum oyle cok daha kolay oluyorum sonlarda elimi çekiyorum hatta yanlış bi şey mi bu sizce kızlar

ben elimi çekmiyorum vallahi allah ne verdiyse kolum bizzat kopuyor 😂 bide ikimizde göbuşlüyüz arada sıkışıyor elim falan diyorum şu göbeğini az çek işim var 😂 biz hep guluyoruz ya o esnada şehvetten çok kahkaha var bizee bence ben o yuzden vajinal yaşayamıyorum 😂😂

Bazen ben de gergin oluyorum bi hareketine falan gıcık oluyorum 😀 tamamen vajinale gecmek istiyorum

X