Vajinal orgazm yaşayanlar bakabilir mi

Hastalıktan kastın senin halin mi ? Arka arkaya orgazmı tamamen penis ile mi devam ettiriyor ? El vs kullanıyor mu ? Cevap vermek zorunda değilsin ... benim eşim seksten pek anlamıyor da maalesef :KK43: belki onu biraz yönlendirebilir im diye soruyorum
Evet benim halim asırı isteksizlik var bende sadece 3 kere izin verdim önce göğüslerimi boynumu sonrada vajinamı yaklasık yarım saat yaladı bir yandan da parmaklarını kullandı sonra dili klistorisi yalarken parmağını gel gel işareti gibi kullanarak g noktamı uyardı hiçbir seye benzemiyordu yasadıgım.. ilk yasadıgımda cok sasırdım hem klistoris hem g noktası orgazmı aynı anda oldum sonra birleşme 15 dk ile de vajinal orgazm yasadım onu yasarken diğerlerinin etkisi devam ediyordu ve arka arkaya 3 kere tekrarladı aynı gecede bunları toplam 3 saat falan sürdü ama malesef bunu hayatımda 3 gece yasadım ☹️

Evet benim halim asırı isteksizlik var bende sadece 3 kere izin verdim önce göğüslerimi boynumu sonrada vajinamı yaklasık yarım saat yaladı bir yandan da parmaklarını kullandı sonra dili klistorisi yalarken parmağını gel gel işareti gibi kullanarak g noktamı uyardı hiçbir seye benzemiyordu yasadıgım.. ilk yasadıgımda cok sasırdım hem klistoris hem g noktası orgazmı aynı anda oldum sonra birleşme 15 dk ile de vajinal orgazm yasadım onu yasarken diğerlerinin etkisi devam ediyordu ve arka arkaya 3 kere tekrarladı aynı gecede bunları toplam 3 saat falan sürdü ama malesef bunu hayatımda 3 gece yasadım ☹
bu isteksizliğin bir hastalık olduğunu kabul ediyorsanız eğer tedavi de oluyor musunuz bunun için? gerçekten çok şanslısınız

bu isteksizliğin bir hastalık olduğunu kabul ediyorsanız eğer tedavi de oluyor musunuz bunun için? gerçekten çok şanslısınız
Evet kabul ediyorum ve tedavi olmak istiyorum İstekli olsam azgın becerikli bencil olmayan mce kadın en az 2-3 kere bosalmalı diyen eşimin sansını yasatacağım ama sanırım suan baskaları emiyor bu balı malesef Ne olursa olsun geri kazanacağım eşimi umarım yani

Evet kabul ediyorum ve tedavi olmak istiyorum İstekli olsam azgın becerikli bencil olmayan mce kadın en az 2-3 kere bosalmalı diyen eşimin sansını yasatacağım ama sanırım suan baskaları emiyor bu balı malesef Ne olursa olsun geri kazanacağım eşimi umarım yani
Inanmiyorum ya sen ne diyosunn

Sadece uzuldm esnle olan duruma esimi yeniden kazanacagm vs yazmissin sana neden kotu geldi yazdigim anlam veremedim ama bi kotuluk yoktu

Sen devam et bende sikayet ediyorum
Yalnız siz her yazılanı kendinize hakaret olarak algılıyorsunuz, size hakaret etmiyorlar, eşinizin size söylediklerine şaşırmışlar, yazılanları ne demek istediklerini anlayarak okursanız ortada hakaret olmadığını görürsünüz, biraz sakin olun lütfen.

Yalnız siz her yazılanı kendinize hakaret olarak algılıyorsunuz, size hakaret etmiyorlar, eşinizin size söylediklerine şaşırmışlar, yazılanları ne demek istediklerini anlayarak okursanız ortada hakaret olmadığını görürsünüz, biraz sakin olun lütfen.
Tabi ki de normal değil hakaret değil mi yöneticim? Hem kime göre normal değil o mu karar veriyor.. Sen normal değilsin diyince ceza almaz mıyım yani? Saygılar

Bende geldi vallahi. 50 75 ml kadar bir su kesinlikle geldi. Senden de geliyordur belki. Eşinden parmakla denemesini iste. Biraz sürüyor pat diye olmuyor ama o halini görmeyi o da ister 🤪
Nasıl parmakla yapıyor eşiniz ben hiç orgazm olamadım

Bu su gelmeden önce çişiniz varmis gibi hissediyorsunuz. Ama çiş degil o. Bu su işte. Çiş hissi gelince Çişinizi yaparmış gibi kaslarinizi acarsaniz tadindan yenmez. (Sadece 1 kez yasadim vajinismusum.) Devam ederse daha da gelirdi. G noktasi diye düşünülen bolgelerden birinden geliyormus o su. O bolge Uyarıldığında şişiyor ve su doluyormuş. Bunu da gecenlerde ogrendim. Dogru degilse biri düzeltebilir. 🙂
Işte o sıvıyı bi bırakabilsem 😅😅😅😅 cok zor ya

Arkadaşlar dün eşimle cinsel iliski sırasında hiç yaşamadığım Bısey yaşadım .Üstelik daha geçenler bu konu hakkında forumda araştırma yapıyordum.vajinamdan aşırı derece sıvı geldi.(yatagi ıslatacak kadar) bu daha önce hiç olmamıştı ve klitorala baskı yapmamistim .esim erken bosaldigi icin devamını anlayamadim ama klitoral olmadığı cok kesindi .hatta iliskiden sonra içerde o bölgede değişik bi his vardi daha önce hiç yaşamadığım bi histi acaba devam edilseydi vajinal orgazm mi olacaktım .bilgisi olan var mi
Gozunuz aydin nur topu gibi bir orgazminiz olmus

Vajinadan gelen her sıvı orgazm olduğunu mu belli eder?
Ben de aniden sıcaklık hissediyorum eşim de hissediyor. Sonra ıslaklık oluyor. Bir kere eşimin üstündeyken onu islatacak kadar akmisti.
O vajinal orgazm mı oluyor?
Merak ettim birisi aydinlatabilir mi :oops:

Arkadaşlar dün eşimle cinsel iliski sırasında hiç yaşamadığım Bısey yaşadım .Üstelik daha geçenler bu konu hakkında forumda araştırma yapıyordum.vajinamdan aşırı derece sıvı geldi.(yatagi ıslatacak kadar) bu daha önce hiç olmamıştı ve klitorala baskı yapmamistim .esim erken bosaldigi icin devamını anlayamadim ama klitoral olmadığı cok kesindi .hatta iliskiden sonra içerde o bölgede değişik bi his vardi daha önce hiç yaşamadığım bi histi acaba devam edilseydi vajinal orgazm mi olacaktım .bilgisi olan var mi
Arzularr şelala diyesim geldi😂😂😂Olmuş ama yatak islatacak kadar ne bileyim degisik olmuş

X