Vajinal orgazm yaşayanlar bakabilir mi

Ben hiç yaşamadım yaa :mad: herkes biliyor bir bana yabanci anlasilan. Bi sirri fakan varsa verin kizlar yaa.. yas 35 oldu bana da yazik:silah:
Bende hiç yasayamadım ama benim istememem yüzünden Eşime kalsa hergün yasatmak için 3 lü orgazmı defalarca yalvarıyor

Klistoris vajinal ve g noktası orgazmı aynı anda
:işsiz:Yeni üye. Threesome mu diyor, anal mı diyor ne diyor bu dedim. 3 lü orgazm diye bir şey, üstte paylaştığım videoyu izle. Yazma şeklinden erkek olduğunu düşünüyorum, erkeksen de izle belki bir kadının mutluluğuna vesile olur. Diğer videolarını da izle raykanın.

Arkadaşlar dün eşimle cinsel iliski sırasında hiç yaşamadığım Bısey yaşadım .Üstelik daha geçenler bu konu hakkında forumda araştırma yapıyordum.vajinamdan aşırı derece sıvı geldi.(yatagi ıslatacak kadar) bu daha önce hiç olmamıştı ve klitorala baskı yapmamistim .esim erken bosaldigi icin devamını anlayamadim ama klitoral olmadığı cok kesindi .hatta iliskiden sonra içerde o bölgede değişik bi his vardi daha önce hiç yaşamadığım bi histi acaba devam edilseydi vajinal orgazm mi olacaktım .bilgisi olan var mi
orgazm yasamis olsan boyle elektrik carpmis gibi olurdun feci sekilde kendinden gecerdin we ilislo bitince bi daha canin istemez rahatlarsin cunki bence esin dewam etseydi orgazm yasayabilirdin erken bosalma sorunu warsa biraz acik olcak ama eliyle seni rahatlatsin sonra kendini dusunsun

Şiddetlisi nasıl oluyor biz devam edemedik ama birdaha ki sefer sonuçları yazacağım esim Sehır dışında
Yani ilişki uzun mu sürdü bu defa , ya da eşin seni etkileyecek farklı birşey mi yaptı da oldu bu iş :) bilsek biz de talimat versek ya , çok heveslendim

Kadınım teyit de verdim Bilmeden suclamayın.. Eşim in yapmak için yalvardığı şeyi yazdım sadece
:işsiz:Yeni üye. Threesome mu diyor, anal mı diyor ne diyor bu dedim. 3 lü orgazm diye bir şey, üstte paylaştığım videoyu izle. Yazma şeklinden erkek olduğunu düşünüyorum, erkeksen de izle belki bir kadının mutluluğuna vesile olur. Diğer videolarını da izle raykanın.

Neden istemiyorsun ? Eşinin sana yaşatmak istemesi senin için büyük şans
Evet ama buda bir hastalık bence ve ben bu hastalıkdan kurtulmak aldatılmamak cok zevk almak vermek istiyorum Biliyorum istesem enaz gün aşırı saatlerce ön sevişme ve arka arkaya defalarca orgazmı yasatmadan uyumaz

Evet ama buda bir hastalık bence ve ben bu hastalıkdan kurtulmak aldatılmamak cok zevk almak vermek istiyorum Biliyorum istesem enaz gün aşırı saatlerce ön sevişme ve arka arkaya defalarca orgazmı yasatmadan uyumaz
Hastalıktan kastın senin halin mi ? Arka arkaya orgazmı tamamen penis ile mi devam ettiriyor ? El vs kullanıyor mu ? Cevap vermek zorunda değilsin ... benim eşim seksten pek anlamıyor da maalesef :KK43: belki onu biraz yönlendirebilir im diye soruyorum

X