- 29 Mayıs 2021
- 3.355
- 14.230
Zıplamak yerine öne arkaya belinizi kıvırarak hareket edebilirsiniz.Bir şey dicem, ben üstteyken çok zevk alıyorum ama içime girip çıkması için zıplar tarzda oturup kalkmam gerekiyor. Ama bu çok yorucu. Devam edemiyorum hiç. Siz nasıl çözdünüz bu işi
Mantıklı, teşekkürlerZıplamak yerine öne arkaya belinizi kıvırarak hareket edebilirsiniz.
Bendede aynı durum yoruçu,cözüm buldunuz mu..?Bir şey dicem, ben üstteyken çok zevk alıyorum ama içime girip çıkması için zıplar tarzda oturup kalkmam gerekiyor. Ama bu çok yorucu. Devam edemiyorum hiç. Siz nasıl çözdünüz bu işi
Zıplamak yerine öne arkaya belinizi kıvırarak hareket edebilirsiniz.
Böyle bir öneride bulundu arkadaş, ben henüz denemedimBendede aynı durum yoruçu,cözüm buldunuz mu..?
Zıplamak yorucu ama ayak üstüne basıp tamamen yükü ayaklarınıza vermek yerine cogunlugunu kalcanizla oturup kalma yaparsanız daha rahat oluyorBöyle bir öneride bulundu arkadaş, ben henüz denemedim
Yok ben zıplar tarza denedim odaklanmıyorum yatıyorum eşimin üzerine sadece kaşık bölgemi kalçaları git gel yapıyorum vajina kaslarını kasmak için iyi tempo da oluyor bu. Öyle oluyor bende bir tekBir şey dicem, ben üstteyken çok zevk alıyorum ama içime girip çıkması için zıplar tarzda oturup kalkmam gerekiyor. Ama bu çok yorucu. Devam edemiyorum hiç. Siz nasıl çözdünüz bu işi
Eşiniz bundan zevk alıyor mu ki?Yok ben zıplar tarza denedim odaklanmıyorum yatıyorum eşimin üzerine sadece kaşık bölgemi kalçaları git gel yapıyorum vajina kaslarını kasmak için iyi tempo da oluyor bu. Öyle oluyor bende bir tek
O sırada opuserek devam ediyoruz tabii ben aktifim sadece yani o değil . ben orgazm oluyorum önce o boşalmıyor ben boşalınca o devam ediyor aktif olmaya ve o boşalıyor . Aynı anda denk getirmek pek olmuyorEşiniz bundan zevk alıyor mu ki?
Anladım teşekkür ederimO sırada opuserek devam ediyoruz tabii ben aktifim sadece yani o değil . ben orgazm oluyorum önce o boşalmıyor ben boşalınca o devam ediyor aktif olmaya ve o boşalıyor . Aynı anda denk getirmek pek olmuyor
Bunda bende çok zorlanıyorum yaaBir şey dicem, ben üstteyken çok zevk alıyorum ama içime girip çıkması için zıplar tarzda oturup kalkmam gerekiyor. Ama bu çok yorucu. Devam edemiyorum hiç. Siz nasıl çözdünüz bu işi
Siz çözüm bulabildiniz miBendede aynı durum yoruçu,cözüm buldunuz mu..?
Yok klasik pozisyondan devam ediyoruz maalesefSiz çözüm bulabildiniz mi
Oturup kalkma şeklinde değil mi o daha kolay geliyor bana daYok klasik pozisyondan devam ediyoruz maalesef