- 1 Ocak 2017
- 682
- 248
-
- Konu Sahibi bilge_nmbs
Neden ozelden?Özelden yaz bana
Birkaç sorum olacaktı burdan alanen yazamamNeden ozelden?
Varsa bir yontemi yazin herkes faydalansin.
Merhaba o zaman evli değildim utandığım için öyle söylemiştim şimdi evlendim ama hala devam ediyorMerhaba , 2017 de de yeni evliymişsiniz ve vajinal orgazm olamıyormuşsunuz, şu an yine yeni evli ve vajinal orgazm olamıyorsunuz. Yanı bu gerçekten yeni bir sorun mu yoksa yıllardır devam eden bir şey mi doğru bilgi verirseniz daha sağlıklı yardım alırsınız. 10 yıl evli olup vajinal orgazm yaşamayanlar var ,yani bu utanılacak bir şey değil ki her seferinde yeni evli gibi sorasınız.
Zevk alıyorum ama işeme hissi olmuyor ön sevişme uzun oluncada eşimde erken boşalma oluyorZevk alıyorsun ve yeteri kadar birleşme sagalnoyorsa orgazm olman lazım,ayrıca kendini sıkmamalisin rahat ol işeme hissi falan gelince devam olursun ve tabi en önemli on sevişmeyi de uzun tutun.
Klitoristen oluyo ama vajinal olarak hiç yaşamadım ilişki çok uzun sürmüyo evet onla ilgisi olabilirZevk alıyorsan orgazm da olman lazım ilişki kısa mı sürüyor. Klitoristten de olmuyor musun orgazm.
Ne kadar erken geciktiricili kondom kullanın tabi alismissaniz kondomaZevk alıyorum ama işeme hissi olmuyor ön sevişme uzun oluncada eşimde erken boşalma oluyor
Onun o noktayı yeterınce uyaramamasıyla alakası var. Istersenız sabaha kadar bırlesmıs olarak durun yeterlı uyarım yoksa nöö malesef
Zamanla deneyerek yılmayarak ve çiş hissiyatı gelince vazgeçmeyerek devam ederekO uyarı nasıl sağlanıcak
Bizimkisi uzun sürüyor ama yine de olmuyor bende. Bence süre değil de yöntem önemli heralde bilemedim.Klitoristen oluyo ama vajinal olarak hiç yaşamadım ilişki çok uzun sürmüyo evet onla ilgisi olabilir
Al bendende o kadar. Herşeyi denedim ortam hazırladım süslendim neyden zevk alıyosam denedim ama asla olmuyo. Yakınına bile yaklaşamıyorum ve artık çok üzülmeye başladımBizimkisi uzun sürüyor ama yine de olmuyor bende. Bence süre değil de yöntem önemli heralde bilemedim.
Ön sevişme var. Süre var. Klitoristen de oluyorum. Ama vajinadan hiç hiç bir şey hissetmiyorum. Bi amuda kalkarak denemediğimiz kaldı. O çiş hissini bile hiç yaşamadım ben.