Vajinal orgazm ile ilgili

Nenickibe

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
228
94
23
33
Selam kizlar, umarim iyisinizdir, vajinal orgazm ile ilgili merak ettiklerim var, eşe dosta da sormak istemediğim için sizin tecrübelerinizi merak ediyorum.
Evleneli henüz iki yil olmadi, cocuk yok ve aktif bir seks hayatına sahibim (nispet olmasin, şükür demek istiyorum burada). 2 günde bir de diyebiliriz, bazen her gün veya günde bir kac defa da olabiliyor. Esim tarafindan da bir sikayetim yok, ön sevisme olsun, dokunma öpme olsun, elinden geleni yapıyor. Fakat ben simdiye kadar vajinal yolla hic gelmedim, sadece klitoral olarak haz duyuyorum veya duyabiliyorum. Yani cidden vajinal yolla hiç orgazm olduğumu hatirlamiyorum. Bu normal mi? Sizin tecrübeleriniz ne yönde? Mesela penetrasyonu hissediyorum ama vajinamda hic bir uyarilma hissetmiyorum. Bunun farkli tekniklerini okudum, g point dedikleri bir nokta falan varmis (eger gerçekten varsa), bunlari henüz denemedim. Benim merak ettiğim penetrasyon yoluyla vajinal orgazmin olup olmadığı.
Bu arada kadin doktoruna düzenli olarak gidip, kontrollerimi yaptırıyorum, orda bir sorun yok şükür. Hapi da yeni biraktim, 1 ay olacak.

valla ben üstteyken ileri geri hareketlerde orgazm olabiliyorum ama bu her zaman olmuyor. klitoral orgazmdan farklı bi hissiyat, vücudum titriyor bi 10 sn kadar. şimdi bana göre vajinal orgazm bu diye düşünüyorum ama belki farklı bi olayı da vardır hala emin değilim bi deneyin üstteyken ritmi tutturursanız devamı gelir

Klitoral orgazm olduktan sonra ilişkiye durmadan devam edilince vajinal orgazm yaşanıyor, vajinal orgazm bence biraz da vajinanın hassas noktalarına teması açısından penis boyu/çapı ve içeride kalma süresiyle de alakalı bir durum.

Ya üstte olmakta çok yorucu, cok zevk vermiyor yani pek barışamadim o pozisyonla da deneyeyim yine ara sira bi.

Aa ciddi misiniz? Fakat klitoral orgazmdan sonra sürtünme falan devam edince acı hissediyorum ben biraz. Bunu denemeye çalışacağım, teşekkürler.

Üstte iken yavaş ve ritmik hareketlerle sağa sola öne arkaya oval hareketler yaparken partnerizi parmaklariyla klitorisinizle oynaması için yönlendirin ve siz organının üstünde ritmi tıtturduğunuzda sular seller gibi akacaksınız

Birde sandalyenin üzerinde kucağına oturarak da deneyebilirsin aynada olursa daha da güzel olur

Bende üstte orgazm olabiliyorum ama oda bence vajinal değil. İleri geri hareket yine kilitorisin surtunmesiyle orgazma gidiyor bende. O sırada eşim de farkedip kendi de hareketleniyor ve ekstra şiddetli hissediyorum ama çözemedim yıllardır

Doğru nokta yakalandığında bağımlı olursunuz. O g point kesinlikle var. Parmağınızla deneyin. Aşşağıdan yukarı doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…