vajinal muayene

Benim vajinadan parca aldi kopardi boyle cok agridi anlatamam ama mecbur katlanıyorum
Valla kadın olarak işimiz çok zor. Bebek istiyorum ben vajinal muayene yapıyo doktor onda bile kasılıyprum ya

Aynn oyle hemde cok zor

ya geçmiş olsun ikinize de valla gerçekten çok çok zor kadın olmak her alanda. Çilemiz bitmiyor.

Umarım ben de korkumu yenerim. Biraz okbm var hastalık bulaşmasıyla ilgili. O yüzden kafama taktım. Benden önce girenle aynı malzeme kullansa faln falan insan bisürü düşünüyor.

Korkma canim öyle bisi olmaz zaten goruyosun hersey tertemiz hazir bekliyo

Yani gittim ve bitti zatenn bir daha gitttiğimde araştırıp güzel bir doktora gideceğim, en kötü özel doktoraç Benim canımdan daha kıymetli değil ya, boşuna bitince stres yapıyorum yoksa.

Sadece aklımda hala o aletler nelerdi ve gerçekten tek kullanımlık mı, yoksa benden önce girenle aynıysa bu çok sıkıntılı olabilir. Aynı şekilde o oturduğumuz koltuk. Evet peçetenin üzerine oturuyoruz ama yine de siliniyor mu acaba her hasta çıktıktan sonra?

Arkadaslar vajinal kültürde "normal vagen florasi bakterileri üredi. Lökosit görülmedi. Gr (+) basil görüldü...
Bu ifadenin türkçesini bilen var mı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…