- 5 Kasım 2024
- 149
- 10
- 24
-
- Konu Sahibi nejlasonmez
Canm eskiler biraz bilmiyor herseyden çocuğun düşeceğini veya başka sorun olacağını söylüyor karindan muayene ile nasil bilecek senin rahminde ki sorunuAnnem söylemişti sakın yapma diye
Hamile olsan sağdan soldan duydu korktu diycem de hamile de değilsin ben neye takıldığını anlamadım.Hamile değilim iki defa kimyasal gebelik olunca muayene etti bir sey çıkmadı herhangi sıkıntı yok dedi
Galiba doktorun bir dakika süren muayenesinden tedirgin olmuş bir şey dememiş bir sorun var mı yok mu diye ona korkmuş olması gerekHamile olsan sağdan soldan duydu korktu diycem de hamile de değilsin ben neye takıldığını anlamadım.
İleride cocugunuz olunca da annenizin kayınvalıdenizin lafına gore coxuk buyutmeyın sakın. Her bildikleri yanlışAnnem söylemişti sakın yapma diye
Yok annesi sakın muayene yaptırma alttan demıs. Yıne bir büyüğümüzGaliba doktorun bir dakika süren muayenesinden tedirgin olmuş bir şey dememiş bir sorun var mı yok mu diye ona korkmuş olması gerek
Neyin tedirginligi ? Ne için gittin doktora ? Zaten çoğu muayene vajinal olmuyor mu ?Muayene etti herhangi bir sıkıntı yok dedi ama yinede yinede tedirginim
Doktorda iyi bir doktor randevuları hepsi dolu ve sürekli yoğun herkes onun yanına gidiyor bazıları randevu bile bulamuyor ona güvendim ve yaptım ama tedirginlik oldu içimde
Annenizin uzmanlığı nedir diyeyim o halde. Bu insanlar 6 sene tıp üstüne 4-5 sene uzmanlık okuyorlar ya, annenizin 10 senelik jinekoloji bilgisi yoktur diye düşünüyorum. Doktor size zararı olan bi şey yapmaz. Uzmanına güveneceksiniz annenize değilAnnem söylemişti sakın yapma diye
Öyle yapmayacağım zatenİleride cocugunuz olunca da annenizin kayınvalıdenizin lafına gore coxuk buyutmeyın sakın. Her bildikleri yanlış
Allaha emanet büyümüşüz
Bi halt bıldılklerını sanıyorlar
E Sımdıden uygulayın o zaman lutfenÖyle yapmayacağım zaten