Vajinal muayene Alttan muayene sakıncalı mı?

nejlasonmez

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
149
10
24
Muayene etti herhangi bir sıkıntı yok dedi ama yinede yinede tedirginim
Doktorda iyi bir doktor randevuları hepsi dolu ve sürekli yoğun herkes onun yanına gidiyor bazıları randevu bile bulamuyor ona güvendim ve yaptım ama tedirginlik oldu içimde

Merhaba öncelikle doktorun biliyordur sen dışarıdan gelen seslere kulağını kapa hiç bir şekilde sorun olmaz karindan fazla bebek görülmediği için ilk haftalar alttan muayene ederler bende bebek tam 3 aya gelene kadar alttan muayene oldum çok sukur hiç bir sorun olmadı zaten bebek düşmesi veya ölmesi böyle kontrolle olmaz genetik ve hormonal sorunla olur o yüzden doktoruna güven

Hamile değilim iki defa düşük olunca muayene etti ama iki ay geçmişti bugün gittimde iki ay geçmişti düşükten bunu muayene ettikten tabi iki ay önce kan sulandırıcı ve folik asit verdi

Hamile değilim iki defa düşük olunca muayene etti düşükten iki ay sonra
O zaman sıkıntı yoksa hiç korkma canm dediğim gibi dusugun neden kaynaklandığına bakmıştır yani rahimde sorun olabilir yumurta kanallarında zaten doktor sana gereken bilgiyi vermiştir o yüzden hiç tedirgin olmana gerek yok ben hamilesin sandjm o yüzden bu yorumu yaptım kusura bakma canm Allah inşallah tez zamanda bir daha nasip eder ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

Vajinal ultrasonsa korkma bjsey olmaz. Benim geçen açıklık varmi diye eliyle muayene etti . İstemedim ama mecburen oldum şükür bisey olmadı. Kac haftaliksin
Hamileyseniz yapiyorlar onu galiba ama hanımefendi gebe değilmiş düşük yaşadığı için neden kaynaklandığı için galiba kontrol etmiş doktor

İnşallah sorun yok dedine göre yumurta da ve tüplerde sıkıntı yok demek oluyor değil mi

Bir şey yapmadı sadece cihazı girdirdi Çok sürmedi bir dakika bile yok sonra sıkıntı yok dedi
Şimdi başka bir üyenin yorumunda gördüm gebeymişsiniz. Beni 6,5 haftada ve 32 de kontrol etmişti çatı için. İçinizi ferah tutun. Yanlış birşey yapacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…