- 17 Şubat 2021
- 47
- 23
- 21
-
- Konu Sahibi icinizden1i
Evli değilim de sevgilimle aynı evde yaşıyorumCanım evlimisin
Aa papatya suyuda iyi geliyor muymuş ilk defa duydum sirkeli suyu iyi geliyormuş diye duymuştum daSevgilinizle birlikte tedavi olmalısınız. Ve papatya suyu ile taharet. Ayrıca acı baharatlı ve asitli şeyleri tamamen hayatınızdsn çıkarın
Nioli yağı sanırım mantar esnasında değil de günlük hayatta işe yarıyorNioli yağı kullanabilirsin
Internetten veya aktarlardan alabilirsin
İç çamaşırına birkaç damla damlat çok işe yarıyor
Bildiğim kadarıyla mantar enfeksiyon kaşıntı vs bunlara iyi geliyorNioli yağı sanırım mantar esnasında değil de günlük hayatta işe yarıyor
Srke işe yaramıyor ama aktardan direk papatya suyu alacaksınız. Tüm enfeksiyonu gideriyorAa papatya suyuda iyi geliyor muymuş ilk defa duydum sirkeli suyu iyi geliyormuş diye duymuştum da
her gün 1 -2 kase ev yoğurdu yiyin probiyotik amaçlı.Kronik mantar enfeksiyonum var. İki ayda bir en az geçiriyorum ve bitmiyor. Geçen ay geçirmiştim daha fitil kullandım. Bi ay oldu şimdi yeniden başladı. Yeniden fitil kullanmak istemiyorum. Bu kaşıntıya iyi gelicek ya da mantarı geçiricek bilgisi olan var mı?
Papatya alıp kaynatacak miyiz? Bir de dışardan sürmek işe yarıyor mu enfeksiyon genelde içerde oluyor yaSrke işe yaramıyor ama aktardan direk papatya suyu alacaksınız. Tüm enfeksiyonu gideriyor
Hayır papatya suyu aktarlarda satılır direk o çok işe yarıyor. Siz yediklerinize de dikkat ederek deneyim eminim faydasını göreceksinizdirPapatya alıp kaynatacak miyiz? Bir de dışardan sürmek işe yarıyor mu enfeksiyon genelde içerde oluyor ya
Teşekkür ederim çok,bakayım bir bende kullanımı üzerinde yazar herhaldeSrke işe yaramıyor ama aktardan direk papatya suyu alacaksınız. Tüm enfeksiyonu gideriyor
Biraz suyla karıştırıp o suyla taharet alacaksınız. Kullanımı böyleTeşekkür ederim çok,bakayım bir bende kullanımı üzerinde yazar herhalde
Anladım teşekkür ederimBiraz suyla karıştırıp o suyla taharet alacaksınız. Kullanımı böyle