Vajinal mantarın bittiğini nasıl anlarız

cansuyuuuumm

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2024
25
1
31
Merhaba arkadaşlar.
15 gün antibiyotik tedavisi 5 gün hastanede yatış ve antibiyotik tedavisi sonrasında 12 gün antibiyotik tedavisi gördüm. Kaşıntım yanmam kısmen geçti. Peynir kesiği gibi olan akıntım beyaz ama fazlaca bir akıntıya döndü.
İyileştim mi yoksa tekrar başa mı saracak? Böyle bir şey yaşayan var mı? Bu akıntı normal mi ? İyileşmeye mi başlıyorum bilmiyorum..
Yaşayan varsa anlatırsa çok memnun olurum.
Şu an fitillerimi kuşlanıyorum bakalım inş şifa olır

Merhaba arkadaşlar.
15 gün antibiyotik tedavisi 5 gün hastanede yatış ve antibiyotik tedavisi sonrasında 12 gün antibiyotik tedavisi gördüm. Kaşıntım yanmam kısmen geçti. Peynir kesiği gibi olan akıntım beyaz ama fazlaca bir akıntıya döndü.
İyileştim mi yoksa tekrar başa mı saracak? Böyle bir şey yaşayan var mı? Bu akıntı normal mi ? İyileşmeye mi başlıyorum bilmiyorum..
Yaşayan varsa anlatırsa çok memnun olurum.
Şu an fitillerimi kuşlanıyorum bakalım inş şifa olır
Mantara antibiyotik kullanilmaz ki

Hastaneye yatisiniz mantar sebebiylemiydi,
Birde ilaclari doktor kontrolnde almadinizmi?

Mantarin bittigi, kasintinin gecmesiyle, ve o beyaz sekildeki akintinin butmesiyle olur.
Bittigini kesinlikle anlarsiniz, sikayetlerin kesilip kendinizi iyi hissedeceginiz icin.

Doktorda anlatir zaten. Ama sanki doktor kkntolünde degilmissiniz gibi geldi bana

Hastaneye yatisiniz mantar sebebiylemiydi,
Birde ilaclari doktor kontrolnde almadinizmi?

Mantarin bittigi, kasintinin gecmesiyle, ve o beyaz sekildeki akintinin butmesiyle olur.
Bittigini kesinlikle anlarsiniz, sikayetlerin kesilip kendinizi iyi hissedeceginiz icin.

Doktorda anlatir zaten. Ama sanki doktor kkntolünde degilmissiniz gibi geldi bana

Özellikle araştırmada bir profa gittim. 4 antibiyotik bir fitil verdi. 13-14 gün kullandım. Bitti dedim sonra ertesi gün aynı şikayetler başladı. Kaşıntı akıntı deride tahriş vs. Yine gittim yatış verdi. 5 gün hem alttan serum fizyolojikle temizlediler hemde damardan ilaç serum verildi.
Hastaneden çıkarken yine 2-3 antibiyotik yazıldı. Kullandm. Kaşıntım şu an çok az ama akıntı koyı beyaz şekilde devam ediyor. Bunun için yine gittim. Bu seferde iki çeşit fitil verdi. Şu an kullanıyorum ama gidişati pek iyi görmüyorum. Başka doktora gideceğim büyük ihtimal. En kötü lazere gideceğim. Tamamen doktorla ilerledim anlayacağınız.

X