Vajinal Mantardan Kurtuldum

Kızlar benim yıllardır vardı. Borik asit beni yaktı kendime fitil hazırlattım. Kullanamadım. Bir sürü şey denedim saysam zaman yetmez. En işe yarayanları söyliyim. tetiklediği zamanlar regl sonrası ya da yumurtlama hangisiyse ketoral fitil koymak(hala devam ediyorum doktor kontrolünde) süt ürünlerini 3 ay kullanmayın yazmıştı biri cidden işe yaradı hala yememeye çalışıyorum. Şekeri ilk fırsatta bırakın stevia tercih edebilirsiniz. İradeliyseniz gluteni de bırakın. Mantar giderken florayıda toparlayacak şeyler bulmalısınız. Önce bağışıklığınızı oksidatif stresle baş etmelisiniz. Ağızdan Takviye alın. Kuru tutun vs. hijyen olayını herkes biliyordur zaten. Fitil olarak premeno duo( ilaç değil oranın yapısını güçlendirip florayı düzenliyor ve çok rahatlatıyor mantara karşıda etkili doktor nemlendirici gibi düşün dedi) arada onu kullanmak veya lattawin kullanabilirsiniz(borik asit ve flora düzenleyiciler var) içerisinde. Yani mantık olarak devamlı fitille geçirip yerine yararlı şeyler koyup florayı düzeltmeniz lazım. Probiyotikte yarar sağlar. Candida için olanları olursa iyi olur. Vitaminden çok antioksidan içerikli takviye ya da beslenme yapın. Ben hpv testi bile yaptırdım artık hem bakteriyel hem mantar vardı asla geçmiyordu. Onlarla ilgisi yok. floram bozukmuş o da uzun vadede düzene girermiş zaten bakteriyel kesin geçti mantarda kültürde çıkmadı ama arada tetiklenir gibi hissedersem hemen krem ve zararsız fitillerden atıyorum. Durumu ciddiye alırsanız çözersiniz geçmiş olsun.

Arkadaşlar bende hiç çözemiyordum bu durumu. Maalesef kolposkopi yaptırdım ve kronik servisit çıktım. Sonucumu henüz doktor değerlendirmedi ama hpv'den kaynaklı böyle bir sonuç çıktığını düşünüyorum. 1,5 senedir mantar ve idrar yolu enfeksiyonum var. Fitilleri ve antibiyotikleri ezberledim artık. Doktorun asistanı batikon ve enjektör al uygula dedi

Hangi ürünleri kullandınız ve siz de hangi bakteriler vardı yazar mısınız lütfen. Bir de hindistan cevizi yağı ve çay ağacı yağını nasıl kullanabiliriz? Siz kendiniz mi yaptınız bunu? Destek olursanız çok dua alırsınız

Hangi probiyotiği kullanıyorsunuz

Siz de hangi bakteriler vardı? Femoflor testi yaptırdınız mı acaba?

Cinsel yollanmı bulaşıyor servisit

Hastalığınız geçti mi acaba? Umarım bir daha yaşamamışsınızdır aynı çileleri

Bendede sarı akıntı sülük yaptırdım bekarım korkuyorum evlilikte çocuk filan sıkıntı olur diye çözümü yok mu

Bendede sarı akıntı sülük yaptırdım bekarım korkuyorum evlilikte çocuk filan sıkıntı olur diye çözümü yok mu
Çocuk için sıkıntı olmadı enfeksiyon mantar aynı doktor çok önemli son gittiğim doktor güzel bir tedavi verdi şuan iyiyim çok şükürler olsun allahima 2 buçuk aylikda hamileyim

Çocuk için sıkıntı olmadı enfeksiyon mantar aynı doktor çok önemli son gittiğim doktor güzel bir tedavi verdi şuan iyiyim çok şükürler olsun allahima 2 buçuk aylikda hamileyim
Merhaba, cok sevindim kurtulmanıza.
Onceki enfeksiyondan kurtulamama basliginizi okudum. Tıpatıp aynı sorunları yaşıyorum. Ne zaman ilişki yaşasak kabusa dönüyor benim alt aistem. Hangi doktora gittiniz acaba nasıl kurtuldjnız? Cevap verirseniz çok mutlu olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…