- 11 Mart 2016
- 299
- 129
inşallah canım yaaaCanim bana sormamissin ama gordum cevap vereyim dedim.Erkeklere bulasmaz bu cunku adi ustunde vajinal mantar.Psikolojikmen 2 3 gun kasinir.Bisey olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım yaaaCanim bana sormamissin ama gordum cevap vereyim dedim.Erkeklere bulasmaz bu cunku adi ustunde vajinal mantar.Psikolojikmen 2 3 gun kasinir.Bisey olmaz
inşallah canım yaaa
Ben vajinal fitil ve krem kullanıyorum şu an canımbenimde son zamanlarda sürekli gelen akıntı dan dolayı bir kaç aydır yaşadığım şey mantar
çok sinir bozucu ...
mantar ilacı kullananlar nasıl memnun kalıyor musunuz ?
Ben vajinal fitil ve krem kullanıyorum şu an canım
Gyno lomexın %2 krem adı bu canımBekar olduğum için fitil kullanamam ama kulladığınız kremin adını paylaşır mısınız ?
Meraba sizin yazinizi gorunce bende katildim buraya bir haftadir mantar sikayetleri cekiyorum bir kutu ilac ictim gecmedigi gibi arttiÇok şükür bende kurtuldum tam 1 senedır çekiyordum bu illetde Funit 4 kapsul sabah 2,akşam 2 içiliyor bir kaç ay ve yanında çok zor bulunan ve birazda pahalı olan koruyucu bir fitil verdi doktorum ve iyileştim...
Fitilin adi ne tatlim acilÇok şükür bende kurtuldum tam 1 senedır çekiyordum bu illetde Funit 4 kapsul sabah 2,akşam 2 içiliyor bir kaç ay ve yanında çok zor bulunan ve birazda pahalı olan koruyucu bir fitil verdi doktorum ve iyileştim...
Cnm aynisi bende de var yogurt sür sabah aksam nide expigmenti al eczanede 6 tl ye onu da oglen sur ve hic bisey giyme kuruyaana kadar allahij izniyle igleseceksinya kac aydır gecmıo evlı olmadıgım ıcın gttım doktrlar muayene bıle etmıo kuru tut diolar bide travacort ve travazol dıe 2 kremı verıp duruolar. bıraktıgım an tekrar baslıyor bıktım artık
Pahali mi bu ilaçGyno lomexın %2 krem adı bu canım
Dr um da bana tam tersini söyledi.eşler arasında bulaşma durumu yok dedi.ben son 5 yıldır 10 kez mantar olmuşumdur.eşime hiç geçmedi.ama dr 1 ilaç verdi ikimiz de kullandık.vücudunda virüsü varsa mikrobu görümce harekete geçer.yoksa da kesinlikle olmazsın dedi.Yok canim ya bulasmaz olur mu aha sekil a ben...1 bucuk yildir ben bu dertle ugrasiyorum...devam etme sebebide esime tedavi verilmemesiymis...esler arasinda aktarip duruyor mantar basli basina bulasicidir hele rahimde oldukca esler arasinda transfer edip edip duruyor...suan bende esimde ilac kullanmaya basladik ve asla iliski tedavi bitmedikce yok...
ne ilacıymış acaba bende tam kkurtulamıyorum fitil değiştirdim yakıyor diye ama şuan ki fitilde yakıyor.Dr um da bana tam tersini söyledi.eşler arasında bulaşma durumu yok dedi.ben son 5 yıldır 10 kez mantar olmuşumdur.eşime hiç geçmedi.ama dr 1 ilaç verdi ikimiz de kullandık.vücudunda virüsü varsa mikrobu görümce harekete geçer.yoksa da kesinlikle olmazsın dedi.
Soğan kürünü denedin mi canım?ne ilacıymış acaba bende tam kkurtulamıyorum fitil değiştirdim yakıyor diye ama şuan ki fitilde yakıyor.
Ben neler çektim ya hamileliğin son aylarında bende herşeyi denedim doğum yaptığım güne kadar da çektim düşünün doğuma hazirlaniorum kasinti mahvetti beni ama doğumdan çıkar çıkmaz geçti sanki hiç birşey olmamış gibiydiGebeligimin basindan beri mantarim ve kullandigim hicbir fitil gecirmedi akinti ile birlikte mantarim limon sarisi akintim var mantarin rengi yeşile donmeye basladi ama baska ilaç kullanamadigim icin bu izdirabi 8 aydır çekiyorum sirke falan herseyi denedim gram faydasi olmadi umarim dogumdan sonrs geçer diye dua ediyorum