- 4 Ağustos 2017
- 488
- 148
- 103
- 38
- Konu Sahibi bahtsizdomates
Lütfen biri yardimci olsun bu illet yapısti bırakmıyor her ay devamli tekrarliyor gitmediğim doktor kullanmadigim ilaç kalmadı kesin bir şekilde çözümüne ulaşan varsa beni bilgilendirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilik suyun icine tentürdiyot damlat. Her ec isleminden sonra bu suyla temizlen. Bir de maydanoz kaynatip suyunu tuket. Ne varsa atiyor vucuttan. Ilac olarakta travacort kullan. Ben sık olurdum bi ara. Bunlarla gecti. Bir de sakin kasima. Kasidikca ilerler. Gecmis olsun.Lütfen biri yardimci olsun bu illet yapısti bırakmıyor her ay devamli tekrarliyor gitmediğim doktor kullanmadigim ilaç kalmadı kesin bir şekilde çözümüne ulaşan varsa beni bilgilendirsin
ben burda okudugum bi yontemle kurtuldum inanmayarak denedim iki gunde gectiozelden yazayim size burda bi bayana da tavsiye ettim oda kurtulmustuLütfen biri yardimci olsun bu illet yapısti bırakmıyor her ay devamli tekrarliyor gitmediğim doktor kullanmadigim ilaç kalmadı kesin bir şekilde çözümüne ulaşan varsa beni bilgilendirsin
ben burda okudugum bi yontemle kurtuldum inanmayarak denedim iki gunde gectiozelden yazayim size burda bi bayana da tavsiye ettim oda kurtulmustu
Sevinirimben burda okudugum bi yontemle kurtuldum inanmayarak denedim iki gunde gectiozelden yazayim size burda bi bayana da tavsiye ettim oda kurtulmustu
Ben eczaneye gittiğimde böyle bir ilaç önermisti ismini tam hatirlamiyorum doktorum böyle şeyler daha zarar dedi verdiği ilaçlar biran duraksatiyor sonra tekrar nüksediyor ileri derecede tahlil yaptı hepsi temiz geldi sirkeli tedaviyide doktora sormuştum olmaz dedi hap yaz dedim fitil verdi fitiller kötü yapıyor beniBen de hamilelik öncesi 6 ay çektim bu illeti. fitil falan bana mısın demedi tam geçti diyorum 2 hafta sonra tekrarlıyor. Ben en son 2 ay boyunca tuvaletten sirkeli suyu eksik etmedim ve her tuvalet sonrası sirkeli suyla temizlendim. Hametan kremi de günde 3 kez kullandım ve gce yatmadan önce eczacımın önerdiği intimwash diye bir enfeksiyon ilacı kullandım onunla da o bölgeyi yıkadım şükür iki ay sonunda bıraktığımda tekrarı olmadı..
Çok ilginç benim doktorum da özellikle sirkeli su önermişti en doğal çözüm demişti. Bakterinin en büyük düşmanı sirke derler. Ben bu üçüyle kurtuldum şükür...Ben eczaneye gittiğimde böyle bir ilaç önermisti ismini tam hatirlamiyorum doktorum böyle şeyler daha zarar dedi verdiği ilaçlar biran duraksatiyor sonra tekrar nüksediyor ileri derecede tahlil yaptı hepsi temiz geldi sirkeli tedaviyide doktora sormuştum olmaz dedi hap yaz dedim fitil verdi fitiller kötü yapıyor beni
Bir başka doktora gideceğim ben gizli şeker hastasıyım gittiğim doktor bir şeker ilacı verdi ondan sonra bu illet oldu doktora sorduğumda ilacı birakamazsin dedi bağışıklık sistemini bozmuş başka bir doktor arastiyorum inşallah iyi bir doktor bulurumÇok ilginç benim doktorum da özellikle sirkeli su önermişti en doğal çözüm demişti. Bakterinin en büyük düşmanı sirke derler. Ben bu üçüyle kurtuldum şükür...
Bir başka doktora gideceğim ben gizli şeker hastasıyım gittiğim doktor bir şeker ilacı verdi ondan sonra bu illet oldu doktora sorduğumda ilacı birakamazsin dedi bağışıklık sistemini bozmuş başka bir doktor arastiyorum inşallah iyi bir doktor bulurum
Her doktor farklı söylüyor ben de artık çıldırma derecesine geldim benim doktorda kesinlikle su ile temas etme sabun kullanma diyor kullanmadigim halde tekrarliyorBenim doktorum da yeşil sabun ve çocuk şampuanı önermişti bunlar ile yıka diye ama pek görmedim faydasını![]()
Her doktor farklı söylüyor ben de artık çıldırma derecesine geldim benim doktorda kesinlikle su ile temas etme sabun kullanma diyor kullanmadigim halde tekrarliyor
Evet hamileyim ama bebegede zarar vermesinden korkuyorum kullandığım ilaçlar zarar da verebilir bunu doktor anlamıyor birsey olmaz diyorBenim doktorum da şekerin vardır belki ondan dir dedi siz de hamile mı sınız
Evet hamileyim ama bebegede zarar vermesinden korkuyorum kullandığım ilaçlar zarar da verebilir bunu doktor anlamıyor birsey olmaz diyor
Ben de gecen gun vajina bakimi ile ilgili bir yazida okumustum. Kesinlikle sirke ile temas ettiemeyin diyordu.Çok ilginç benim doktorum da özellikle sirkeli su önermişti en doğal çözüm demişti. Bakterinin en büyük düşmanı sirke derler. Ben bu üçüyle kurtuldum şükür...