Merhaba,yazınızı geçen hafta okumuştum,bende rahim ağzında enfeksiyon sebebiyle sorun yaşıyordum. Hemde senelerden bu sıkıntıya çare bulamamıştım. Doktora gittiğimde tıpkı sizde ki gibi fitil,antibiyotik,temizleme jelleri ve üç beş ay sonra tekrar aynı sorunlar yine oluşuyordu. Çom fazla renkli,kokulu akıntılar çıkıyor,buda beni korkunç rahatsız ediyordu. İlişki sırasında ağrılar ve oluşan ağır kıku benimde hayatımı karartmıştı.Sarımsakla ilgili internette öneriler okudum,sizin de yazınızı okuyunca bunu yapmaya karar verdim. Önce korktum,acaba sarımsak içerde kalırsa,sağlık problemi oluşursa diye sorular takıldı aklıma. Sizin yazınız bana cesaret verdi ve dört gün sarımsağı denedim. Hakikaten şuan öyle rahatım ki,tüm sorunu çözdü bu sarımsak. Şükürler olsun diyorum,bu sorunun benimle ömür boyu devam edeceğini düşünüyordum son senelerde ama değilmiş. Bu sıkıntıyı yaşayanlara şiddetle tavsiye ederim,bende uygularken sarımsağa bir iki çizik atarak yaptım,etkisi daha iyi oluyor diye okumuştum. Son derece pratik kolay oluyor uygulama. İp yardımıyla sabah çıkarıyorsunuz ve gününüze devam ediyorsunuz. Kesinlikle şahane bşr yöntem,denemeye değer.