Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin ne problemin war peki mantar mı yoksa hamile mi kalmak istiyorsn
Pko yu çok duymştm hamileliği zorlaştryrmş ama hamile kalanlarda war hem daha 5 ay olmş senin streste engellyrmş kafana takma benm 1 buçk yıl olcak nerdeyseben hamile kalmak için uğraşıyorum canım merakımdan bu sarımsak olayını denedim tüpleri kontrol amaçlı ama kokusu gelmeyince şüpheye düştüm 5 aydır felanda uğraşıyorum sonuç alamadım pko var bende ama tüplerden şüpheleniyorum artık
Pko yu çok duymştm hamileliği zorlaştryrmş ama hamile kalanlarda war hem daha 5 ay olmş senin streste engellyrmş kafana takma benm 1 buçk yıl olcak nerdeyse
Hormon bozukluğu war heralde snde, benm iltihabm war bazen yumrtlmıyrm daha önce bir dşk yaptm gerçi düşk te denmez 5 haftalktı en azında hamile kalablyrm ama 1 sene geçti üstnden hala tık yokben gençliğimden beri adetlerim düzensizdi oyüzden evlenince hiç korunmadım zor olucağını tahmin ettim sizin tüpler açıkmış ne güzel diğer tedaviler daha kolay oluyo diyolar ama sizn hamile kalamamanızın sebebi nedir
Hormon bozukluğu war heralde snde, benm iltihabm war bazen yumrtlmıyrm daha önce bir dşk yaptm gerçi düşk te denmez 5 haftalktı en azında hamile kalablyrm ama 1 sene geçti üstnden hala tık yok
Sizde aynı sarımsak mı 10 gün boyunca kalmıştıBen bu sarimsagi gali beze koyup koydum vajinama, 10 gun vajina girisimdeki deri yuzulmus durumdaydi feci halde canim yandi.
Hayir aksine sadece 2-3 saat kalmisti. Cikarttim bisey yoktu o gun ertesi gun yanma fark ettim baktim butun derisi soyyulmus amanin nasil camin yandi oturamadim uvalete giremedim 10 gun zeytinyag surdum oyle gectiSizde aynı sarımsak mı 10 gün boyunca kalmıştı
Meraba arkadşm ben konu sahibiyim sarımsak ile ilgili sana söyliceğim tek şey war oda antifungal antibakteriyel oluşudur kendisi bir abtibiyotiktir herkez farklı şeyler yazmş fakat kullanışlarında yanlışlık wardr we gerektiği kadr sabrlı olmadklrı için dayanmadıkları için ters tepki yaptığını sanmışlr bunu sadece ben değil tüm internet söylüyr herkze iyi gelick diye bir kaide yok fakat kötü gelmesi içinde bir sebep yok yanlış kullanılmış ben hala kullanıyorm mantar olmim diye hiç bir sıkıntmda yok her hafta bi tane koyarım muhakkak bilgin olsun diye söylüyrm bir araştr istersen sarımsağın faydalarınıteşekkr edrim benim de o kadr zamn geçti, tek biyerde bekletmedim, bn de yarım saate çıkarırım o zamn. bnde de aynı şeyler olmaz umarım
Sarımsak kullanımını 12 güne çıkarmıştım we üstüne ek olarak eczanelrde satılan probiyotik ve minareller içeren femine kullandm vajinal mantr için bu çünkü kullndğm fitllr ilaçlr sağlıklı olan bakterilerimde aldı gitti probiyotk sağlıklı baktri içeriyor ve iyi gelyr bu ikisni bir arada kullanınca geçti hamile kaldm tekrar oldm düşk yaptm snr yine aynı şekilde uyguladm geçti gayt iyimKullanımız sonrası tekrarlama oldu mu mantarda, yoksa birdaha hiç yaşamadınız mı. Ben de antifungal ve antibakteriyel fitil kullandım. Mantar azken kullanmış olduğum fitille plak halini aldı ve geçmiyor. Tekrar oluyor yaklaşık iki aydır. Bişey kullanmayı bıraktıktan 3 gün sonra yine o hafif kalın beyaz mantar plağı oluşuyor. Daha önce de yaşamıştım mantar yaklaşık iki yıl önce iki defa, kendiliğinden 1-2 haftada fln geçmişti. Sanırım fitili hiç kullanmamak gerekiyormuş, iyi bakterilerim de ölünce mantarların artması için çok iyi ortam oluştu ve daha da güçlendiler. Sonrasında lactobasil içeren fitil kullandım. Onda da 3 gün iyi sonra mantarın aktifliği oluştu. Eğer sarımsak da iyi gelmezse kendi haline bırakıcam, vucudum doğal beslenmemle yenemiyecekse ne sonuç gelicekse katlanıcam.
anladım ben sizinki gibi kullanmamıştım, dün sizin bahsettiğiniz gibi gazlı beze sararak, sarımsağın sadece dış sert kabuğunu soyup, zarı kalarak denemiş oldum. Yarın öğlen çıkarıcam. Merak ettiğim şu, sütle maydanoz derken onu nasıl uyguluyorsunuz, üzerine otur dedi demissiniz. Maydonozu blendırdan geçirip sütle karıştırıp mı oturdunuz?Meraba arkadşm ben konu sahibiyim sarımsak ile ilgili sana söyliceğim tek şey war oda antifungal antibakteriyel oluşudur kendisi bir abtibiyotiktir herkez farklı şeyler yazmş fakat kullanışlarında yanlışlık wardr we gerektiği kadr sabrlı olmadklrı için dayanmadıkları için ters tepki yaptığını sanmışlr bunu sadece ben değil tüm internet söylüyr herkze iyi gelick diye bir kaide yok fakat kötü gelmesi içinde bir sebep yok yanlış kullanılmış ben hala kullanıyorm mantar olmim diye hiç bir sıkıntmda yok her hafta bi tane koyarım muhakkak bilgin olsun diye söylüyrm bir araştr istersen sarımsağın faydalarını