Vajinal mantara sarımsak ile SON

K Kbr20 , sarımsağa ipliği iğneyle mi geçirdin? Sen o şekilde sarmadan koyuyosun galiba
yazıdaki gibi gazlı beze ipliği bağlasam sarımsağı içine sarsam olur heralde
ama bende şöyle bi sorun var onu oraya ittiremiyorum geri çıkıyo bu yüzden fitil bile kullanamadım

Ewet iğneyle geçirdim ben ipsizde kullanıyorm, gazlı bezide denedim ama ittiremedm çünkü bez olduğu için girmiyr daha çok acıyor, neden ittiremiyrsun ki biraz ıslatıcaksın vajinanı kuru kuru girmez sarımsağıda ıslat önce parmağını sokup aç biraz girişi daha sonra sarımsağı at we arkasından ittir ileri baya ileri ittirceksin vajinanın içinin tamamını temizlesin diye, walla arkadşm biraz dişini sık we yap ben iyiki yapmışm diyrm çok şükür dünya warmış

Tamam canım çok sağol denicem bunu akşam yatarken koysam sabah çıkarıcam dimi? İçinde biraz erirmi
bide ben enfeksiyon geçirmiştim onada iyi gelirmi sence? Bebek istiyorum 1 senedir uğraşıyorum
Sen kaç gün yaptın bunu? Çok soru sordum ama kusura bakma

Önemli değil arkadşm sabah çıkarcaksn kendilindende çıkıyo zaten erimez onun yaydığı koku mantarı söküp atar enfeksiyna iyi gelr tabiki her derde deva ben 4 gün yaptm kurtuldm bende aşırı yoktu az wardı mantr ama sende çok warsa 6 günde yapablrsn en fazla 12 gün kullanabilirsn

canım senden duydum bunu bende yapıyorum bizde nisanda evlendik ama işkence çekiyorum resmen size birşey danışmak istiyorum bu sarımsağı koyduğunuzda ağzınınzda kokusunu veya tadını hissettinizmi

Sarmisak yenilince cok faydali bir yere yerlestirilince degil. Ben de yaptim zamaninda hicbir faydasi yok aksine ileriki zamanda bana bakteri olarak dondu. Sakin yapmayin. Ama sarmisagi bol bol tuketebilirsiniz.

canım senden duydum bunu bende yapıyorum bizde nisanda evlendik ama işkence çekiyorum resmen size birşey danışmak istiyorum bu sarımsağı koyduğunuzda ağzınınzda kokusunu veya tadını hissettinizmi
Ewet ağzının nefesinin kokması lazım bu tüplerinin açık olduğunu gösterir benim ağzım kokuyordu we tüplerimde açıktı ama ben sarımsak kullanımımı uzattım 14 güne çıkardım ayriyettende antibiyotk olarak sarımsağın küçük diş olanlarınıda yuttum

Sarmisak yenilince cok faydali bir yere yerlestirilince degil. Ben de yaptim zamaninda hicbir faydasi yok aksine ileriki zamanda bana bakteri olarak dondu. Sakin yapmayin. Ama sarmisagi bol bol tuketebilirsiniz.
Sana katılmıyorm ben bunu araştırark uyguladım faydasını görenler olduğu için kullandm ama bol bol tüketmek konusuna katılıyrm ben hergün bir diş yutarım çok faydasını gördüm sayesinde

çok teşekkürler cevabınız için bende o amaçla yapmıştım ama kokusu gelmedi sanırım kapalı benimki peki sarımsağı bu şekilde kullanarak açılması mümkün mü acaba tüplerin siz hsg felan çektir mişmiydiniz tüplerinizin açık olduğunu biliyomuydunuz.

Ya ben de hamileyim mantar ilk aydan beri var napicam sarımsak sursem zararı olur mu bebeğe
sirkeli su ile yıka bende de kaşıntı oluyor sirkeli su ile yıkıyorum her wc'den sonra bir süre sonra geçiyor ama eğer durum kötü ise fitil yazsın doktorun sarımsağı hamile iken kullanma demişti bana doktorum

Laporoskpi olmştm ben ordan biliyrm tüplerimin açık olduğunu birde sarımsağı akşam koyup sabah erkn çıkartyrsn kokusu hemn gelmz 1 gün yada 1 güne yakın sarımsağın vajinada kalması gerekiyr kokması için, kokmuyor diyede tüplerin kapalı kanısına varamayız tabikide onu biz anlayamyz ama sarmsak yumurtlk iltihaplarına mantarlara iyi geliyr tüplerini açar mı bilemem

Ewet sirkeli su çok iyi geliyr bende halen daha kullanıyorum fakat kaşıntıya we vajinanın dışndaki mantarlara iyi geliyor peki vajinanın içindeki mantarları ne yapıcaz çok fitil kullandm ama en ufak bir iyileşme olmadı ama sarımsakla 3 günde iyileşme katettiğini gördük doktorumla bunu göz ardı edemem bu yüzden

öylemi ben akşam koyup sabah işe gittiiğim için çıkartıyorum ama herkez hemen tadı kokusu ağzıma geldi 10 dk gibi yorumlar yazmıştı oyüzden ben gelmeyince direk kapalı hissine kapıldım. kesin bi kanı değil yani bu bende kaç gündür kendimi yedim kapalı sanırım diye.sizde gebelik için tedavimi görüyosunuz

Hayır 10 dk da kokusu gelmz kesinlikle 1 gün beklemesi gerekir, eskiden kadınlar kısır olup olmadıklarını anlamak için sarımsağı yada soğanı vajinalarına koyup 2 gün bekletirlermiş kendi akrabalrmdan da bunu çok duydm, bence sen canını sıkma ama emin olmak istiyrsan 1 gün yada 2 gün beklet koktuğunu sende fark ediceksin bunun hiç bir zararı olmaz yararı olur ama böyle şeylerle kendini üzme tüplerin kapalı olsa bile artk rahim filmiyle açıla biliyr

Ewet gebelik için tedaviye başlicam tahlillermi tamamlamaya çalışıyorum arkdşm

bende burda okuyup yaptım herkes 10 dk içinde kokusu geldi diyince üzüldüm benimki kapalı diye bende akşamdan koyup sabaha kadar duruyo ama gene de alamıyorum kokusunu bende tedavi görüyorum sizdeki rahatsızlık nedir acaba

Nefesini dikkatli incele mutlaka farkı görüceksindir, bende olmayan yok önce vajinusmus snra iltihaplı mantar şimdi rahm ağzı yarası hamilede kalamıyorum cabası, walla sinirlerm bozuluyo psikolojmde bozuldu artk kafayı yemk üzereym anlican

bende valla kafayı yedim az kaldı ben aylardır doktora gidiyorum yok yoruldum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…