Olabilr genelde her hamilelikte mantar oluyo zaten ama adet zamanlarına denk geldi günlerdede hafif kaşntı olablyor tabi
Olabilr genelde her hamilelikte mantar oluyo zaten ama adet zamanlarına denk geldi günlerdede hafif kaşntı olablyor tabi
Ewet iğneyle geçirdim ben ipsizde kullanıyorm, gazlı bezide denedim ama ittiremedm çünkü bez olduğu için girmiyr daha çok acıyor, neden ittiremiyrsun ki biraz ıslatıcaksın vajinanı kuru kuru girmez sarımsağıda ıslat önce parmağını sokup aç biraz girişi daha sonra sarımsağı at we arkasından ittir ileri baya ileri ittirceksin vajinanın içinin tamamını temizlesin diye, walla arkadşm biraz dişini sık we yap ben iyiki yapmışm diyrm çok şükür dünya warmış
Ewet iğneyle geçirdim ben ipsizde kullanıyorm, gazlı bezide denedim ama ittiremedm çünkü bez olduğu için girmiyr daha çok acıyor, neden ittiremiyrsun ki biraz ıslatıcaksın vajinanı kuru kuru girmez sarımsağıda ıslat önce parmağını sokup aç biraz girişi daha sonra sarımsağı at we arkasından ittir ileri baya ileri ittirceksin vajinanın içinin tamamını temizlesin diye, walla arkadşm biraz dişini sık we yap ben iyiki yapmışm diyrm çok şükür dünya warmış
Önemli değil arkadşm sabah çıkarcaksn kendilindende çıkıyo zaten erimez onun yaydığı koku mantarı söküp atar enfeksiyna iyi gelr tabiki her derde deva ben 4 gün yaptm kurtuldm bende aşırı yoktu az wardı mantr ama sende çok warsa 6 günde yapablrsn en fazla 12 gün kullanabilirsnTamam canım çok sağol denicem bunu akşam yatarken koysam sabah çıkarıcam dimi? İçinde biraz erirmi
bide ben enfeksiyon geçirmiştim onada iyi gelirmi sence? Bebek istiyorum 1 senedir uğraşıyorum
Sen kaç gün yaptın bunu? Çok soru sordum ama kusura bakma
1 yıllık araştrmalarım we deneyimlerim sonunda vajinal mantara son wermiş bulnmaktayım meğer bukadar kolay kurtulabiliyorken ben aylardır bu illeti boşuna çekiyormuşum 4 günde sarımsak tamponuyla bu iğrenç şeye son werdim ne cinsel hayatım ne hevesim ne heycanım kalmıştı meğerse çok acı çekiyormuşm mantardan kurtulunca bütn acılarım son buldu eşimle ewlendğim günden beridir hem vajinusmus hem mantar yüzünden hayatım mahvolmuştu ewlilikten bir tat alamıyordm sürekli acı çekiyrdm we hayattan soğmştm hep mi bunlar benim başıma gelir diye vajinusmusu ilk ay aştım ama mantarla 1 yıldır uğraşıyorm kesin bekarkende wardı ama anlayamamıştım çok doktra gittim ister özel olsn ister normal hep aynı ilaçlar fitil krem temzleme jeli antibyotk geçiriyordu ama sadece bir kaç hafta sonra sar baştan bıkmıştım artık her gece ağlıyrdm bu sebepten hamilede kalamıyrm doktara gittim bir problemim yoktu ama hamilelikte yoktu bir kez hamilelk olmuştu ama oda enfeksyondan tutunamamştı neyse allem ettim kallem ettim bu yola baş koydm bu illetten kurtulucaktım başka çağrem yoktu nette araştrmadğm kalmadı önce yoğurdu öğrendm ilk onla başladm sürdüm zaman rahtlatıyordu daha sonra kuzenim bana sarımsaktan bahsetti araştrmaya başladım bir baktım ki herkz sarımsak kullanıyormuş, kurtuldum galiba diyordum we öylede oldu bir diş sarımsağı güzelce soydum we üstüne bir çizik bile atmadan içinden ip geçirip bağladım sarımsağı güzelce yıkayıp ellerimide tabiki daha sonra vajinamın içine yerleştirdim ipin ucu dışarda kalıcak şekilde ister gece yatarkn olsn ister gündüz hiç fark etmiyr ama gece yatarkn yerlştrmk daha iyi olur dışarı çıkmaz we uyurkn faydası daha fazla oluyor ben gündüzde koydum tuwalte gittmde kendiliğindende çıkıyordu zaten ipe gerek kalmıyordu 4 gün bu işlemi tekrarladım we mantar dan kurtldm daha az yada daha çokta kullana bilirsiniz, vajinal enfeksiyon alışmamz gerekn birşey değil bundan kurtulabiliriz bukadr basit bir yöntem warkn ilaçlara para werip şirketleri mutlu etmeyin eskiden kadınlr bu yöntemleri kullanrmş araştrp öğrene bilirsiniz benden bukadr bilmeyen warsa öğrenelim we yayalım lütfen
Ewet ağzının nefesinin kokması lazım bu tüplerinin açık olduğunu gösterir benim ağzım kokuyordu we tüplerimde açıktı ama ben sarımsak kullanımımı uzattım 14 güne çıkardım ayriyettende antibiyotk olarak sarımsağın küçük diş olanlarınıda yuttumcanım senden duydum bunu bende yapıyorum bizde nisanda evlendik ama işkence çekiyorum resmen size birşey danışmak istiyorum bu sarımsağı koyduğunuzda ağzınınzda kokusunu veya tadını hissettinizmi
Sana katılmıyorm ben bunu araştırark uyguladım faydasını görenler olduğu için kullandm ama bol bol tüketmek konusuna katılıyrm ben hergün bir diş yutarım çok faydasını gördüm sayesindeSarmisak yenilince cok faydali bir yere yerlestirilince degil. Ben de yaptim zamaninda hicbir faydasi yok aksine ileriki zamanda bana bakteri olarak dondu. Sakin yapmayin. Ama sarmisagi bol bol tuketebilirsiniz.
Ewet ağzının nefesinin kokması lazım bu tüplerinin açık olduğunu gösterir benim ağzım kokuyordu we tüplerimde açıktı ama ben sarımsak kullanımımı uzattım 14 güne çıkardım ayriyettende antibiyotk olarak sarımsağın küçük diş olanlarınıda yuttum
sirkeli su ile yıka bende de kaşıntı oluyor sirkeli su ile yıkıyorum her wc'den sonra bir süre sonra geçiyor ama eğer durum kötü ise fitil yazsın doktorun sarımsağı hamile iken kullanma demişti bana doktorumYa ben de hamileyim mantar ilk aydan beri var napicam sarımsak sursem zararı olur mu bebeğe
Laporoskpi olmştm ben ordan biliyrm tüplerimin açık olduğunu birde sarımsağı akşam koyup sabah erkn çıkartyrsn kokusu hemn gelmz 1 gün yada 1 güne yakın sarımsağın vajinada kalması gerekiyr kokması için, kokmuyor diyede tüplerin kapalı kanısına varamayız tabikide onu biz anlayamyz ama sarmsak yumurtlk iltihaplarına mantarlara iyi geliyr tüplerini açar mı bilememçok teşekkürler cevabınız için bende o amaçla yapmıştım ama kokusu gelmedi sanırım kapalı benimki peki sarımsağı bu şekilde kullanarak açılması mümkün mü acaba tüplerin siz hsg felan çektir mişmiydiniz tüplerinizin açık olduğunu biliyomuydunuz.
Ewet sirkeli su çok iyi geliyr bende halen daha kullanıyorum fakat kaşıntıya we vajinanın dışndaki mantarlara iyi geliyor peki vajinanın içindeki mantarları ne yapıcaz çok fitil kullandm ama en ufak bir iyileşme olmadı ama sarımsakla 3 günde iyileşme katettiğini gördük doktorumla bunu göz ardı edemem bu yüzdensirkeli su ile yıka bende de kaşıntı oluyor sirkeli su ile yıkıyorum her wc'den sonra bir süre sonra geçiyor ama eğer durum kötü ise fitil yazsın doktorun sarımsağı hamile iken kullanma demişti bana doktorum
Laporoskpi olmştm ben ordan biliyrm tüplerimin açık olduğunu birde sarımsağı akşam koyup sabah erkn çıkartyrsn kokusu hemn gelmz 1 gün yada 1 güne yakın sarımsağın vajinada kalması gerekiyr kokması için, kokmuyor diyede tüplerin kapalı kanısına varamayız tabikide onu biz anlayamyz ama sarmsak yumurtlk iltihaplarına mantarlara iyi geliyr tüplerini açar mı bilemem
Hayır 10 dk da kokusu gelmz kesinlikle 1 gün beklemesi gerekir, eskiden kadınlar kısır olup olmadıklarını anlamak için sarımsağı yada soğanı vajinalarına koyup 2 gün bekletirlermiş kendi akrabalrmdan da bunu çok duydm, bence sen canını sıkma ama emin olmak istiyrsan 1 gün yada 2 gün beklet koktuğunu sende fark ediceksin bunun hiç bir zararı olmaz yararı olur ama böyle şeylerle kendini üzme tüplerin kapalı olsa bile artk rahim filmiyle açıla biliyröylemi ben akşam koyup sabah işe gittiiğim için çıkartıyorum ama herkez hemen tadı kokusu ağzıma geldi 10 dk gibi yorumlar yazmıştı oyüzden ben gelmeyince direk kapalı hissine kapıldım. kesin bi kanı değil yani bu bende kaç gündür kendimi yedim kapalı sanırım diye.sizde gebelik için tedavimi görüyosunuz
Ewet gebelik için tedaviye başlicam tahlillermi tamamlamaya çalışıyorum arkdşmöylemi ben akşam koyup sabah işe gittiiğim için çıkartıyorum ama herkez hemen tadı kokusu ağzıma geldi 10 dk gibi yorumlar yazmıştı oyüzden ben gelmeyince direk kapalı hissine kapıldım. kesin bi kanı değil yani bu bende kaç gündür kendimi yedim kapalı sanırım diye.sizde gebelik için tedavimi görüyosunuz
Hayır 10 dk da kokusu gelmz kesinlikle 1 gün beklemesi gerekir, eskiden kadınlar kısır olup olmadıklarını anlamak için sarımsağı yada soğanı vajinalarına koyup 2 gün bekletirlermiş kendi akrabalrmdan da bunu çok duydm, bence sen canını sıkma ama emin olmak istiyrsan 1 gün yada 2 gün beklet koktuğunu sende fark ediceksin bunun hiç bir zararı olmaz yararı olur ama böyle şeylerle kendini üzme tüplerin kapalı olsa bile artk rahim filmiyle açıla biliyr
Nefesini dikkatli incele mutlaka farkı görüceksindir, bende olmayan yok önce vajinusmus snra iltihaplı mantar şimdi rahm ağzı yarası hamilede kalamıyorum cabası, walla sinirlerm bozuluyo psikolojmde bozuldu artk kafayı yemk üzereym anlicanbende burda okuyup yaptım herkes 10 dk içinde kokusu geldi diyince üzüldüm benimki kapalı diye bende akşamdan koyup sabaha kadar duruyo ama gene de alamıyorum kokusunu bende tedavi görüyorum sizdeki rahatsızlık nedir acaba
Nefesini dikkatli incele mutlaka farkı görüceksindir, bende olmayan yok önce vajinusmus snra iltihaplı mantar şimdi rahm ağzı yarası hamilede kalamıyorum cabası, walla sinirlerm bozuluyo psikolojmde bozuldu artk kafayı yemk üzereym anlican
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?