Vajinal mantara sarımsak ile SON

Kbr20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
402
205
103
1 yıllık araştrmalarım we deneyimlerim sonunda vajinal mantara son wermiş bulnmaktayım meğer bukadar kolay kurtulabiliyorken ben aylardır bu illeti boşuna çekiyormuşum 4 günde sarımsak tamponuyla bu iğrenç şeye son werdim ne cinsel hayatım ne hevesim ne heycanım kalmıştı meğerse çok acı çekiyormuşm mantardan kurtulunca bütn acılarım son buldu eşimle ewlendğim günden beridir hem vajinusmus hem mantar yüzünden hayatım mahvolmuştu ewlilikten bir tat alamıyordm sürekli acı çekiyrdm we hayattan soğmştm hep mi bunlar benim başıma gelir diye vajinusmusu ilk ay aştım ama mantarla 1 yıldır uğraşıyorm kesin bekarkende wardı ama anlayamamıştım çok doktra gittim ister özel olsn ister normal hep aynı ilaçlar fitil krem temzleme jeli antibyotk geçiriyordu ama sadece bir kaç hafta sonra sar baştan bıkmıştım artık her gece ağlıyrdm bu sebepten hamilede kalamıyrm doktara gittim bir problemim yoktu ama hamilelikte yoktu bir kez hamilelk olmuştu ama oda enfeksyondan tutunamamştı neyse allem ettim kallem ettim bu yola baş koydm bu illetten kurtulucaktım başka çağrem yoktu nette araştrmadğm kalmadı önce yoğurdu öğrendm ilk onla başladm sürdüm zaman rahtlatıyordu daha sonra kuzenim bana sarımsaktan bahsetti araştrmaya başladım bir baktım ki herkz sarımsak kullanıyormuş, kurtuldum galiba diyordum we öylede oldu bir diş sarımsağı güzelce soydum we üstüne bir çizik bile atmadan içinden ip geçirip bağladım sarımsağı güzelce yıkayıp ellerimide tabiki daha sonra vajinamın içine yerleştirdim ipin ucu dışarda kalıcak şekilde ister gece yatarkn olsn ister gündüz hiç fark etmiyr ama gece yatarkn yerlştrmk daha iyi olur dışarı çıkmaz we uyurkn faydası daha fazla oluyor ben gündüzde koydum tuwalte gittmde kendiliğindende çıkıyordu zaten ipe gerek kalmıyordu 4 gün bu işlemi tekrarladım we mantar dan kurtldm daha az yada daha çokta kullana bilirsiniz, vajinal enfeksiyon alışmamz gerekn birşey değil bundan kurtulabiliriz bukadr basit bir yöntem warkn ilaçlara para werip şirketleri mutlu etmeyin eskiden kadınlr bu yöntemleri kullanrmş araştrp öğrene bilirsiniz benden bukadr bilmeyen warsa öğrenelim we yayalım lütfen

Ya ben de hamileyim mantar ilk aydan beri var napicam sarımsak sursem zararı olur mu bebeğe

Cnm bu sarimsak yakiyormu vajinayi??

Ben doktor onerisi olmadan kullanmak nekadar guvenli emin degilim bilemedim valla zarari olabilir

1-2 tutam kuru civan perçemini kaynamış 1 bardak suda 10 dakika bekletin. Günde 2 defa aç karnına için. Adet düzensizliğine de iyi geliyor.

Hamileyken koyulmuyor ben hamile değilim ama sarımsağın faydasını en hızlı şekilde gördüm ilk günden itibaren rahtldm vajinanın kenarlrna sürersk yakr tabi yatmadan önce fitil gibi 2 saniyede sokuyorsun we yatıyorsn hiç bir acı we yanma yok

Teşekkürler kardeşim de bi yeri anlamadım sarımsağın neresinden ip geçiriyoruzki? Bide sabaha kadar orda bekletip sabah atıyoruz sonra yenisini koyuyoruz değilmi?

Ne güzel bir bilgi cok teşekkürler canım tekrarlayan mantar iltihap cok sık yaşıyorum ben bisey sorsam özür dileyerek herkesten sarmisagi cok dibe kadar itmek gerekiyormu hani fitil koyarken iceri dogru itiyoruz ya.birde her gun yeni sarmısakmı koymak gerekiyor tekrardan tesekkurler canim bu bilgiyi cevremlede paylasacagim cunku bu durumu yasayan cok kisi var

Hayır tedirgin olmayın yakmıyor canınız acımicak eğer sarımsak suyunu sürerseniz yakar ben halen kullanıyorm her akşam yeni sarımsağı fitil olarak sokuyorum ileri ittiriyorm illa ip takmanıza gerek yok ben ipsiz sokuyorm sabah işerkn biraz akınınca çıkıyor zaten orda kalma ihtimali yok , vajina içindeki şeyleri dışarı ittirme gücüne sahip biliyrsunz tekrarlayan mantarlrn kesin çözümüdr bu, bir fitil gibi kullanıcaksnz hiç bir zararı yok çok faydası war biraz araştırın ozaman tedirginseniz internette herşey yazıyor bu sarmsak antibiyotktir hem mantara hem yumrtalk iltihabına çok iyi geliyr ben bütn rahtszlklarmdan kurtldm cinsel ilişki sırasnda acı we yanmada yok oldu bugn sondu benm 4 günde tamamen temzlndm, daha kötü duramda olanlr daha uzun süre kullanabilrsn

Teşekkürler kardeşim de bi yeri anlamadım sarımsağın neresinden ip geçiriyoruzki? Bide sabaha kadar orda bekletip sabah atıyoruz sonra yenisini koyuyoruz değilmi?
Sarımsağı zarar wermeden soyucaksın alt kısmından üst kısmana doğru iğne ile ip geçirebilirsin üst kısmndan çıkıp bir kaç yere daha batır iğneyi ipi çektiğin zaman sadece ip değil sarımsakla beraber gelmesi gerekiyor hergün yenisini koyuyoruz

sarımsak!
Yumurtalık iltihabı, sadece cinsel hayatı değil, sağlığı da tehdit ediyor. Bu tür enfeksiyonlarda, antibiyotik özellikleriyle mikropların en büyük düşmanı olan sarmısağa güvenin!
Sağlık

Araştırmalara göre, yumurtalık iltihabı jinekolojik vizitelerin neredeyse yarısını oluşturuyor. Bu iltihabının çeşitli nedenleri var. En yaygın olanı ise mantar enfeksiyonları. Yakın zamana kadar, yumurtalık iltihabının en yaygın tedavi yöntemi reçeteli anti fungal (mantari) ilaçlardı. Son birkaç yıl içinde, bu ilaçlar yerini reçetesiz satılan ilaçlara bıraktı ve kadınlara mantar enfeksiyonu olduğundan emin oldukları sürece, kendi kendilerini tedavi edebilme imkanı sunuldu. Fakat, neyle karşı karşıya olduğunuzu tam olarak bilmiyorsanız, yumurtalık iltihabını kendi kendinize tedavi etmeye çalışmamalısınız.

Sarmısaklı tedavi
Dr. James Duke, Pegasus Yayınları’ndan çıkan ‘Yeşil Eczane’ adlı kitabında, sarmısağın iltihap karşıtı özelliğini şöyle anlatıyor: “Maine’in ormanlık tepelerinde saygı duyduğum ve hayran olduğum bir herbalist yaşıyor. Avena Botaniğin kurucusu ve ‘The Roots of Healing’ adlı kitabın yazarı Deb Soule. Yıllar boyu birçok kadın, Soule’a vajinal mantar enfeksiyonlarını nasıl tedavi edebileceklerini sordu. Soule de her seferinde onlara, şunu tavsiye etti: ‘Sarmısağın üzerinde herhangi bir çiziğe neden olmamak için bir diş sarmısağı dikkatlice soyun. Temiz bir iplik iliştirilmiş, temiz bir gazlı beze sarın. Böylece tampon benzeri küçük bir bohça elde edeceksiniz. Bu bohçayı altı gece boyunca kullanın.’ Bu yöntem, birçok vakada enfeksiyonu tedavi etmişti. Sarmısağın iltihap karşıtı güçlü özelliklerini bildiğim için buna hiç şaşırmadım.”

YUMURTALIK İLTİHABINA KARŞI BİTKİLER

SARMISAK (Allium sativum):
Bir çay kaşığı taze sarmısak suyunu, birkaç yemek kaşığı yoğurtla karıştırın. İster tampona emdirip kullanın, ister semptomlar devam ettiği sürece karışımla iltihaplı bölgeyi günde iki kez yıkayın. Bu yöntem son derece etkili olacaktır. Ezilmiş taze sarmısak suyunun ve kurutulmuş sarımsağın olağanüstü anti-fungal (mantari) özellikleri vardır. Vajinal mantar enfeksiyonlarına neden olan mikrobun baş düşmanı olan ‘allicini’ sarmısağın içeriğindeki bileşiklerin en önemlisi olarak tanımlıyor.

Bekarlar da bundan yararlanabilir sarmsağı ezip yoğurtla karştrp süreblrsnz ama bu biraz yakıcaktr, yanmak istemyrsanz sadece yoğurtta süreblrsnz ben yoğurdn da faydasnı gördm

arkadaslar selam bu mantarın belırtılerı neler ; yanı ben hamıle kalmadan once enfeksıyon mantar testı falan oldum hepsı temız cıktı ALLAHTan ıdrar falanda temız cıktı ama ; hamılelıgımın 6. haftası hafıf bır kasınmam oldu acaba mantarla alakası varmıdırkı ;

Olabilr genelde her hamilelikte mantar oluyo zaten ama adet zamanlarına denk geldi günlerdede hafif kaşntı olablyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…