en fazla 1 veya 2 güne geçer
Hadi ins ya oyle olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en fazla 1 veya 2 güne geçer
Cok tesekkur ederim, eminim ben ama p.tesi birde doktora gosterecegim, dogruysam kullanıcam ne varsa artık
Sabah ic camasirlarimla otururken annem fark etti. Bu cumleye takildim. Nasi farkediliyo anne tarafindan?
Her neyse her kadin bu mantari yasar cok onemli bisey degil.. camasirlarin pamuklu olsun mutlaka utule. Ve sik sik degistir. Adet doneminde kullandigin pedlere dikkat et. Yine sik degistir ve azalmaya baslayinca evde falan ped koyma. Islak kalmasin. Banyodan cikinca sac kurutma makinesini tut. Iyice kurusun. Kesinlikle nemli kalmamali. Dr bi krem ve hap verir. Gecer zaten.
Evet evet benimde oyle kıpkırmızı bir zemin ve parca parca peynir gibi beyaz baloncuklar, evet surekli temizlerim ve dar giyerim, birde ankaranın çöl sıcagıyla birlesince, boyle oldu herhalde. Bakalım pazartesiye aldım randevumu 2 ay sonra dugunum var onun icin telas ettim.
:)) sabah dusa girdim cıktım ic camasırlarımı giydim, esiyodu o arada biraz bende yataga oyle yayıldım, bacagımın birinide duvara dayadım, annemde telefonla ilgili birsey sormaya odama geldi, o ara farketti panikle nolmuus orana mantar olmussun dedi ayna verdi al bak diye yoksa ben farketmicektim bile belki.
Arkadaslar merhaba, 5-10 gundur vajinamın dudakları inanılmaz kasınıyordu, regl oldum bakamadım, bu sabah ic camasırlarımla otururken annem farketti bikini bolgemde mantar baslamıs, aynayı alıp baktıgımda icindede basladıgını gordum, pazartesi icin dr randevusu aldım am yasayan varmı iyilesmesini hızlandırmak icin evde yapılabilicek seyler falan ??
Ama gorunmez ki mantar? Enteresan olmus ona sasirdim. Hani kasiniyosun dite mi dedi dicem. Belki ben kendi vajinami gormedigimden bilmiyorum kizarik mi oluyo beyazlik mi nasi farkediliyomus gozle?
Bu enfeksiyona sinir stres bile neden oluyor dikkat edelim, fazla stres yapma bence düğünün var diye..
Arkadaslar merhaba, 5-10 gundur vajinamın dudakları inanılmaz kasınıyordu, regl oldum bakamadım, bu sabah ic camasırlarımla otururken annem farketti bikini bolgemde mantar baslamıs, aynayı alıp baktıgımda icindede basladıgını gordum, pazartesi icin dr randevusu aldım am yasayan varmı iyilesmesini hızlandırmak icin evde yapılabilicek seyler falan ??
Benimki birazcık bikini bolgesindede var, tam ic camasırının kenarından baslıyor, beyaz beyaz baloncuklar yayılmıs orayada, kıpkırmızı bir zemin uzerinde birde, sonra aynayla kendim baktım dudakların icindede var 3-5 baloncuk seklinde.
O baloncuklar bakteriyel enfeksiyin olabilir. Havuza girdin mi?