- Konu Sahibi olum_benim
arkadaşlar doğumdan sonra mantar oldum(( çok sinir bozucu deli olum vallaa yaa eşimde bende çok dikkat ediyoruz temizliğimize acaba neden olur yardım edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim yaa temizliklee falan değil yaa ben hemileliğimden beri çekiyorumm bu illeti herşeye dikkat ettimmm ama yinede düzelmedi geçtiği zamanda yeniledii yaaaa şuanda da bıktım yani eşimle cinsel hayatım kalmadıı artık
canim bende bi kac kere yakalanmistim...doktorum sakin naylonlu ic camasir kullanma %100 pamuklu olsun dedi,altin hic islak kalmasin gerekirse günde 2 veya 3 defa camasirimi degistirmemi söyledi,renkli tuvalet kagidi kullanma dedi,bide tampon falan da kullanma dedi.buna benzer bi kac sey daha söyledi...baska seylerde sebep oluyo ama bunlar sadece baslilari...ben uzun zamandirda olmuyorum...oldugu zamanda bi fitil ve kremini veriyo hemen geciyo...
kızlar aslında bu mantarı biz eşlerimiz yüzünden de oluyoruzz onlarında dikkat etmesi gerekiyorrr bunları unutmayın siz tedavi olduğunuz zaman onlarında olması gerekiyorr doktorun verdiği kremi ben eşimede sürdürüyorumm bizim bazı zamanlarda bağışıklık sistemimiz düşük oluyorr doğumdan sonraa hamilelik döneminde bilhassa yapmamız gereken şeyleri zaten hepimiz biliyoruz ama tekrarlamasından şikayetçiyiz bende bıktım kaşıntılarımdan akıntılarımdan eşimlee cinsel hayatımm bitti neredeysee yaa (( prezervativ kullanıyoruz mecbur
aslında prezarvatif yapıyormuş arkadaşlar onların anti alerjil olanları varmış mümkünse değişik kokulu olanları da kullanmamak lazımmış off yaaaa kadın olamak ne zorrr((
arkadaşlar doğumdan sonra mantar oldum(( çok sinir bozucu deli olum vallaa yaa eşimde bende çok dikkat ediyoruz temizliğimize acaba neden olur yardım edin