aynen ya nasıl illet bir şeyse en ufak bir dikkatsizlikte anında tekrarlıyor bıktım artıkdediğini yapmaya başladım bugün rahatladım. günde 3 kez çamaşır değişiyorum her seferinde ütülüyorum birde krem kullanıyorum eczaneden aldım:26: ctesi pazar var çıkıp beyaz pamuklu çamaşırlar alcam geçene kadar o çamaşırları kaynatarak ve ütüleyerek giymeyi planlıyorum. Sizin dediğiniz jelide bi eczaneye sorayım alayım çok teşekkür ederim ilginiz için
sebamed iyi bi marka diye biliyorum:26:
kesınlıkle tuylerını fazla uzemeden gıder 1 bundan yapar ıkı fazla akıntıdan gıdermek ıstıyorsan temız bakmalısın tuvalletten cıkarken mutlaka yıka temız camasır gıymeye ozen o goster camısırla bas edemssen su gunluk petlerden kullan sık sıkda değiştir vajına dezenfekte edıcı solusyonlar var onlardan kullanmaya calış bende aynı sorunu cektım ınana dedığın gıbı ınsan kendınden ığrenıyor ama gecınce kendını hıc olmadın kadar temız hıssedıyorsun ya bıde koku var dedın ya kadın doğum doktorunada bı gorun derım koku baska seylerın habercısıde olabılr cunku benımde koku vardı ornek alıp patolojıye gondermıslerdı
çok teşekkür ederim arkadaşlar yarın ilk işim eczaneye gidip sormak olucak. ben sebamedin genital temizleme jeli kullanıyordum ama belki oda tetikliyor olabilir bıraktm kullanmayı eczaneye bi gidim bakalm.
arkadaşların dediklerine ek olarak şunu belirtmek istiyorum wc temizliğini her zaman önden arkaya doğru yap ki mikroplar bulaşmasın yıkadıktan sonrada mutlaka kurula inşallah geçer geçmiş olsun.
Aynı sorunlar bende de var =(
Ama ben o bölgeye sudan başka birşey sürülmemesi gerektiğini duymuştum
ben10 yıldır çekiyorum diyebilirim
ama tedavi için hiç gitmedim dr a
artık arka tarafımda da başladı kaşıntı
bir ara acayip kanadı 2 gün=(
bugün yine kanamış=(
yarın ilaç alıp başlicam
inş şifa buluruz
çok geçmiş olsun canım ya dert valla bende yıllardır çekiyorumBurada yazılanları uyguladım valla şuan rahatım meğersem püf noktası günde 4 kere fln çamaşır değişip kesinlikle ütüleyerek giymekmiş. Beni o ütü kurtardı diyebilirim. Sürekli kuru tuttum suyla temizledim kuruladım TROYSD adlı mantar kremini düzenli kullandım çamaşırlarımı yüksek derecede yıkayıp ütüledim şuan çok rahatım inş tekrarlamaz dicem ama nafile kesin gelicek yine
Ya kesinlikle dayanılabilir gibi bir eziyet değil. Canım birde şeye dikkat et çamaşırında yumuşatıcı ve deterjan çok kalmasın bu kesinlikle mantar yapıyor.. Çok dar giyme.. Hatta ben uzun etek giyiorum kremi sürüp çamaşırsız takılıyorum evde doktor önermişti. Hava alması şartmış. Sende gece çamaşırsız uyumayı dene kremini sürüp çok faydasını görüceksin
Valla doğru diyorsun insan kendinden tiksinir hale geliyor. Krem kullanmaya başla canım sen maçaşırlaırnı sık değiş değişmeden önce ütüle giy gece çamaşırsız kalmaya özen göster bi kaç güne düzelirsin
Konuya forumu gezerken tesadüfen rastladım ve yazayım dedim belki faydam dokunur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?