- 20 Kasım 2024
- 9
- 1
- 29
- Konu Sahibi umutsuz3507
Hanımlar o kadar çaresizim ki artık gidecek Dr kalmadı malesef 2021 yılında vajinal mantar oldun o gün bu gündür iyileşemiyorum çok yanlızım artık intiharın eşiğine geldim beni belirsizlik yordu aslında uzun zaman mantar tedavisi gördüm neyse Dr bir süre sonra mantar bitti dedi evet öylede oldu 1 ay rahattım adetten sonra tekrarladı ondan sonra bir türlü iyileşemedim daha sonra Dr gitmeye devam ettim gittiğimde mantar yok temiz diyorlardı ama benim akıntım beyaz krem tarzıydı Dr mantar yok deyince vulvadan biyopsi yaptırdım onda da liken simpleks karanikus çıktı Antalya tıpta 4 ayrı Prof gittim 4 de liken yok dediler patolojide yanlışlık var sen kolunu kaşı ordan parça aldır ortada çıkar bu sonuç dediler ve mantar teşhisi koydular sonra tabi çok çaresiz bir şekilde Araştırma yaparken Süleyman Eserdağ buldum leken hastalığından anlayan 1 numaralı doktor kendisi ona gittim maddiyatı zorlayarak sağ olsun liken olmadığını mantar olduğunu Süleyman beyde teyitledi ben lazer ve prp de yaptırdım ama bende ki kaşıntı bir türlü geçmiyor tabi Süleyman bey borik asitte verdi kullandım bitti bir gün sadece hafifledi kaşıntım eşimle akşamına birlikte olduk tekrar geri geldi dünde jinekolog onkoloji doktoruna gittim oda vajinal mantar olduğumu söyledi ama inanın adet dönemindede kaşınıyorum birde vajen içi değil küçük dudaklarda var kaşıntı yıldım artık sizler ne yaptınız benim gibi adet dönemindede kaşıntısı olan var mı lütfen cevaplayın hanımlar hakkınızda helal edin uzun oldu