Aminnn çok teşekkür ederimEvet bu yag. Sifa olsun insallah
Evet doğruyurtdisinda yasiyorum yabanci isimli bir ilac muhtemen tr de yoktur. ama zaten mantar ilaclarinin hepsi birbirinin ayni. isimler degisik.
Hayir sade krem hic ise yaramaz. Fitil sartBaşka başka bir sürü fitil kullandım ama bunu kullanmamıştım iyi geliyor mu bu. Bunun kremi var ama o da çare olmadıteşekkür ederim bu arada sanırım birlikte gitmemiz gerekiyor çünkü denemediğim şey kalmadı
Internetten baktım tekli fitil olarak bulabildim yarın eczaneye sorcam çok teşekkkür ederimHayir sade krem hic ise yaramaz. Fitil sart
Ikisini birlikte kullaniin sonra tüm ic camasirlarinizi yüksek derecede yikayin
Ve inanin bu fitilden sonra gececegine eminim
Rica ederim insallah cabucak ise yarar, bol cay, su icmeyi ihmal etmeyinInternetten baktım tekli fitil olarak bulabildim yarın eczaneye sorcam çok teşekkkür ederim
InşallahRica ederim insallah cabucak ise yarar, bol cay, su icmeyi ihmal etmeyin
Tamponu nasıl uyguladınız fitil gibimi ? yoksa giriş kısmındamı beklettiniz,geri cıkarmak zor degilmi acabayok olmadi. cok hafif mentol gibi nane gibi yanma oluyor da cok az.. tamponu da cok nemlendirme aciliyor cunku suya degince rahime sokmak zor olur. cok hafif ucunu icme suyuna batirip cikariyorum 1 saniye. sonra en az 7 damla yagdan damlatip hizlica icime koyuyorum. cok sukur sifa oldu. benim cok fenaydi. yurtdisindayim ben dr gorunce yuzunu burusturdu. normalde hic tepki vermezler. disini da cok temiz tutarim ama rahimicini muayene edince dr sarmis dedi. bu illet ne ilac ne krem ne antibiyotikle kurtulunmuyor.
Ezanelerden recetesiz aliniyor, vajina fitil‘i var 3 tane her aksam bitane almaniz gerekiyor ve gün ici krem var birseyciginiz kalmaz gecmis olsun
Esiniz de tedavisini olsun yoksa sürekli ge
Fitilin yanında herhangi bir antibiyotik kullanımına gerek varmı tek başına yeterli olabiliyormuEzanelerden recetesiz aliniyor, vajina fitil‘i var 3 tane her aksam bitane almaniz gerekiyor ve gün ici krem var birseyciginiz kalmaz gecmis olsun
Esiniz de tedavisini olsun yoksa sürekli gelir size
Merhabalar, fitilin yanında herhangi bir antibiyotik kullanımına gerek varmı tek başına yeterli olabiliyormu? Öneriniz inşallah kesim çözüm olur çünkü bu enfeksiyonu yıllardır çeken biriyim 14 senedir tekrarlıyor bıktım illet bir durum, kullanmadığım ilaç fitil kalmadı iğne bile yaptırdım fakat nafile. Şeker hastası olduğumu düşündüm bir ara ama bir şey çıkmadı. Mantar testi yaptırdım Candida olduğunu söyledi doktorum. Yağ ,sarmısak tedavisi önerenler var kime inanacağımı bilemiyorumFitilin yanında herhangi bir antibiyotik kullanımına gerek varmı tek başına yeterli olabiliyormu
Ben gidin dr yoksa esinize de bulasir ve is cikilmaz bir hal alirKızlar haziran ayında evlendim temmuzdan beri aşırı yanma ve kaşıntım var 1 kere doktora gittim muayene etti herhangi bir test yapmadı mantar olmuşsun dedi ilaçlar yazdı. Candimax ve fitil vermişti. Aynı dönem idrar yolu enfeksiyonu oldum onun ilaçlarıyla birlikte ağır olduğu için mantar ilacını bıraktım haliyle geri geldi. Aynı ilaçta artık fayda etmiyor. Sirke denedim anlık rahatlatıyor sadece. 5 gundur sarımsak tamponu yapıyorum iyi geldi ama bırakınca tekrarlar diye korkuyorum. Tam olarak geçmedi ama rahatlamam oldu bugün niaoli yagi aldım inşallah ise yarar doktora gitmek istemiyorum var mı önerebileceğiniz şeyler.
siz bu ürünü yurtdısından mı aldınız Türkiye de tekli olarak satılıyordaEzanelerden recetesiz aliniyor, vajina fitil‘i var 3 tane her aksam bitane almaniz gerekiyor ve gün ici krem var birseyciginiz kalmaz gecmis olsun
Esiniz de tedavisini olsun yoksa sürekli gelir size
Uzun bir ip var ucunda çekince kolayca geri geliyor. Tampon nasıl uygulanır diye bakın isterseniz. Giriş kısmında bekletilemez bence rahatsız edici olur.Tamponu nasıl uyguladınız fitil gibimi ? yoksa giriş kısmındamı beklettiniz,geri cıkarmak zor degilmi acaba
Ben yurt disinda yasadigim icin burdan aldim. Yani yasadigim yerdensiz bu ürünü yurtdısından mı aldınız Türkiye de tekli olarak satılıyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?