Vajinal Mantar

Hayir sade krem hic ise yaramaz. Fitil sart
Ikisini birlikte kullaniin sonra tüm ic camasirlarinizi yüksek derecede yikayin
Ve inanin bu fitilden sonra gececegine eminim

Tamponu nasıl uyguladınız fitil gibimi ? yoksa giriş kısmındamı beklettiniz,geri cıkarmak zor degilmi acaba

Ezanelerden recetesiz aliniyor, vajina fitil‘i var 3 tane her aksam bitane almaniz gerekiyor ve gün ici krem var birseyciginiz kalmaz gecmis olsun
Esiniz de tedavisini olsun yoksa sürekli gelir size
Fitilin yanında herhangi bir antibiyotik kullanımına gerek varmı tek başına yeterli olabiliyormu

Fitilin yanında herhangi bir antibiyotik kullanımına gerek varmı tek başına yeterli olabiliyormu
Merhabalar, fitilin yanında herhangi bir antibiyotik kullanımına gerek varmı tek başına yeterli olabiliyormu? Öneriniz inşallah kesim çözüm olur çünkü bu enfeksiyonu yıllardır çeken biriyim 14 senedir tekrarlıyor bıktım illet bir durum, kullanmadığım ilaç fitil kalmadı iğne bile yaptırdım fakat nafile. Şeker hastası olduğumu düşündüm bir ara ama bir şey çıkmadı. Mantar testi yaptırdım Candida olduğunu söyledi doktorum. Yağ ,sarmısak tedavisi önerenler var kime inanacağımı bilemiyorum Bir arkadaşımın eşi doktor. Funit kapsül önerdi 4 lük. Her adet bitiminden sonra sabah akşam 2'şer doz alınacakmış. Uygulama 3 adet dönemi tekrar etmemliymiş sizin önerinizden sonra bunu da uygulamayı düşünüyorum.

Ben gidin dr yoksa esinize de bulasir ve is cikilmaz bir hal alir

Ezanelerden recetesiz aliniyor, vajina fitil‘i var 3 tane her aksam bitane almaniz gerekiyor ve gün ici krem var birseyciginiz kalmaz gecmis olsun
Esiniz de tedavisini olsun yoksa sürekli gelir size
siz bu ürünü yurtdısından mı aldınız Türkiye de tekli olarak satılıyorda

Tamponu nasıl uyguladınız fitil gibimi ? yoksa giriş kısmındamı beklettiniz,geri cıkarmak zor degilmi acaba
Uzun bir ip var ucunda çekince kolayca geri geliyor. Tampon nasıl uygulanır diye bakın isterseniz. Giriş kısmında bekletilemez bence rahatsız edici olur.

Benimde yaklasik 1.5 yildir surekli akintim oluyordu, kasınıyordu ve vajina etrafinda beyazliklar vardi. Doktora gittigimde travazol verdi. 2 kutu bitirdim yine de geçmedi sadece kaşıntıyı kesti. 1 hafta once Sarımsak tamponunu deneyim dedim (doktorlar onermiyor fakat yine de cok kisinin bu sekilde kurtuldugunu okumustum o yuzden yaparken lutfen ona gore karar verin). Sarimsagi tampon seklinde 5 gun, her un 3 -4 saat kullandim. Bunun yaninda arada ac karna da 1 tane yuttum. Garip bir sekilde Akinti ve beyazlik azalmaya basladi. Bunun yanisira hergun 1 kase yogurt, 1 yumurta kisaca sut ve sut urunlerini bol bol tüketin Inanilmaz etkisi oluyor. 2 gundur sarimsak tamponunu kullanmayi biraktim ve akinti eskisine gore 4/1 kadar geliyor. Ic camasirinizi sık sık degistirin ve 70 derecede yıkayın. Gunluk ped kullanin ve onu da sürekli degistirin. Ayrica akintiyi hissettiginizde peceteyle silin ki bolge nemli kalmasin. Simdi, saracoglu nun tavsiyesi ile aslanpencesi cayi icemeye basladim. Mantara, enfeksiyonlara ve regl agrisina iyi geliyormus umarim o da takviye destek olur. bu dertten muzdarip herkes kurtulur imsallah cunku cok zor bir surec.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…