Yok o gitmedi galiba beraber gitmemiz gerekiyor çünkü ne yaptımda geçmediEsinde kontrole gittimi canim evlendikden sonra olmus ya belki esinden bisi bulasiyo sana
Başka başka bir sürü fitil kullandım ama bunu kullanmamıştım iyi geliyor mu bu. Bunun kremi var ama o da çare olmadıEzanelerden recetesiz aliniyor, vajina fitil‘i var 3 tane her aksam bitane almaniz gerekiyor ve gün ici krem var birseyciginiz kalmaz gecmis olsun
Esiniz de tedavisini olsun yoksa sürekli gelir size
Bencese birlikde gidin canim eşinden bulasiyosa zaten gitse bile sürekli tekrarlarYok o gitmedi galiba beraber gitmemiz gerekiyor çünkü ne yaptımda geçmedi
Teşekkür ederim. Doktora gittim ama eşimle birlikte gitmedik ilacı yarim bıraktığım için sanırım bağışıklık kazandı ve sürekli tekrarliyoÖncelikle geçmiş olsun mutlaka doktora gidin. Mantar ilerleyince çekilmez bir hal alıyor. İç çamaşırlarınızı pamuklu olanlardan seçin sentetik olanları kullanmayın, ağ kısımlarını mutlaka ütüleyin. Eşiniz de (2 tane haptan oluşuyor zaten 1 tane alıyorsunuz diğerini 3-4 gün ya da 1 hafta alıyorsunuz) 2 kullanımlık olan mantar ilacından alsın. Zira siz tedavi olsanız bile haatayken ilişki yaşadığınız süreçte ona bulaştırıyor iyileşince ilişkide tekrar kapıyorsunuz. Yoğurt, kefir vs gibi maddeleri bol bol tüketin, şeker içeren her şeyden uzak durun (meyveler dahil mantarın besini bunlar). Ayrıca herhangi bir fitil alıp kendinizi tedavi etmeye kalkmayın mutlaka bir doktor eşliğinde olun tedavinizi yoksa tekrarlayacaktır emin olun (doktorunuzdan rica edin eşinize de mevcut ilacı yazsın). Çok geçmiş olsun.
Kadınlar için tam bi işkence 4 5 aydır neler çekiyorum inşallah kurtulurum zaten haziranda evlendim ve ilk zamanlarımda bununla uğraşmaktan evliliğimi yaşayamadımBencese birlikde gidin canim eşinden bulasiyosa zaten gitse bile sürekli tekrarlar
Insallah canimKadınlar için tam bi işkence 4 5 aydır neler çekiyorum inşallah kurtulurum zaten haziranda evlendim ve ilk zamanlarımda bununla uğraşmaktan evliliğimi yaşayamadım
Idrar yolu icin alinan antibiyotik besliyor mantari. ilaclar kremler kar etmiyor. ben de uzun sure ugrastim. iliskide aci hissederdim. sirke de kar etmez cunku mantar icini sarmistir. ben cozumu aci elma yagi yani adacayi yagini tamponla uygulayarak buldum. cok sukur gecti uzun suredir de olmadi. tamponun ucunu nemlendir icme suyuyla. 7 damla adacagi yagi. bir elinizle vajina dudaklarini actirin. disariya degdirmeden iceriye tamponu itin. bir gece uyuyun. en az 3-5 gun yapin bunu. Suyla actirmadan yagi kullanmak tahris edebilir icinizi.Kızlar haziran ayında evlendim temmuzdan beri aşırı yanma ve kaşıntım var 1 kere doktora gittim muayene etti herhangi bir test yapmadı mantar olmuşsun dedi ilaçlar yazdı. Candimax ve fitil vermişti. Aynı dönem idrar yolu enfeksiyonu oldum onun ilaçlarıyla birlikte ağır olduğu için mantar ilacını bıraktım haliyle geri geldi. Aynı ilaçta artık fayda etmiyor. Sirke denedim anlık rahatlatıyor sadece. 5 gundur sarımsak tamponu yapıyorum iyi geldi ama bırakınca tekrarlar diye korkuyorum. Tam olarak geçmedi ama rahatlamam oldu bugün niaoli yagi aldım inşallah ise yarar doktora gitmek istemiyorum var mı önerebileceğiniz şeyler.
Teşekkür ediyorum en kısa zamanda gitcemInsallah canimhic beklemeden esinle git
Peki tamponun ucunu nemlendirmek suyla açmak için yetiyor mu. Yanma acı falan olmuş muydu uyguladığınız da.Idrar yolu icin alinan antibiyotik besliyor mantari. ilaclar kremler kar etmiyor. ben de uzun sure ugrastim. iliskide aci hissederdim. sirke de kar etmez cunku mantar icini sarmistir. ben cozumu aci elma yagi yani adacayi yagini tamponla uygulayarak buldum. cok sukur gecti uzun suredir de olmadi. tamponun ucunu nemlendir icme suyuyla. 7 damla adacagi yagi. bir elinizle vajina dudaklarini actirin. disariya degdirmeden iceriye tamponu itin. bir gece uyuyun. en az 3-5 gun yapin bunu. Suyla actirmadan yagi kullanmak tahris edebilir icinizi.
yok olmadi. cok hafif mentol gibi nane gibi yanma oluyor da cok az.. tamponu da cok nemlendirme aciliyor cunku suya degince rahime sokmak zor olur. cok hafif ucunu icme suyuna batirip cikariyorum 1 saniye. sonra en az 7 damla yagdan damlatip hizlica icime koyuyorum. cok sukur sifa oldu. benim cok fenaydi. yurtdisindayim ben dr gorunce yuzunu burusturdu. normalde hic tepki vermezler. disini da cok temiz tutarim ama rahimicini muayene edince dr sarmis dedi. bu illet ne ilac ne krem ne antibiyotikle kurtulunmuyor.Peki tamponun ucunu nemlendirmek suyla açmak için yetiyor mu. Yanma acı falan olmuş muydu uyguladığınız da.
Çok teşekkür ederim. En son niaoli yağının çok iyi geldiğini duydum onu almıştım o da aynı şekilde mentollü naneli bir kokusu var acaba onu tamponla kullansam aynı etkiyi alır mıyım. Yani kullanmadığım ilaç kalmadi doktorun verdiği ilacı tekrar gidip aldım ama artık hiç bir işe yaramıyor. Siz bu yağ dışında destek olarak ilaç kullanıyor muydunuzyok olmadi. cok hafif mentol gibi nane gibi yanma oluyor da cok az.. tamponu da cok nemlendirme aciliyor cunku suya degince rahime sokmak zor olur. cok hafif ucunu icme suyuna batirip cikariyorum 1 saniye. sonra en az 7 damla yagdan damlatip hizlica icime koyuyorum. cok sukur sifa oldu. benim cok fenaydi. yurtdisindayim ben dr gorunce yuzunu burusturdu. normalde hic tepki vermezler. disini da cok temiz tutarim ama rahimicini muayene edince dr sarmis dedi. bu illet ne ilac ne krem ne antibiyotikle kurtulunmuyor.
ilac kullanmiyordum. dr krem yazmisti icime gonderiyordum ucu vardi tüpün. uc gun kullan demisti. onunla kalsa gecmezdi. uc bes gun de yagi kullandim gecti. her ay ovu tarihi gelmeden bir gece iki gece yapiyorum. dediginiz yagi hic duymadim sizden duyuyorum.Çok teşekkür ederim. En son niaoli yağının çok iyi geldiğini duydum onu almıştım o da aynı şekilde mentollü naneli bir kokusu var acaba onu tamponla kullansam aynı etkiyi alır mıyım. Yani kullanmadığım ilaç kalmadi doktorun verdiği ilacı tekrar gidip aldım ama artık hiç bir işe yaramıyor. Siz bu yağ dışında destek olarak ilaç kullanıyor muydunuz
En kısa zamanda o yagı alıcamilac kullanmiyordum. dr krem yazmisti icime gonderiyordum ucu vardi tüpün. uc gun kullan demisti. onunla kalsa gecmezdi. uc bes gun de yagi kullandim gecti. her ay ovu tarihi gelmeden bir gece iki gece yapiyorum. dediginiz yagi hic duymadim sizden duyuyorum.
Kullandığınız kremin ismini hatırlıyor musunuzzilac kullanmiyordum. dr krem yazmisti icime gonderiyordum ucu vardi tüpün. uc gun kullan demisti. onunla kalsa gecmezdi. uc bes gun de yagi kullandim gecti. her ay ovu tarihi gelmeden bir gece iki gece yapiyorum. dediginiz yagi hic duymadim sizden duyuyorum.
Evet bu yag. Sifa olsun insallahEn kısa zamanda o yagı alıcam Eki Görüntüle 2557052 bu sanırım değil mi
yurtdisinda yasiyorum yabanci isimli bir ilac muhtemen tr de yoktur. ama zaten mantar ilaclarinin hepsi birbirinin ayni. isimler degisik.Kullandığınız kremin ismini hatırlıyor musunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?