- 18 Aralık 2024
- 288
- 57
- 13
- Konu Sahibi greenseaaa
-
Hamılelıgımde onerılen butun ılacları reddettım cunku korkuyordum...Ama o kasıntıyada dayanılacak gibi bırsey değil gercekten ceken bılır..Hanımlar iyi akşamlar kusura bakmayın çok özür dileyerek yazıyorum.Benim çok fazla vajinal kaşıntım oluyordu böyle peynir kesiği gibi akıntım oluyordu hatta içine baktığımda da peynir kesiği gibi şeyler gözüküyor katı beyaz ve antibiyotik falan da kullansam bu geçmiyor sürekli tekrarlıyor araştırıp bakınca kimisi nioli yağı damlatmaktan bahsediyor kimisi sirke ve su karışımı ile günde birkaç defa taharet almaktan ya da pamukla silmekten bahsediyor...
Bu durumu yaşayıp atlatan var mıgerçekten artık sıkıldım kaşıntıdan sürekli olmasindan nasıl geçecek bu
Çok teşekkürler doktoruma danışirim1 su bardağınin içine bir tatlı kaşığı karbonati ekleyip sıcak suda eritip sabah akşam için. 25 gün bunu uygulayın.
Not: lütfen doktorunuza danışın. Herhangi bir mesuliyet kabul edemem. Ben sadece değerli bir büyüğümden öğrendiğim bilgiyi ilettim.
Bende şuan deniyorum çok illet bir şey ilaçlarla bile geçmiyor geçse yine tekrarlıyorHamılelıgımde onerılen butun ılacları reddettım cunku korkuyordum...Ama o kasıntıyada dayanılacak gibi bırsey değil gercekten ceken bılır..
Her tuvaletten sonra temızlıgımı yaptıktan sonra kı genelde kısada olsa hep dus aldım o donemde ozellıkle buyuk tuvalet sonrası mutlaka dus aldım ve doktorun dedıgı gibi kuru tutmaya özen gosterdım... hemen temız peceteye banyo ıcın aldıgım sırkeyı bocalayıp o yanma acısına katlanarak pansumanladım..
Ama bır dahakı tuvaletım gelene kadar ne kasıntı ne de baska hıcbırsey yasamıyordum..
Öyle öyle derken doguma yakın bıttı kendılıgınden..
Ya bir de sık tuvalete çıkma oluyor acaba bundan dolayı mı oluyorHamılelıgımde onerılen butun ılacları reddettım cunku korkuyordum...Ama o kasıntıyada dayanılacak gibi bırsey değil gercekten ceken bılır..
Her tuvaletten sonra temızlıgımı yaptıktan sonra kı genelde kısada olsa hep dus aldım o donemde ozellıkle buyuk tuvalet sonrası mutlaka dus aldım ve doktorun dedıgı gibi kuru tutmaya özen gosterdım... hemen temız peceteye banyo ıcın aldıgım sırkeyı bocalayıp o yanma acısına katlanarak pansumanladım..
Ama bır dahakı tuvaletım gelene kadar ne kasıntı ne de baska hıcbırsey yasamıyordum..
Öyle öyle derken doguma yakın bıttı kendılıgınden..
İç çamaşırında iki üç damla damlatın.Nioli yağını deneyen yok mu acaba
İç çamaşırınzı günde 2 defa değiştirin yüksek derecede yıkadıktan sonra ütüleyin.Bi de probiyotik alın.Ev yapımı yoğurt yiyin bol bol.şekerden uzak durum bi süreEvli misiniz bazen eşli tedavi oluyorHanımlar iyi akşamlar kusura bakmayın çok özür dileyerek yazıyorum.Benim çok fazla vajinal kaşıntım oluyordu böyle peynir kesiği gibi akıntım oluyordu hatta içine baktığımda da peynir kesiği gibi şeyler gözüküyor katı beyaz ve antibiyotik falan da kullansam bu geçmiyor sürekli tekrarlıyor araştırıp bakınca kimisi nioli yağı damlatmaktan bahsediyor kimisi sirke ve su karışımı ile günde birkaç defa taharet almaktan ya da pamukla silmekten bahsediyor...
Bu durumu yaşayıp atlatan var mıgerçekten artık sıkıldım kaşıntıdan sürekli olmasindan nasıl geçecek bu
Evet. Eşli tedaviyide duydum eşe de antibiyotik falan veriliyor diyeİç çamaşırınzı günde 2 defa değiştirin yüksek derecede yıkadıktan sonra ütüleyin.Bi de probiyotik alın.Ev yapımı yoğurt yiyin bol bol.şekerden uzak durum bi süreEvli misiniz bazen eşli tedavi oluyor
Uzun süredir yaşıyorsanız eşli tedavi olun bi de .Evet. Eşli tedaviyide duydum eşe de antibiyotik falan veriliyor diye
Sirkeli Sudan dolayı dıye doktor mu dediKesinlikle yapmamanızı tavsiye ederim. Bende enfeksiyon başlangıcı vardı, sirkeli su olayını burdan okuyup yaptım, acillik oldum.
İdrarımdan kan gelmeye başladı artık çok zorlu bi süreçti.
Bu benım mınıxık kızımda bile oluyorBen de açık konuşacağım o yüzden kusura bakmayın. Bende de iç dudaklar arasında peynir kesiği gibi kalıntılar oluyor. Temizliyorum her ay tekrardan çıkıyor. Ama herhangi bir akıntım yok. Şu an hastalık durumum var iyileştiğim zaman kadın doğum doktoruna gidip bu konuyu danışacağım, Instagramda paylaşım yapan bir doktor iç dudakların arasındaki peynir kesiği gibi olan şeyleri düzenli olarak temizlemek gerekir diyordu sanki. Normal de olabilir yani danışmak gerek. Kendi başınıza doktor tavsiyesi olmadan farklı yöntemler denemeyin, en hassas bölgemiz yani kaş yaparken göz çıkar aman aman.
Bu dediğinizi bikez başka Bi problem için yaptım1 su bardağınin içine bir tatlı kaşığı karbonati ekleyip sıcak suda eritip sabah akşam için. 25 gün bunu uygulayın.
Not: lütfen doktorunuza danışın. Herhangi bir mesuliyet kabul edemem. Ben sadece değerli bir büyüğümden öğrendiğim bilgiyi ilettim.
Sık tuvalete cıkma olayı wc den yenı cıkmıs olmanıza ragmen halen bıraz kalmış gibi bir hissiyat mı?Ya bir de sık tuvalete çıkma oluyor acaba bundan dolayı mı oluyor
ben iki kere oldum birincisınde karbonatlı suyla yıka yıka yok ettim çok kötüydü kaşiya kaşiya kanını çıkarıyodum ne krem ne ilaç fayda etmemişti. biray önce yine oldum karbonatlı suyla yıkadım sonra sırkelı suylada yıkadım ıkı kerede papatya demledim onunla yıkadım öldü gitti.Hanımlar iyi akşamlar kusura bakmayın çok özür dileyerek yazıyorum.Benim çok fazla vajinal kaşıntım oluyordu böyle peynir kesiği gibi akıntım oluyordu hatta içine baktığımda da peynir kesiği gibi şeyler gözüküyor katı beyaz ve antibiyotik falan da kullansam bu geçmiyor sürekli tekrarlıyor araştırıp bakınca kimisi nioli yağı damlatmaktan bahsediyor kimisi sirke ve su karışımı ile günde birkaç defa taharet almaktan ya da pamukla silmekten bahsediyor...
Ben de o da oluyor arada yani bende anlamadım onu küçük kardeşim vardı onda da vardı sanırım bu normal dediğiniz şey ama benim kaşıntı beni deli edecekBu benım mınıxık kızımda bile oluyor
Arkadaslarımında kızları var hep onlarında oluyormus
Cok normal Bi durum yanında Baska semptom eslik etmıyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?