VAJİNAL MANTAR VE FİTİL

Herkes aynı sorundan şikayetçi.. burda birçok arkadaş yazıyor ve tedavisini bulamıyor. Ben de dahil birçok doktora gittim ve doğru düzgün bi sonuç alamadım. Maddi durumunuz yeterliyse bi laboratuvara gidip detaylı kültür testi yaptırın bence. Çünkü diğer doktorlar detaylı yapmıyorlar ve tedavi sağlanamıyor çünkü doğru ilacı vermiyorlar. Mantarın altında yatan başka bi enfeksiyon da olabilir. O yüzden doktor doktor gezmektense laboratuvara gidin kesin sonuç alın. Geçmiş olsun

Şimdi baktimda o şişen dudağın rengide iltihapli gibi bi hal almış mikrop mu kaptim bartholin mi cidden keşke hiç doktora gitmeseydim ya..ben doktora gidince kültür alir bakar zannediyordum dediginiz gibi ezbere tedavi resmen...

bende enfeksiyon sorunu çok yşayan biriyim doktor bana da fitil veriyor bende kullanıyorum genellikle içinde 2 tane oluyor ama hiç şişme yapmadı fitili ilk kullandıgım gün yanma oldu bendede ama şöylede olabilir idrarınız asitli olabilir yanmada ilaçla birleşim sonucu olmuş olabilir ama uzmanına danışmakta fayda var bi doktor ile görüşün derim hassas bölge çünkü

Aynen öyle hiç önemsemiyorlar bazı hastaları enfeksiyon kendi kendine geçer diye erteliyorlar hatta. Benim de aynı şey başıma geldi doktor kültür almadan flora bozulmuş deyip fitil yazıp gönderdi. Eğer o doktor ilk başta kültür alsaydı şimdiye geçmiş olacaktı. Siz İnternetteki yazıları çok ciddiye almayın şimdi boşa moralinizi bozmayın. Ya iyi bir kadın doğum doktoruna gidin o şişliği vs gösterip kültür smear testi yaptırın. Memnun kalmazsanız bi laboratuvara gidip kültür verin detaylı baksınlar. Ertelemeyin gidin mutlaka

Off çok geçmiş olsun canım bende mantar enfeksiyonu olmuşum çok kötü birşey seni anlıyorum.doktorun verdiği fitille ilaçları aksatmadan bitirene kadar kullan. Ben kaşıntı ve akıntıdan kaç gün uyuyamadım komple şişmişti sanki orda birşey varda çıkmıyormuş gibi hissediyordum baskı gibi, 2 haftada anca geçti, akıntın oluyor mu? Normal canım bende geçirdim aynısını merak etme geçici birşey endişelenme

Ben korunmuyorum ve hamilelik riskim var diye antibiyotik yazmadı doktor. Fitille krem vermişti sadece

Doktor bir tanıdığıma danıştım o da 2.fitili kullanmamı tavsiye etmedi ilacı iç şişme artarsa kadın doğum uzmanına görün dedi..fitilin yan etkiler bölümünde bile böyle bir şey yazmıyor..

İlaç ve fitilleri kullandıktan sonra mı şişme oldu? Bu kadaar etkileyebileceğini hiç düşünmemiştim

Yanmanın sebebi iç dudaklardan birinin şiş ve hatta renginin değişmiş olması sanırım ben buna bağlıyorum..

İlaç ve fitilleri kullandıktan sonra mı şişme oldu? Bu kadaar etkileyebileceğini hiç düşünmemiştim
Yok canım doktora giderken öyleydi zaten otururken bile acıyodu ama idrar yaparken yanma olmuyodu çok akıntım oluyordu orkid takıyordum düşün artıkçok kötü birşey

Benim öyle bir riskim yok çünkü muayene de bile resmen ağladım düşünün...
Evet aynısını bende yaşadım canım doktor vajinal muayenede spekulumu takarken öldümm çünkü enfeksiyon var yaayy çok kötüydü çok iyi anlıyorum seni ama ağlamadım ben dayandımantibiyotikle daha kolay geçiyor umarım çok uzun sürmez.

Mecazi anlamda ağladım dedim yahu Ama acısından kendime zor geldim..

mantar şişme yapabiliyor. ben de gebelikten dolayı aylardır geçmeyen mantar ile uğraşıyorum. çok etkili ilaçlar da kullanamıyorum ne yazık ki. sadece fitil veriyor doktor ki onlar da normalde vereceklerinden daha hafif etkili. mantar şiddetlendiğinde şişme ve acıma yapıyor o bölgede.

Benim problemim muayene ve fitil sonrasi şişmeydi neyseki indi ve acı kalmadı 2.fitili de kullanmayi düşünmüyorum ama akan sapsari akıntı bile fenaydi şimdide adet olacagim sanırım bir sancilanma var gibi kadın olmak çok zor sizde bebisinizi sağlıkla kucaginiza alirsiniz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…