MANTAR VE FİTİL AKINTISI ARASINDAKİ FARK ?

selenaax

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2025
7
1
1
25
Regl sonrası mantarım geçmişti 10 gün geçmeden tekrarlayacak gibi hissettim süt kesiği değilde akıntım koyu beyaz renkte gelmeye başladı bende görür görmez Flucan fitil kullandım 2. gündeyim fitil akıntısımı geliyor mantar akıntısımı bir türlü anlayamadım akıntı açık renkte sarı geliyor görünürde beyaz topaklı nasıl anlayabilirim fitil akıntısı mı bu mantar akkntısımı ??

Regl sonrası mantarım geçmişti 10 gün geçmeden tekrarlayacak gibi hissettim süt kesiği değilde akıntım koyu beyaz renkte gelmeye başladı bende görür görmez Flucan fitil kullandım 2. gündeyim fitil akıntısımı geliyor mantar akıntısımı bir türlü anlayamadım akıntı açık renkte sarı geliyor görünürde beyaz topaklı nasıl anlayabilirim fitil akıntısı mı bu mantar akkntısımı ??
Fitil akıntısı beyaz Topaklı peçete parçası varmış gibi oluyor genelde ama fitil bitip Bir gün beklerseniz ertesi gün kendi akıntınız gelir fitilsiz

Evet benimki peçete gibi geliyor aslında ve çok katı flucan kullandım belki onla ilgilidir 2 fgün oldu hala geliyor. Borik asit kullanmayı düşünüyorum geçmezse saf halini aldım ama nasıl kullancam bilmiyorum biliyorsanız aydınlatın lütfen🌸

Back
X