Vajinal mantara hamilelik sürecimde yakalandım. 10 yıldır fitillerle ek gıdalar ve doğal yöntemlerle çözüm bulmaya çalıştım ama hep hüsran. Her ay regl öncesi sonrası tekrar etti. Kim ne derse uyguladım aldım maddi manevi kayıp ve çok zor bir süreç. Buradaki yazıları okuyup çözüm bulmaya çalıştım Bir çözüm bulursamda yazacağım demiştim. 6 aydır çok rahatım tekrar etmedi. O kadar alışmışımki her an kaşıntı olacak akıntı olacak gibi geliyordu ama çok şükür kurtuldum.
Ankara’da Dr. Tuğrul Başar var. Bana uzak olmasına rağmen Google yorumlarına bakarak gittim. Vajinal genişlikte vardı vajinoplasti ve prp yaptı. 7 gün sonra amaliyat olmamış gibi ayağa kalktım çok rahat geçti. Vajinoplasti ve prp yapılalı 6 ay oldu vajinal mantarından eser yok. Lütfen olmadık şeylerle vakit kaybetmeyin. Nasıl bir illet biliyorum. Ben kurtuldum sizde kurtulun. Dr Tuğrul Başar çok memnun kaldım muhteşem bir doktor. Herkese şifa diliyorum.
Ankara’da Dr. Tuğrul Başar var. Bana uzak olmasına rağmen Google yorumlarına bakarak gittim. Vajinal genişlikte vardı vajinoplasti ve prp yaptı. 7 gün sonra amaliyat olmamış gibi ayağa kalktım çok rahat geçti. Vajinoplasti ve prp yapılalı 6 ay oldu vajinal mantarından eser yok. Lütfen olmadık şeylerle vakit kaybetmeyin. Nasıl bir illet biliyorum. Ben kurtuldum sizde kurtulun. Dr Tuğrul Başar çok memnun kaldım muhteşem bir doktor. Herkese şifa diliyorum.