Vajinal mantar tedavi sürecim ve kurtulmam

meriramta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2024
3
1
29
Öncelikle herkese sifa olmasını dilerim. Yıllardır gecmeyen vajinal mantar sorunu yaşıyordum gitmedigim doktor uygulamadıgım tedavi kalmamıştı . Taki dogru doktoru bulana kadar .
Doktorum bana bu tedaviyi verirken aynı zamanda smear ve kültür yaptı ve bu doğrultuda makalelerdende arastırma yaparak ;
1 gün gynoflor 1 gün borik asit olacak sekilde her gece 1 fitil koyuyordum . Borik asitide 21 güne tamamlamamı söylemişti. Aynı anda duoblance bv ve kan testimde düsük olan degerlerim icin de ilaç kullandım ve yendim . Borik asiti fatihte öztürk eczanesinden aldım . Evde uğrasıp yapmaya calışmanıza gerek yok

Merhaba. Ben gebeliğin 4. Haftasındayım. İdrar yolları enfeksiyonu mantara dönüştü klasik!
Fitil 1 kere kullandım, mantar kremi her gün. Fluzole 150 mg yanlışlıkla içtiğim günden iki gün sonra tekrar içtim. Kutuda iki tane vardı, okumadım söylenmedi de. Gebeliğe zarar gelir mi? Teşekkür ederim

Merhabalar öncelikle cok gecmis olsun umarım bebeginizi saglıkla kucagınıza alırsınız . Mantar ilaçları genelde agır oluyor bir doktora danışmanızda fayda var

X