Merhaba. Hayır görüşemedim, seansları 3 saate kadar uzayabiliyormuş, çocuğum var o kadar süreyi ekran karşısında geçirmem mümkün değil. Yalnız sizin vesilenizle alıntıladığınız mesajimdaki önemli bir hatayı düzeltmek istiyorum. Burayı okuyacaklar buna lütfen dikkat etsin, birebir görüştüğüm bir aroma terapi uzmanı eczacı hanımın söylediğine göre bir çok kadın doğum doktorunun sitesinde önerdiği yağlardan biri olan çay ağacı yağı mantara karşı etkili de olsa inceltici bir yağ olduğu için genital kullanımı hele ki düzenli kullanımı son derece yanlış. Kronik mantar sorunu yaşayanlar bilirler, bu durum insanı inanılmaz derecede bunalttigi için ne varsa işe yarayan, canim yansa da boca edeyim de kurtulayım kafasinda oluyor insan. Konu çay ağacı yağı ise lütfen çok dikkatli olun ve birebir bir uzmana danismadan kullanmayin. Görüştüğüm eczacı bana niaouli yağını önerdi, bir bucuk litre musluk suyuna 10 damla ekleyip her tuvaletten sonra bu suyla(çalkaladıktan sonra) taharet yapılarak kullanılıyor. 1.5 lt su bir gunde bitmeli, her gun yeniden su hazirlaniyor. 10 günde iyileşiyor mantar ama tedbiren fazladan iki hafta kullanmak gerek. Bundan sonra tekrarlar mı emin değilim, ben gebe olduğum için muhtemelen, tekrarladı.