• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal mantar mı oldum ben :(

WhitePrenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
85
26
98
Ya bende yaklaşık 3-4 gündür böyle beyaz pullanma var ve mantar diye düşünüyorum bekarım ve henüz bi jinekolog bulamadım gitmek için :( Ne yapmam lazım inanılmaz kaşınma ve batma hissi oluyor,şu travacot diye bi krem kullanın diyorlar eczaneden alıp kullansam çare olur mu? Kullananlar yazabilir mi daha yeni başladı bu neden oldu anlamadım :(

bence kafaniza gore ilac kullanmayin. ne oldugunu bile bilmiyorsunuz ve bekarsiniz da. kadin dogum doktoruna gidin mutlaka. genelde kadin oluyor doktorlar da, cekinirseniz diye dedim...

bence kafaniza gore ilac kullanmayin. ne oldugunu bile bilmiyorsunuz ve bekarsiniz da. kadin dogum doktoruna gidin mutlaka. genelde kadin oluyor doktorlar da, cekinirseniz diye dedim...

Ama doktora gitmeye vaktim yok şu ara vizelerim var :(
Ve öyle araştırma yapmadan da bi doktora gitmek istemiyorum hani sürekli o doktorum olsun istiyorum o yüzden bulamadım :(
gerçi ilk günlere rağmen su an kasıntı daha az ve henüz hiç ilaç veya krem tedavisi yapmadım ama yine de bu pul gibi beyazlık sinir bozucu :'(

Back