- 20 Şubat 2021
- 47
- 11
- 40
ayy inşallah hep dua ettim ediyorum da bakalım zaman ne gösterecek inşallah siznkide geçer biranönceSüper tamamdır. Çok teşekkür ederim inşallah bir daha ömüt boyu tekrarlamaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy inşallah hep dua ettim ediyorum da bakalım zaman ne gösterecek inşallah siznkide geçer biranönceSüper tamamdır. Çok teşekkür ederim inşallah bir daha ömüt boyu tekrarlamaz
Merhaba sonuç aldınız mı borik asitten? en son martta yazmışsınız. son durum yazarsanız çok iyi olur.doktor um dedi bir aylık kullan diye tam ölsün iyice dedi
Merhaba kurtuldunuz mu bu illetten. işe yaradı mı acaba ? Cevap verirseniz çok iyi olur. Benim de bu illetle başım belada .bıktım yemin ederimÇok teşekkür ederim bu numara eczaneye mi ait, hangi şehirde acaba?
Yarın arayıp irtibata geçeceğim teşekkür ederim
Borik asitin iyi bir fikir olduğunu düşünemedim, konuya gelen yorumları da okumadım ama size doğal elma sirkesi önerebilirim, madem gözünüz döndü bunu deneyin. En azından kimyasal kadar ölüm riski taşımaz.çok inatçı ve her türlü ilaca karşı geçmeyen mantara karşı borik asitin etkili olduğunu okudum ve duydum bir kaç arkadaştan.
bunu deneyen var mı? nasıl ulaşabiliyoruz ve nasıl kullanıyoruz kullanınca geçiyor mu? yardımlarınızı bekliyorum.
Peki gebelere olur mu bu elma sirkesi?Borik asitin iyi bir fikir olduğunu düşünemedim, konuya gelen yorumları da okumadım ama size doğal elma sirkesi önerebilirim, madem gözünüz döndü bunu deneyin. En azından kimyasal kadar ölüm riski taşımaz.
Bir su bardağı kaynamış suya yarım çay bardağı ev yapımı elma sirkesi karıştırıp bir enjektör yardımıyla (iğnesini takmayacaksınız tabi) vajinal duş yapın, yani içinize sıkıp dışarı akmasını bekleyin. Günde 2 3 defa yapmanız yeterli. Çılgınlık yapmayın
İçeri fışkırtmanın uygun olacağını sanmıyorum ama taharette kullanabilirsinizPeki gebelere olur mu bu elma sirkesi?
Teşekkür ediyorumİçeri fışkırtmanın uygun olacağını sanmıyorum ama taharette kullanabilirsiniz
Ben çok şükür ki geçti bu mantar sanırım akıntı falan yokoldu sadecd arda çok seyrek kaşıntı oluyiİçeri fışkırtmanın uygun olacağını sanmıyorum ama taharette kullanabilirsiniz
Çok geçmiş olsun. Sirkeli su taharet için sürekli de kullanılabilir ama vajinal duş sadece hastalık durumunda belli bir süre (mesela 1 hafta) yapılabilir. Ama hamileyken denenmemeli. Çok kaygılıysanız taharette sürekli kullanın, vajina florası sürekli kurcalanmaz. İç tarafı ıslak mendille temizlemeye kalkıştığınızda bile mantar olabilirsiniz. Sadece parmağınızın girebildiği kısma sağlıklıyken asla temizleme yapmayınBen çok şükür ki geçti bu mantar sanırım akıntı falan yokoldu sadecd arda çok seyrek kaşıntı oluyi
Teşekkür ederim çok sagolunÇok geçmiş olsun. Sirkeli su taharet için sürekli de kullanılabilir ama vajinal duş sadece hastalık durumunda belli bir süre (mesela 1 hafta) yapılabilir. Ama hamileyken denenmemeli. Çok kaygılıysanız taharette sürekli kullanın, vajina florası sürekli kurcalanmaz. İç tarafı ıslak mendille temizlemeye kalkıştığınızda bile mantar olabilirsiniz. Sadece parmağınızın girebildiği kısma sağlıklıyken asla temizleme yapmayın
Merhaba nasıl geçtiBen çok şükür ki geçti bu mantar sanırım akıntı falan yokoldu sadecd arda çok seyrek kaşıntı oluyi
Merhaba doktorum zelalin krem ve fitil verdi kullandım bu süreçte hiç iç çamaşır kullanmadım çok şükür iyim suan tekrarlamadi birdahaMerhaba nasıl geçti
Ne kadar oldu pekiMerhaba doktorum zelalin krem ve fitil verdi kullandım bu süreçte hiç iç çamaşır kullanmadım çok şükür iyim suan tekrarlamadi birdaha
1 haftada geçti 2,3 güne hafifleti ilaçlar şuan 2,3 hafta oldu diyebilirim bu mantardan kurtulalıNe kadar oldu peki