Merhaba dr hanım...
Bir haftadır mantar ile boğuşyorum
Doktorumun bana verdiği ilaçlar....Travacort krem Neo-penotran forte L vajinal ovül birde antibiyotik verdi.Ben bu fitilden ancak 2 tane kullanabildim.. Aşırı mide bulantısı ve karın ağrım var....Mantar bunlara neden olur mu?
Bana önerebileceğiniz birşey varmı ? Birde bağırsak parazitleri mantarı tetiklermi ?
Gebelik olma ihtimalinde bu ilaçları kullanma riski varmı ...
canım burda doktor falan yok :)))) ama hemen cevaplayayım.hemen tüm ilaçları bırak bir tane flucan diye bir hap var onu al eczaneden 8 lira.1 tane var zaten içinde ertesi gün turp gibi olursun korkma gebelik ihtimaline karşıda bi sorun olmaz.aynısı başıma 2 ayda bir geliyor
dr nerden çıkardım peki beeenbenim gibi derdi olanların yazdığı yer olduğunu biliyorum oysaki sanki dr cevaplamış gibi algıladım biran ne alakysa ayy çok güldüm kendime ...sağol....
dr nerden çıkardım peki beeenbenim gibi derdi olanların yazdığı yer olduğunu biliyorum oysaki sanki dr cevaplamış gibi algıladım biran ne alakysa ayy çok güldüm kendime ...sağol....
TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAĞIM vajinal mantar için DR UM HİÇ Bİ İLAÇ VERMEDİ SADECE Bİ ÇANAĞA 1 KŞIK ELMA SİRKESİ KOY ILIK SUYLA kompleks yap dedi iki gündür yapıyorum faydası olacakmı acaba hatta sordum sirkeli su vajinanın PHnı bozmazmı dedim dr da aksine dedi vajinanın ph ı bozulduğu için mantar olunur dedi çok kötü bişey ya hepinize geçmiş olsun..
Aaa iyi gelecekse bende denerim bıktım bu illetten...
Mantar icin bi torba ilac verdi yaa ay kafatlyi yicem uzerine de orta.kulak iltihabi ona da ilac verdi ne yapicam ben.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?