Vajinal mantar enfeksiyonu karbonatlı su

Bayanpollyanna

вír gün kєndíní duαnı чαşαrkєn вulαcαksın "sαвrєt"
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
35
623
8
Selamlar Canlar Aksamınız Hayrolsun
Sorum şöyle
3 ay önce vajinal yanma ağrı kasınma nedeni ile kadın hastalıklarına gittim şikayetlerimi söyledim bana smear alalım dedi doktor zaten elimden geldiğince dikkat etmeye çalışırım neyse smearı alındı fakat diğer smearlara nazaran hem kanama oldu hem çok acıdı.Doktor smear gelince tekrar muayene edelim sizi rahimde kızarıklık gözüküyor dedi.
Neyse 15 gün sonra sonucu almaya gittim önemli birsey yok mantar enfeksiyonu var dedi fakat tekrar muayene olamadım regl oldum 2 ay sonra smear tekrar edelim dedi bana fitil ve krem verdi reglim bitince düzenli sekilde kullandım sikayetim gecmeyince 2 ayda doldu tekrar gittim baska doktordu ama söyledim böyle böyle 2 ay sonra smear tekrarı istedi diye ama almadı kasiklarim ve rahimde ağrı var diye muayene edip kan idrar istedi ertesi gün hicbisey demedi idrarda bisey yok dedi bana krem fitil ikili hap verdi birini hemen birini de 1 hafta sonra yut dedi ve vajinanızı karbonatlı suyla yıkayın yıkamakla kalmayın şırınga yardımı ile de icine sıkın dedi
Krem fitil ilaç bitti fakat rahmim yada vajina tam kestiremiyorum bi ağrı zonklama geçmedi arada kasık bölgeme de vuruyor böyle bir sıkıntı yaşayan var mı aranızda??
Bir kaç kisi yara vardır diyor ama bilmiyorum ve korkmaya başladım
Biraz fazla uzun oldu kusurum olduysa affola iyi akşamlar...

Ben yeni evliyim ilişkiden sonra devam eden az kanamalarım vardı sonra baktım baya kızarıklık yara gibi bişey var sonra doktora gittim hemen tam mantar da değil ama ona bağlı enfeksiyon dedi ama onlarda süt kesiği gibi akıntı oluyormuş bende olmuyor hiç

Bakalım iki haftadır ilişkiye girmedik ve ilaçlarımız aynı hepsini kullandım inşallah bu sorun devam etmez

Bakalım iki haftadır ilişkiye girmedik ve ilaçlarımız aynı hepsini kullandım inşallah bu sorun devam etmez
Canım yeni gördüm ama malesef çözüm pek olmadı aksine şiddetli yanma yaptı yarın yine gidicem bakalım nedendir e nabızdan bakınca candida mantar yazmış tetkike bana bisey söylenmedi ordan baktım gördüm artık her neyse korkmaya başladım çünkü baya ilaç kullanmama rağmen geçmiyor ve ağrı var Rabbim kötü hastalıktan korusun insallah

Vajinal Kültür testi yapmadı mı size? Yaptırmadıysanız yaptırın bazen başka bi enfeksiyon mantara yol açabiliyor. O testi yapmadan da hangi bakteri, parazit vs göremez. Smear testinde her bakteri çıkmıyor maalesef.

Yok canım smear alındı 3 ay önce mantar enfeksiyonu var denildi ve rahimde kızarıklık olduğunu söyledi bana 2 ay sonra yine gel smear alalım kızarıklık neden diye denildi fakat doktorum baska hastaneye gönderilmiş gittiğim doktora şikayetlerimi kullandığım ilaçları ve rahimde kızarıklık olduğunu tekrar smear alınması gerektiğini söyledim fakat smear almadı kan idrar aldı tedavini değiştirelim dedi ilaç yazdı flucan zalain ve mixovul fitil verdi düzenli kullandım ama ağrı sarı akıntı kaşıntı geçmedi dün yine gittim hocam sikayetler hafifledi ama gecmedi dedim oda nasıl olur kan ve idrarda bisey yok dedi muayene etti elle de baktı az kalmış dedi sadece dediği bu biokadin fitil verdi sabah aksam kullan fitili dedi gnderdi şaştım kaldim artık bnde ağrı olmaması lazım dedi yemin ederim kafayı yicem neyim var bilmiyorum e nabiza baktım şikayetlerim olarak vajina kandidiyazı yazmış

Ben de birebir ayni surecteyim.ayni sikayetlerle gittim kultur alindi temiz cikti(enteresan) iki kullanimlik fitil verdi dün bitirdim. Sikayrtlerim hala devam etmekte sinirlerim cok bozuk... smear da yapmisti haftaya cikicak..ilaclar neden etki etmedi bilmiyorum biktim ya

Canım dediğim gibi kültür testi yaptırman gerekiyor. Maddi durumun iyiyse özel bi labaratuvara git daha doğru sonuç çıkıyor. Smear de kanserle alakalı şeylere bakılır onun yanında mantar bakteriyel vajinoz falan çıkar. Başka bakteri parazit vs smear de gözükmez

Maalesef kuzumm hastalıktan dolayı işten çıkalı çok oldu olsa zaten gidicem de bakalım son sabah aksam uygulamak üzere fitil tedavisi verdi bakalım geçmezse baska doktora gidicem ama özele gitmeye maddi durumum yok Allah razı olsun sizden insallah

Kültür bana yapılmadı kuzumm 3 ay önce smear alındı mantar enfeksiyonu cıktı ama rahimde hafif kızarıklık var 2 ay sonra gel tekrar smear alalım denildi fakat doktorum baska hastaneye gönderilmiş gittiğim doktora şikayetlerimi kullandığım ilaçları ve rahimde kızarıklık olduğunu smearın tekrar alınması gerektiğini söyledim fakat smear almadı normal muayene etti idrar ve kan aldı tedavini değiştirelim dedi ilaç yazdı onlar bitti yine gecmedi cuma yine gittim simdiye kadar gecmesi lazım dedi yine smear almadı smearlık bisey yok dedi sabah aksam uygulamak üzere fitil tedavisi verdi bakalım geçmezse baska doktora gidicem mantar mı baska bişey mi psikolojim cok bozuldu yemin ederim yaa

Benim de cok bozuldu dilerim sagligimiza kavusuruz. Asabi aglak bi tip oldum bir haftadir

Benim de cok bozuldu dilerim sagligimiza kavusuruz. Asabi aglak bi tip oldum bir haftadir
Amin canım hepimiz insallah sonucundan haberdar edersin olur mu insallah sadece basit enfeksiyondur ciddi anlamda korkmaya basladim çünkü

Devlette de kültür testi yapılıyor canım gidebilirsin kadın doğuma. Fitili kullanır kullanmaz gitme ama sonuç yanlış çıkabiliyor . En az 1 hafta bekle

Devlette de kültür testi yapılıyor canım gidebilirsin kadın doğuma. Fitili kullanır kullanmaz gitme ama sonuç yanlış çıkabiliyor . En az 1 hafta bekle
Saol kuzumm Allah razı olsun senden inşallah

Benim 2 senedir geçmiyor Dün bir eczacının hazırladığı karışım kremi kullanmaya başladım. Her gün yatmadan önce sebamed intim jelle yıkadıktan sonra kremi ince bir tabaka şeklinde süreceğim. Bir de cranberry kullanıyorum. İlk üç gün sabah 2, akşam 2 olmak üzere daha sonra günde 1 taneye düşüreceğim. Bu şekilde iyileşirse yazarım. Pek umudum yok ama bir de bunu deneyeceğim.

Cranberry idrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyo diye biliyorum.. Umarım mantarda da ise yarar.. Neden gecmiyo ya neden kurtulamıyoruz biktim artik

Benim üç dört yıldır geçmiyordu .evlendim sürekli fitile maruz kaldım
Hapta içtim kremler de sürdüm .
Şimdi çok duruldu ama ben yinede smeara gideceğim bayramdan sonra.
İlişkiye girince yanma yapiyo filan bu mantar .

Bu arada tuvalet kağıdı kullanmayin! Pamukla silin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…