- 30 Ekim 2017
- 72
- 70
- 32
-
- Konu Sahibi YesiliElma
Kuzum ben bunlari degil ama bana ozelde kadin dogumcu baska vermisti fitil krem ve hap ben 2 kere kullandim yaklaask 7 ay oluyor allaha sukur bisey kalmadi 2 kerede kesti herseyi istersen isimlerini paylasabilirim seninleMerhaba hanımlar, 3aydır yoğun bir şekilde vajinal mantarım var kaşıntı, yanma ve kesik kesik beyaz renk akıntım var ilk sağlık ocağına gittim durumu anlattım mixovul fitil ve travozol krem verdi kullandım o ara geçti gibi sonra yine tekrarladı bir kutu daha mizovul kullandım yine geçti gibi sonra yine al baştan en son kadın doğuma gittim doktor çok yoğun mantarın var dedi ilk önce kadındoğuma gitmediğime pişman oldum zolax hap verdi iki günde bir tane içicem içinde 7 tane var 1 tanesini eşin içicek dedi trivag fitil verdi birde zalain krem verdi bu ilaçları kullananlar var mı kullanıp iyi gelen varmı
K
Kuzum ben bunlari degil ama bana ozelde kadin dogumcu baska vermisti fitil krem ve hap ben 2 kere kullandim yaklaask 7 ay oluyor allaha sukur bisey kalmadi 2 kerede kesti herseyi istersen isimlerini paylasabilirim seninle
Çok berbat bişeymiş bu mantar Allah herkese şifa versin aynı safa otunu bende duydum ama almadım henüz bu ilaçlar bakalım işe yarayacak mı bendeBen hepsini kullandım kullanmadığım ilaç fitil krem kalmadı malesef soğan suyu bile kullandım akıntım için hiç biri geçirmiyor sadece bir süre kaşıntı geçiyor sonra tekrardan başa dönüyorum. Şimdi aynısafa otuna başladım ibrahim saraçoğlunun tarifine göre bakalım bundan da pek umudum yok ama faydası olursa yazarım burayada
Şimdi bugün başladım bu ilaçlara canım belki iyi gelir umuyorum inşallah iyi gelir ama sen ilaçların isimlerini söyle yine de geçmezse doktora danışırım teşekkür ederimK
Kuzum ben bunlari degil ama bana ozelde kadin dogumcu baska vermisti fitil krem ve hap ben 2 kere kullandim yaklaask 7 ay oluyor allaha sukur bisey kalmadi 2 kerede kesti herseyi istersen isimlerini paylasabilirim seninle
İnşallah canımgeçmiş olsun. eş tedavisiyle inşallah en kısa zamanda geçer
Canım fitil ve diğer ilaçların ismi nedirBende de mantar vardi aynı krem kullandım geçmedi. Daha sonra rahimde yara olmaya başladı fitil ,toz ve zolax verdi doktor onları kullanmaya başladm 2 hafta geçmeden hemen hamile kaldım araştırdm bu ilaçlari kullananlar daha cabuk hamile kalıyormus bende şuan 4 haftalık hamileym Allah hepimize şifa versin
Yaa ne güzel bende 1 senedir çocuk düşünüyoruz korunmuyoruz ama olmadı gerçi şükürler olsun bir tane oğlum var ben de bu mantardan dolayı olmadı diye düşündüm yeni başladım ilaçları kullanmaya zolax trivag ve krem verdi doktor bana dedi ki bu ilaçlar ağır bunları bitince çocuk düşünün dedi sana öyle dedimi ialçları kullanırken ilişkiye girmeyin yada korunmayın vsBende de mantar vardi aynı krem kullandım geçmedi. Daha sonra rahimde yara olmaya başladı fitil ,toz ve zolax verdi doktor onları kullanmaya başladm 2 hafta geçmeden hemen hamile kaldım araştırdm bu ilaçlari kullananlar daha cabuk hamile kalıyormus bende şuan 4 haftalık hamileym Allah hepimize şifa versin
Yarın bakıp yazarm canımCanım fitil ve diğer ilaçların ismi nedir
Hayır canım demedi hiç ama enfeksiyona dikkat dedi benim bir arkadaşimda kullandi 6 ay içinde hamile kalmisti. Ben daha 2 ay kullanmadan kaldım.Yaa ne güzel bende 1 senedir çocuk düşünüyoruz korunmuyoruz ama olmadı gerçi şükürler olsun bir tane oğlum var ben de bu mantardan dolayı olmadı diye düşündüm yeni başladım ilaçları kullanmaya zolax trivag ve krem verdi doktor bana dedi ki bu ilaçlar ağır bunları bitince çocuk düşünün dedi sana öyle dedimi ialçları kullanırken ilişkiye girmeyin yada korunmayın vs
İlaç isimlerini benimle de paylaşır mısınız?K
Evde yapilan elma sirkesi ya suya kwristir yika yada sirangayla icine sik direk 2 ay kullan iliskiye qra ver aksam fitil gunduz sirke her tuvaletten sonra ben 11 sene ugrastim bununla yendim...Ben hepsini kullandım kullanmadığım ilaç fitil krem kalmadı malesef soğan suyu bile kullandım akıntım için hiç biri geçirmiyor sadece bir süre kaşıntı geçiyor sonra tekrardan başa dönüyorum. Şimdi aynısafa otuna başladım ibrahim saraçoğlunun tarifine göre bakalım bundan da pek umudum yok ama faydası olursa yazarım burayada
Yazmamıssınız sanırım kullandıgınız ılac ısımlerı neydı tek tek yazabılırmısınız rıca etsemYarın bakıp yazarm canım