Vajinal mantar derdim

Ben hepsini kullandım kullanmadığım ilaç fitil krem kalmadı malesef soğan suyu bile kullandım akıntım için hiç biri geçirmiyor sadece bir süre kaşıntı geçiyor sonra tekrardan başa dönüyorum. Şimdi aynısafa otuna başladım ibrahim saraçoğlunun tarifine göre bakalım bundan da pek umudum yok ama faydası olursa yazarım burayada
aynı safanın bi etkisi oldumu rica etsem yazarmısınız

Bende de mantar vardi aynı krem kullandım geçmedi. Daha sonra rahimde yara olmaya başladı fitil ,toz ve zolax verdi doktor onları kullanmaya başladm 2 hafta geçmeden hemen hamile kaldım araştırdm bu ilaçlari kullananlar daha cabuk hamile kalıyormus bende şuan 4 haftalık hamileym Allah hepimize şifa versin🙂
Merhaba toz dediğiniz ne oluyor

merhabalar,
öncelikle vajinal mantar belasını yaklaşık 2 senedir çekiyordum. Türkiye'de kullanmadığım fitil-antibiyotik ve krem kalmamıştı. Doktorum artık verecek farklı ilaç bulamadığından değiştirip değiştirip veriyordu. Okumadığım makale, denemediğim alternatıf tıp kalmadı. En son kadın doğumda öğretim görevlisi olan hemşire bir arkadaşım türkiyede yok ama yurtdışında borik asit ovül(fitil) bulabilirsen al demişti. o sırada tesadüfen fransadaydım ancak ne yazık ki fransadaki eczanelerde de böyle bir fitil bulamadım. Türkiyeye döndükten sonra oturup araştırmaya başladım borik asit fitili nerede bulabilirim diye. Amerikada buldum. Kapsül halinde borik asit fitili üretmiş birkaç firma. Uzun uğraşlar sonucu belirli bir komisyon ödeyerek borik asit kapsülünü getirttim ve işe yaradı gerçekten.

Kapsüller bitti, birkaç ay sonra tekrar başladı ve şansıma İstanbul fatihte bir eczanede borik asit fitili üretildiğini öğrendim. Işınlanarak fatihe gittim 40 adet ovül satın aldım. her adetten sonra mantar tekrar başlayacak gibi oluyor 1-2 tane fitil koyuyorum. artık antibiyotik ve gereksiz kimyasalları vücuduma sokmuyorum. belki birilerine çare olur diye yazıyorum. Reklam sayılır mı bilemedim eczane adını yazmadım. Dileyen olursa mesaj atabilirim.
Eczanenin adını yerini yazar mısınız? Bi de borik asit fitillerini hangi sıklıkta kullandınız?

çok geçmiş olsun! başka başlıktada yazdım ben kortizonsuz ve çok etkili olarak coresatinin yeşilini kullandım .vajina zaten hassas bir bölge birde kortizonlu krem kullanıp oranın ph dengesini bozmak çok sakıncalı diye düşünüyorum. ayrıca sürekli bu şikayeti yaşıyorsan eczacım probiyotik kullanmanın şart olduğunu söyledi.

çok geçmiş olsun! başka başlıktada yazdım ben kortizonsuz ve çok etkili olarak coresatinin yeşilini kullandım .vajina zaten hassas bir bölge birde kortizonlu krem kullanıp oranın ph dengesini bozmak çok sakıncalı diye düşünüyorum. ayrıca sürekli bu şikayeti yaşıyorsan eczacım probiyotik kullanmanın şart olduğunu söyledi.
Aynen banada öle demişlerdi ben kullanıyorum en son antibiyotik içtim hergün de reflor içiyorum 1 aydır hiç Bi skntı yasamadım inş Bi daha yasamam

Merhaba, fatihte hangi eczaneden yaptirdiniz acaba o borik asit mantar ilacini eczanenin ismini paylasabilirmisiniz

Merhaba. O eczanenin ismini bana özelden yazabilir misin. Ben de bu Aral çok dertliyim. Lütfen çok rica ediyorum

Merhaba o eczanenin ismini bana özelden yazabilir misiniz. Bu aralar çok dertliyim. Lütfen rica ediyorum. Cevabınızi bekliyorum

merhaba sabah akşam 60 tane kullandım biteli bi hafta oldu bakalım tekrarlıcakmı kadın kesin çöüzm dedi ama bakalım fatih de Öztürk eczanesi istersen noyu da verrim ama pahalı baya

merhaba sabah akşam 60 tane kullandım biteli bi hafta oldu bakalım tekrarlıcakmı kadın kesin çöüzm dedi ama bakalım fatih de Öztürk eczanesi istersen noyu da verrim ama pahalı baya
Merhaba benimde aynı sorunum var simdi nasılsınız tekrarladimi acaba yardımcı olursanız çok mutlu olurum

X