merhabalar,
öncelikle vajinal mantar belasını yaklaşık 2 senedir çekiyordum. Türkiye'de kullanmadığım fitil-antibiyotik ve krem kalmamıştı. Doktorum artık verecek farklı ilaç bulamadığından değiştirip değiştirip veriyordu. Okumadığım makale, denemediğim alternatıf tıp kalmadı. En son kadın doğumda öğretim görevlisi olan hemşire bir arkadaşım türkiyede yok ama yurtdışında borik asit ovül(fitil) bulabilirsen al demişti. o sırada tesadüfen fransadaydım ancak ne yazık ki fransadaki eczanelerde de böyle bir fitil bulamadım. Türkiyeye döndükten sonra oturup araştırmaya başladım borik asit fitili nerede bulabilirim diye. Amerikada buldum. Kapsül halinde borik asit fitili üretmiş birkaç firma. Uzun uğraşlar sonucu belirli bir komisyon ödeyerek borik asit kapsülünü getirttim ve işe yaradı gerçekten.
Kapsüller bitti, birkaç ay sonra tekrar başladı ve şansıma İstanbul fatihte bir eczanede borik asit fitili üretildiğini öğrendim. Işınlanarak fatihe gittim 40 adet ovül satın aldım. her adetten sonra mantar tekrar başlayacak gibi oluyor 1-2 tane fitil koyuyorum. artık antibiyotik ve gereksiz kimyasalları vücuduma sokmuyorum. belki birilerine çare olur diye yazıyorum. Reklam sayılır mı bilemedim eczane adını yazmadım. Dileyen olursa mesaj atabilirim.