Vajinal lazer ve beyazlatma oldum

Burcumzzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
130
23
36
Merhaba arkadaşlar ben 1 yıldır sürek kronik vajinal enfeksiyon sebebiyle artık vajinal lazer yaptırdım açıkçası çok büyük umudum yoktu yinede denemek istedim gitmişken birde lazerle beyazlatma yaptırdım doktor ismi vermicem reklam olmasın ama inanın mucize gibi birşey oldu 2. Günden sonra biranda azalmaya başladı akıntım 3. Gün çok az geldi tabi tamamen yok oldu diyemem ama dahada azalıp biteceğine eminim 3 seans gitmem gerekli diğer seanslara inanın koşarak gideceğim ağrısız bi işlem beyazlatma konusuna gelince evet çok ağrılı bi işlem doktor uyuşturma yapmadan uygulamayı tercih etti canımdan can gitti resmen ama dayandım ve iyikide dayanmışım şuan soyulmam bitti tamamen genital bölgemin rengi şuan şeker pembesi gibi bi renk çok tatlı görünüyor iyileşinceye ten rengimi alacak gibi duruyor doktor 2. Seansa gerek olmayabilir dedi ama ben okadar acıya rağmen yine yaptıracağım bu işlemleri Artık bütün jinekoloklar yapıyor benim gibi bu dertlerden muzdaripseniz kesinlikle yaptırın derim

Merhaba bende genital beyazlatma yaptırmak istiyorum bu konuda her doktor malesef ki çok iyi olmuyor burada bu işlemleri yaptırıp mağdur olanlar da var,doktorun ismini söylerseniz çok sevinirim burdan yazmak istemezseniz özelden de size yazdım ordan da söylenebilirsiniz

Merhaba bende genital beyazlatma yaptırmak istiyorum bu konuda her doktor malesef ki çok iyi olmuyor burada bu işlemleri yaptırıp mağdur olanlar da var,doktorun ismini söylerseniz çok sevinirim burdan yazmak istemezseniz özelden de size yazdım ordan da söylenebilirsiniz
Özelden yazdım doktor ismini biliyorsunuz isim verince hepimiz doktor reklamı yapılıyor sanıyoruz kremlerle falan geçecek bişe değil bu olay

X