Vajinal kuruluk

Periii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
295
438
33
Selam kizlar, ilk defa buraya konu aciyorum. Esimle yeni evliyiz, cinsel hayatımız doruk noktada doğal olarak. Kendiside beni ön sevişmeyle bi güzel kivama getiriyor fakat istekli olduğum halde son 4 5 seferdir bir kuruluk var vajinamda. Bunun için ayriyeten kadin doktoruna gideceğim ama önce bi buraya sorayim dedim, belki benim yasadiklarimi yasayanlar çözüm bulanlar olmuştur diye. Yorumlar için şimdiden teşekkürler.

Korkuyor musunuz acaba psikolojik olarak vajina hemen kuruyor

Bazen afedersiniz tükürük çözüyor işimizi. Istekli olduğum halde niye kuruluk var, onu çözemedik.

Yok canim, tam tersi. Birde her defasinda ön sevişme de oluyor, yani bi nevi hazırlanıyorum. Istekliyim de, o yüzden anlamiyorum kuruluğu.
Bende ilk zamanlar korkudan kuruluk olurdu da belki ondan dedim
Bazen afedersiniz tükürük çözüyor işimizi. Istekli olduğum halde niye kuruluk var, onu çözemedik.
Tükürük yapmayın ya sonra mantara falan sebeb oluyor onun yerine bu iş için olan kayganlastiricilar var daha iyi olur

Doğru bir yöntem mi bilmiyorum ama birazcık krem kullanıyoruz biz

Öncelikle tükürüktür, kremdir falan vazgeçin bunlardan. Genital bölge hele ki vajina çok özel bir yapıdadır. Boş yere mantar olup bir de onunla uğraşmayın.
Kayganlaştırıcı kullanmanın herhangi bir zararı yok ve oldukça iş görür.
4-5 seferdir demişsiniz yani öyle uzun süreli bir durum değil. Dönemsel olarak yaşanabilir. Her zaman vücudumuz ilişki istemek zorunda değil siz isteseniz bile hormonlarınız her ayın her günü aynı yoğunlukta değil.
Uzun süreli devam ederse yine de ihmal etmeyin

Bende dönemsel diye tahmin ediyorum çünki ondan önce hiç yoktu. İnşallah dönemseldir diyelim.

Adet dönemi yaklaşınca kuruluk olabiliyor. Islanma yumurtlama döngüsüyle çok ilgili bir durum.
Yok canim, tam tersi. Birde her defasinda ön sevişme de oluyor, yani bi nevi hazırlanıyorum. Istekliyim de, o yüzden anlamiyorum kuruluğu.
Önce siz orgazm oluyorsanız beden doyduğu için kuruluk başlaması da normal. Ya da dikkatiniz dağılıyordur. Odaklanma bozulduğunda da kuruluk oluşabilir

Normalde çok istekli bir kadın olmama rağmen zaman zaman bu sıkıntıyı ben de yaşıyorum.kupkuru olunca partnerimden de utanıyorum.ben fark ettim ki ne zaman moralim bozuk, fazla mutlu değilim o zaman kurulul yapıyor.bakıyorum ertesi gün çok mutluyum sırılsıklamım. Ama insan nasıl her zaman mutlu olacak ona çözüm bulamıyorum işte.
Haaa bir de adetten sonra döngünün ortasına kadar çok istekli oluyorum daha sonra ikinci yarı baya sıkıntı çekmeye başlıyorum.

Benim regl döngüsünün ortasından sonra kuruluk yaşanmaya başlıyor.çok kişiden duydum bu yüzden normal olduğunu düşünüyorum.regle yakın kuruluk yaşanıyormuş.ben oral seksle iyice penisi ıslatıyorum.hem partner de çakmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…