• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal kuruluk

yesilllllllllllllll

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2020
31
11
8
24
Yasmin kullanıyorum ve ilişkiden korkar oldum o kadar kuruyum ki :( normalde hiç bu kadar kuruluk yaşamamıştım. İlişki sonrası çok ağrı ve acı oluyor idrarımı yaparken yanma falan. Bu durumu yaşayan var mı? Bir de mantarı yeni atlattım kayganlaştırıcılar da korkutuyor beni :( bu durumu nasıl çözebilirim

Şuan mantar enfeksiyonu için tedaviye başladım.. Benimde vajinam çok kuru doktor aurası değiştirmek için ilaç fitil ve nemlendirici verdi.. Bu durumda ztn ilişki yasakladı. Ağrı ve acı varsa sizde yaşamayın bence doktora gitmenizi öneririm

Şuan mantar enfeksiyonu için tedaviye başladım.. Benimde vajinam çok kuru doktor aurası değiştirmek için ilaç fitil ve nemlendirici verdi.. Bu durumda ztn ilişki yasakladı. Ağrı ve acı varsa sizde yaşamayın bence doktora gitmenizi öneririm
Doğru dediniz doktoruma soracağım. ben mantar kremlerinden de şüphelendim acaba deriyi incelttiği için olabilir mi diye baya kullanmıştım çünkü :( size de çok geçmiş olsun umarım bir an önce geçerr

Doğru dediniz doktoruma soracağım. ben mantar kremlerinden de şüphelendim acaba deriyi incelttiği için olabilir mi diye baya kullanmıştım çünkü :KK43: size de çok geçmiş olsun umarım bir an önce geçerr

Öncelikle teşekkür ederim.. Krem den diyorsunuz ama iç kısımda değil mi kuruluk? Kremin yapacağını pek sanmıyorum sonuçta idrarda yanma acı var demişsiniz en kısa zamanda danışın doktoronuza size de geçmiş olsun :cool:

Yasmin kullanıyorum ve ilişkiden korkar oldum o kadar kuruyum ki :KK43: normalde hiç bu kadar kuruluk yaşamamıştım. İlişki sonrası çok ağrı ve acı oluyor idrarımı yaparken yanma falan. Bu durumu yaşayan var mı? Bir de mantarı yeni atlattım kayganlaştırıcılar da korkutuyor beni :KK43: bu durumu nasıl çözebilirim
Kanama oluyor mu

Yan etkilerden biri kuruluk olması bende başladığımda aşırının aşırısı bir kuruluk yapmıştı 1 ay sonunda bıraktığımda düzelmişti. Sonra ara verip tekrar geri başladım aynı yan etki olmadı.
Yine de doktora gözükün bir danışın ona göre planlama yapılır. Geçmiş olsun

Yasmin kullanirken ayni sorunu ben de yasadim.
Kayganlastirici kullanmadan asla iliski olmuyordu cunku 1 gram islanmiyordum.
Hap markasini değiştirince kurtuldum sukur.

Yan etkilerden biri kuruluk olması bende başladığımda aşırının aşırısı bir kuruluk yapmıştı 1 ay sonunda bıraktığımda düzelmişti. Sonra ara verip tekrar geri başladım aynı yan etki olmadı.
Yine de doktora gözükün bir danışın ona göre planlama yapılır. Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederimm

Back
X