VAJİNAL KURULUK :( Lütfen bilgi verin ne yapacağımı bilmiyorum...

bukett123

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2012
11
0
16
İstanbul
5 yıldır evliyim ve vajinal kurulukla başım dertte bu zamana kadar kayganlaştırıcı jellerle idare ettim sonra gebelik için tedaviye başladım yaklaşık 3 yıldır çocuk istiyoruz bana jelin gebeliğe engel olduğu söylendi tükürükle devam ettim o da spermleri öldürüyomuş hiçbişey kullanmadan ilişkiye giremiyorum resmen olmuyo ne yapacağımıda bilmiyorum buna gebeliğe engel olmayan doğal bi çözüm varmıdır yardımlarınızı bekliyorum...

forumda okuduğum kadarıyla preseed diye jel varmış.gebeliğede yardımcı oluyormuşonu araştırabilirsin...

kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş aynı sıkıntı bendede var :26:

canım kuruluğun fizyolojik sebepleri de olabilir senin ki psikolojikte olabilir sen doktora gittin mi bildiğim kadarı ile östrojen eksikliği felan da kuruluk yapıyor...eğer psikolojikse de kendini rahat bırak ve hemen denemeyin öncesini biraz uzun tutun sen hazır olana kadar :34:

normalde de kuruluk oluyorsa östrojen eksikliği olabilir canım ilaç desteğiyle bunu halledebilirsin eğer öyleyse.hem halletmezsen kuruluk yaralara da neden oluyor diye biliyorum..üstelik östrojen eksikliğin varsa da hamile kalmak için takviye alman gerekebilir.hiç ölçtürdün mü?

hayır ölçtürmedim 2 haftadır yeni bir yere çocuk için tedaviye başladım doktoruma söyliycem çok teşekkür ederim cnm

ili$ki oncesinin suresini uzatmayi denedinizmi
aklima fazla bi$ey gelmiyor, en dogali bu valla

5 yıldır evliyim ve vajinal kurulukla başım dertte bu zamana kadar kayganlaştırıcı jellerle idare ettim sonra gebelik için tedaviye başladım yaklaşık 3 yıldır çocuk istiyoruz bana jelin gebeliğe engel olduğu söylendi tükürükle devam ettim o da spermleri öldürüyomuş hiçbişey kullanmadan ilişkiye giremiyorum resmen olmuyo ne yapacağımıda bilmiyorum buna gebeliğe engel olmayan doğal bi çözüm varmıdır yardımlarınızı bekliyorum...

Merhaba çok geç kalmış olabilirim belki ama çok ilginç bir tavsiyede bulunacağım. Doğal taşlar çok işe yarıyor. Gidiyosunuz bir doğal taş alıyosunuz bıldırcın yumurtası büyüklüğünde pürüssüz yüzeyli. Onu vajinanıza yerleştirin ve uyuyun. O kendiliğinden çıkıcaktır ertrsi gün felan. Ama ıslanma sorununu çözüyor daha istekli ve ıslak oluyorsunuz göreceksiniz.

Back