burda kocanı elde tutmaya uğraşacak bi durum kalmamış artık. Ben senin yerinde olsam daha uzatmam bu işi, bitmiş zaten.
Neden mi bitmiş?
1-Cinsellik ihtiyaç değildir, boşalmak ihtiyaçtır ve bunu da kendi kendine zaten yapabilir. İlla Biriyle birlikte olmasına gerek yok. Siz yardım edersiniz, yine ön sevişmeleriniz olur vs.. İlla cinsellikle adam elde tutulmaz..
2-Geneleve giden bi adam ordaki pislik yuvasını hazmedecek biridir ki üstelik evli olarak bunu yapması karısına yatağına evine de o pisliği bulaştıracaktır demektir.
3-Adam seni çok sevse tedavi olman için bu problemi aşman için sana yardımcı olur, daha da kendi haline bırakıp seni rencide etmez.
4-Sen bundan boşan tedavini ol, sonra bul "doğdu" bi adam onla evlen.
NOT: Bi arkadaşım vajina kaşıntısı nedeniyle doktora gitmişti doktor kızım sen kaç kişiyle birlikte oldun vajinan çöplük gibi olmuş demiş. Arkadaşım da azarlamış doktoru ne diyosunuz siz ben evliyim diye. Doktor da kızım o kadar çok mikrop var ki bu sadece farklı kişilerle cinsel ilişkiye girince olur demiş. Arkadaşım ben kocamdan başkasıyla olmadım deyince, doktor direkt kocan genel eve gitmiş demiş. Adam o pisliği karısına bulaştırmış düşün...