VAJİNAL KURULUK HAMİLELİĞE ENGEL Mİ?

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
288
Puanlar
103
Merhabalar hanımlar bir çok kez konu açtım bu sefer ki ise vajinal kuruluk ben eşimle 11 aylık evliyim ve bunun ilk 6 ayını vajinismus olarak geçirdim ve kasım ayında .ok şükür atlattım o zamandan beri cinsel ilişkimizde vajinamda ön sevişme esnasında yeterince ıslaklık olmadığı için hatta bazen ıslaklık iyi oluyor bazen az ama yine de jele ihtiyaç duyduuğumuzda doktor onaylı bitkisel jel kullandım Lubricant kullandım ve bazı sitelerde duyduğum jelleri yumurtlama zamanlarında kullandığımızda sperimn hareketini bozuyormuş doktorum bu jeli söylediği zaman yumurtlama dönemlerinde kullanmayın demedi sadece bebek düşündüğümüz için bu jeli verdi yan etkisi asla yok dedi burda hamile kalan yada evli olup bu sorunu yaşayan hanımlardan bir bilgi almak istedim.Geçenlerde bu jelimiz bittiği için vazelin kullandım ve yumurtlama dönemimde değildim yani özetle vazelin bitkisel jel vs sperme gerçekten zararı var mı? Birde vajinal kuruluk hamile kalmaya engel mi?

Kayganlaştırıcı kullanma bende vaji. Yemeli 4 ay oldu ilk ay kullandım sadece alışır kendini ne kadar zararsız dese de ambalajlı ürünün içeriğini bilemeSin kullanma

Canım hiç kullanmadım onu bilmiyorum bebek için yani bebeklerin yerler için yardımcı olduğunu söylüyorlar ama benim pek bir bilgim yok kullanmadım marka vermek istemiyorum ama mecbur vereceğim ben Durex kullanıyorum alo vera özlü zaten ancak 3.04 defa kullandım ondan sonra Alıştım çok şükür sen de onsuz yapmaya alış

LeylaKaya peki benim vajinamda az sulanma oluyor kullanmayı bırakırsak zamanla sulanma fazlalşır mı yani bir de ilişki esnasında ıslaklık az olduğu için acı verir mi?

LeylaKaya peki benim vajinamda az sulanma oluyor kullanmayı bırakırsak zamanla sulanma fazlalşır mı yani bir de ilişki esnasında ıslaklık az olduğu için acı verir mi?
Canım kendini ilişkiye var ilk zamanlar bende öyleydim acıyacak diye kendimi ilişkiye veremiyordum ama verdiğin zaman rahatlıyorsun bir de acele etmeyin uzun tutun ilk zamanları emin ol ki zamanla kaybolacak problem birazcık acısa bile canına çek asla pes etme çünkü hep kayganlaştırır du ile yapamazsın bunu

LeylaKaya haklısınız zaten biz de 5 aydır tam anlamıyla ilişkiyer giriyoruz hani çok gerek duymadıkça istemiyorum kullanmak ama vajinal kuruluk hamile kalmaya engel filan olur mu?

LeylaKaya haklısınız zaten biz de 5 aydır tam anlamıyla ilişkiyer giriyoruz hani çok gerek duymadıkça istemiyorum kullanmak ama vajinal kuruluk hamile kalmaya engel filan olur mu?
Engel olmaz canım Allah verecekse onu her şekilde veriramam vajinadaki islaklık spermin hareketini kolaylaştırıyor o yüzden islak olması daha iyi olmasa da olur ama olmasa daha iyi ama olmazsada acısı engel olmaz canım Allah verecekse onu her şekilde verir ama vajinadaki islaklık spermin hareketini kolaylaştırıyor o yüzden islak olması daha iyi olmasa da olur ama olmasa daha iyi ama olmazsada acırsın kendini ilişkiye ver canım

bende vajınusmusu atlatalı 1 yıl olucak son aylarda bendede bu kuruluk sıkıntısı var. doktor ozamanlar s'tiva diye beyaz bi jel vermişti tamamen bitkiselmiş. vajenin ph.sini falan bozmazmış vs.. :) buda bilgi olsun. ama çocuk için bilmiyorum öyle bişey eğer sıkıntı yapıyosa benimde ondan mı olmuyo acaba :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…