- 29 Kasım 2023
- 260
- 205
-
- Konu Sahibi ahsennayaz
Benim kullanınca geçiyor ama bikaç ay sonra tekrar koku sorunu oluyor. Bu hangi testte belli oluyor bahsettiklerinizFitillerle ilaçlarla gecmeyen koku akıntı sorunum vardı benimde kronik servisit ve hpv çıktı maalesef
Gerçekten etkiliyor hayatımızıBenim annemde de rahim amelyat olmstu sanırım ondan sonra mantar enfeksiypnu olustu ya kadın onla ugrasıyor ilaç falan kullandı fayda etmedi yanından gecerkrn bile tuhaf zınnık zınnık bir koku oluyordu son zamanlarda olmuyor . Ya da cok sık iç camasır degiştigi içn koku yayılmadan. Ben farketmiyormdur. Cok kotu ya valla su vajinal hastalıklar kadınların normal yasantısınu da etkiliyor resmen ve her hastalıgı biz cekiyoruz. Tuvalet temizlifide cok onemli ya idrar yapıyorsun sadece kuru peçeteye silip atanlar var ben suan kızımada ogretiyorum kaka yapınca arkadan öne degil, önden arkaya önce su tutuyorshb sonda nemli peçete ile siliyorsun en sın kuru peçete ile kuruluyorsun diyorum idrarı da aynen oyle temizletiyorum. Bunlar okadr onemli ki. Çamasırımızda bi idrar damlası cs olsa bile o bakteri üretiyor vajinaya degdikce hastalık olusturuyor işte ama işte her saniye dikkat edemiyoruz. Size de gecmiş olsun vajinal sampuanlar fslan oluyordu saglıklı mı bilmiyorm ama koku gidermek içn belki kullanılırö birde hpvnin koku yapcagını sanmıyorum sizin dediginz nasıl bilmiyorum ama ben de bögle ip gibi bir et parcası olustu asırı kasınıyordu öyle riskli dedil dedi doktor yakalaım dedi ama elma sirkesi sür düzenli oladak dedi cidden faydası oldu
çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Birşey sorcam biraz ayrıntı olacak kusura bakmayın. Adet bitiminde ilk ilişkiye gireceğiniz zaman mi alıyorsunuz kokuyu yoksa adet bittikten sonra ilişkiyi yaşadıktan sonra mi. Mesela adet suremiz 7 ile 10 gün diyelim. Erkekler bu sure içinde boşalmadiklari için bekleyen sperm içinizde kaldığı zaman sabaha daha ağır kokabilirmiş. Ama ilişkinin düzene bindiği zaman geçmiş olması gerekiyor. Yani sebep bu ise tamamen sizinle alakalı degil
Kültür sonucum temiz çıkmış az önce aradılar smear daha çıkmadıSmear yaptırdınız mi ne çıktı sonuc
Her seferinde de adet bitiminde ki zaman da yaşıyoruz ilk birliktelikte bende anlamıyorum inanın artık üzülüyorum. Kültür temiz çıkmış az önce aradılar smear daha çıkmamış ama ben bu yıl içinde smear testi yaptırmıştım temiz çıkmıştı yani bu yıl içinde daha doğrusu 6-7 ay içinde testin kötü çıkma ihtimali olur mu sizce ?Ne kokusu bu her ay eşin abartio olabilir mi? Adet bitiminde beklemis kan kokusu olur elbet hala koyu kahve lekelenmeler devam ederken onun kokusundan mi bahsedio? Bu her kadinda olur. Enfeksiyon olsa bu surekli devam etmez. Ya vucudun yener ya hastanelik olursun. Nasi bi koku tasvir edio?
Bende kokladım biraz tuhaf bir kokuydu ama çok keskin değildi kendi kokum da değildi o öyle söyleyince bende tabi rahatsız oldum doktora gittimNe kokusu bu her ay eşin abartio olabilir mi? Adet bitiminde beklemis kan kokusu olur elbet hala koyu kahve lekelenmeler devam ederken onun kokusundan mi bahsedio? Bu her kadinda olur. Enfeksiyon olsa bu surekli devam etmez. Ya vucudun yener ya hastanelik olursun. Nasi bi koku tasvir edio?
Kan almadı doktorumHer ay antibiyotik kullanilmaz ayrica mantar olursun (ortada bakteriyel bi bulgu yoksa). Çünkü antibiyotik bakterileri öldürür bakteri fazlaligi yoksa vajina florasindaki olmasi gerekenler de öleceği icin mantar populasyonu oransal olarak artar. Ve kronik mantara kadar gider o iş. Kanda bi enfeksiyon cikti mi?
Olmaz. Desen ki on farkli partner degistirdim belki derim. Hic mumkunati yok. Adet bitiminde artık kanın kokusunu alıyor belli ki. Ne diyo nasi bi koku tarif ediyor?Her seferinde de adet bitiminde ki zaman da yaşıyoruz ilk birliktelikte bende anlamıyorum inanın artık üzülüyorum. Kültür temiz çıkmış az önce aradılar smear daha çıkmamış ama ben bu yıl içinde smear testi yaptırmıştım temiz çıkmıştı yani bu yıl içinde daha doğrusu 6-7 ay içinde testin kötü çıkma ihtimali olur mu sizce ?
Aslında o antibiyotiği bende kullanmak istemiyorumHer ay antibiyotik kullanilmaz ayrica mantar olursun (ortada bakteriyel bi bulgu yoksa). Çünkü antibiyotik bakterileri öldürür bakteri fazlaligi yoksa vajina florasindaki olmasi gerekenler de öleceği icin mantar populasyonu oransal olarak artar. Ve kronik mantara kadar gider o iş. Kanda bi enfeksiyon cikti mi?
Pasli demirin yogurtla birlesmis hali gibi mi :)?Bende kokladım biraz tuhaf bir kokuydu ama çok keskin değildi kendi kokum da değildi o öyle söyleyince bende tabi rahatsız oldum doktora gittim
Ağır bi koku diyoOlmaz. Desen ki on farkli partner degistirdim belki derim. Hic mumkunati yok. Adet bitiminde artık kanın kokusunu alıyor belli ki. Ne diyo nasi bi koku tarif ediyor?
Evet sanırım bende kokladım tuhaf bi kokuydu çekindim zaten hemen kalktım duşa girdim:)Pasli demirin yogurtla birlesmis hali gibi mi :)?