Jinekoloji Vajinal kaşıntı sonrası yara

ulseren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2025
8
2
1
25
Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz ?
4 gün önce regl oldum ve aniden vajinal bölgem kaşınmaya başladı. Bende kaşımaktan sanırım tahriş ettim ve iç bölgesi ful yara oldu. Etrafında da beyaz birsyeler var. Vajinal mantar mı oldum? Çok korkuyorum elimi bile suremiyorum ilk defa böyle birşey geldi başıma bilgisi olan yardımcı

4 aydır doktora gıtmedınız mi?? Yada gitmeyi deneseniz

Jinekolojiye gidin mutlaka, randevu alın. Muhtemelen mantardır. Mantarda kaşıntı, kızarıklık, yanma vb. şeyler olur .

Hayıt otu iç canım sabah akşam bi bardak tok karna tamamen ilerlemeden önüne geç ilaçlar hiç bir işe yaramıyor geçti diyorsun yine başlıyor bende çok çektim mantardan suan hamileyim yine başladı kullanamadım tam anlamıyla ama içtiğim zaman kasıntı yada akıntım bile yoktu

Burdan sirkeci hanımlar çıkar şimdi, sirkeli suyla yıkan falan der.
Kimsenin ne dediğine bakmadan direk doktora git yavrum sen.
demekki bir ben değilmişim aman sakın sirkeli su ile yıkamayın google aldanıp sonu hüsran çok pişmanım yazın denizdeydim bütün gün sudan çıkmadım çok ıslak kaldım hafif kaşıntı oldu sonradan internetten baktım sirkeli su yazıyor yıkadım cildimi tahriş etti 4 aydan beri çekiyorum kaşıntıyı bugünde doktora gidecektim randevum vardı çocuk gece hasta olunca gidemedim sirkeli su hatasına kimse düşmesin
Jinekolojiye gidin mutlaka, randevu alın. Muhtemelen mantardır. Mantarda kaşıntı, kızarıklık, yanma vb. şeyler olur .
geçmiş olsun hemen doktora gidin muhtemelen mantar beyAz bişler var dediğiniz için kaşıntı gelince soğuk su ile yıkayon rahatlatır

Benim bir şeyim yok. Sizin için yazmıştım o yorumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…