• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinal kaşıntı sonrası yara

ulseren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2025
8
2
1
25
Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz ?
4 gün önce regl oldum ve aniden vajinal bölgem kaşınmaya başladı. Bende kaşımaktan sanırım tahriş ettim ve iç bölgesi ful yara oldu. Etrafında da beyaz birsyeler var. Vajinal mantar mı oldum? Çok korkuyorum elimi bile suremiyorum ilk defa böyle birşey geldi başıma bilgisi olan yardımcı

4 gün önce regl oldum ve aniden vajinal bölgem kaşınmaya başladı. Bende kaşımaktan sanırım tahriş ettim ve iç bölgesi ful yara oldu. Etrafında da beyaz birsyeler var. Vajinal mantar mı oldum? Çok korkuyorum elimi bile suremiyorum ilk defa böyle birşey geldi başıma bilgisi olan yardımcı
4 aydır doktora gıtmedınız mi?? Yada gitmeyi deneseniz

Jinekolojiye gidin mutlaka, randevu alın. Muhtemelen mantardır. Mantarda kaşıntı, kızarıklık, yanma vb. şeyler olur .

Back