Vajinal kant

adanalxix ebru

sana kocaman aşığım:)
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
269
0
96
35
Konya
kızlar dün gece vajinamın şiddetli kaşınmasıyla uyandım kalktım hemen yıkadım geçti ama sabah tekrr kaşınır gibi oldu banyo yaptım şu anda sorun yok sizce ne olabilir? başına böle bişe gelen var mı?

merhaba canım dıkkat et mantar olabılır bıde aklında bulunsun eger mantar ıse sakın suyla fazla temas ettırme cunku su sabun gıbı seyler cok fena kasıntıyı azdırıyo ben kendımden bılıyorum, sıddetlı kasıntı daha sonra peynır kesıgı seklınde akıntıyla devam eder ama korkulcak bı durum degıl en azından dr fitil ve ılac verıyo hemen gecıyo, gecmıs olsun canım

mantar olabilir canım ama enfeksiyon kapmışta olabilrsin kaşıntın devam ederse doktora git geçen haftada bende olmuştu dr fitil verdi geçti dikkat et

arkadaslarinda dedigi gibi fazla sabun ve suyla temas ettirme..vajina icin özel temizlik maddeleri var,onlari deneyebilirsin ama bence doktora görünmen daha iyi..
fitil kullanamazsan ilac verebilir...mantarinda cesitli sebepleri var elbette..bendede kullandigim antibiyotik ilaclardan dolayi olmustu...

nokta nokta beyaz şeyler geldi elime kaşınt geçtikten sonra sence mantar mı? mantarsa neden oluşmuştur?
evet malesef mantar böyle oluyo.antibiyotik kullandıysan ya da vajinal duş yaptıysan olabilir. bence geciktirmeden doktora git. kadın hastalıkları doktoruna gidemesen bile bi sağlık ocağına görün.

walla ben hayatımda ılk kez vajınal kasıntıyla tanıstım ole bole bı kaıntı deıldı delırodum, 1 aya kalmadı vajınamda sıgıller cıktı vajınal sıgıl rahatszlgymıs.. cok dıkkat sakın onemsız sanmayın kasıntıuı, sebamedn femınıne ıntımate wasch adlı bı urunu cok ıyı gelıo ama yıkaynca onla

bncede ılaclaar yapmıs olabılır ama benım kasıntıla basladı benımkıde genıtal sııldı bole nası kasınıodu yau sabah aksam nse ama mantar olabılır dıe dusunuorum ayrıca fıtıl harıcı krem werıo dr sabah ogle aksam kullanman ıcın bı haftalık aman ıhmal etme..............

ya 3 4 gundur cok fena kasintim var olecegim kasintidan bide ici kasiniyo yaniyo deli gbi krem suruyrm hafufletiyo ama gecmiyo uyuyamiyorum ya kolonya bile doktum cok kotuyum fitil kullanmam 18 yasindayim ya bi akil verin kafayi yiccem

Arkadaşlar size bir sır vereyim, aynı dertten ben muzdariptim tabii birkaç gün öncesine kadar. Genital bölgem sabah akşam kasiniyordu yikiyordum o şekilde geciriyordum ve sonra gün içinde tekrar başlıyordu kaşınmaya. Doktora gittiğimde mantar olmuşsun dedi içinde iki tane hap bulunan bir ilaç ve birde krem verdi bunları kullandım, krem biraz olsun rahatlatti ama hapin bi faydasi oldugunu hic sanmiyorum millet. Neyse yine kaşıntı devam ediyo , sadede geliyim. İnternetten elma şirketinin ve doğal antibiyotik olan sarımsağın böyle bir kaşıntıya nasıl etki edebileceğini araştırdım sonunda buldum. Elma sirkesinin vajinal sulanmayi normale çevirdiğini ve vajinal mantardan kaynaklanan mikrobu herhangi bir zarar vermeden giderebilecegini öğrendim ilk once sarimsagi rendeledim ve suyunu vajinaya surdum tabi bunu yaptığınızda yanacaksiniz çünkü sarımsak yakacaktir sizi ona dayanmaya çalışın sonra suyla yıkayın orayı ve daha sonrasında eczanede alacağınız büyük siringanin içine sirkeyi çekin ve kendinize zarar vermeden vajinaya uygulamaya çalışın, inanın kasintim 4gune geçti hiç birşey kalmadi, bu arada doktoru verdiği rahatlatıcı kremi kullanmayı unutmayın. Vajinanizi hep kuru tutmaniz lazım kızlar unutmayin bunu, eğer doktorun verdiği kremin ise yaramadığını dusunuorsaniz teramicyn adlı deri pomadida bu iş için çok uygun bir kremdir kizlar, iyi gunler...

ya 3 4 gundur cok fena kasintim var olecegim kasintidan bide ici kasiniyo yaniyo deli gbi krem suruyrm hafufletiyo ama gecmiyo uyuyamiyorum ya kolonya bile doktum cok kotuyum fitil kullanmam 18 yasindayim ya bi akil verin kafayi yiccem

Duştan önce sirke ile yıkayınızz...

Arkadaslar vajinal bölgemde ilişkiden önce ve sonra kasinti oluyo ağrı ve yanma hisside oluyor travazoll krem aldım geçirir mi ki acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…