• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinal kanamayı durduran bişeyler var mı? lütfen yardımm

ama aradım işte o da devam et kullanmaya normal dedi. bu ilçede yok ki kadın doğumcu off Allahım yardım ett

Kadın doğum yok nasıl oluyor. Devlet Hastanesi acilde en az bir tane vardır. Millet gece doğum sancısı olunca ne yapıyor.

Bu arada panik yaptığına göre artık çok yoğun geliyor. Allah korusun kan kaybı tehlikeli olabilir. Kadın doğum olmasa bile acil hastaneye git. En kötü yarın kadın doğuma gel derler.

lütfen konum bi süre taşınmasın. 25 gündür vajinal kanamam var. bu ay ilk kez doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. kullanmamla birlikte ilk 10 gün çok az kanamam vardı sonraki günler çoğaldı. şimdi de çok geliyor ve kokulu. Allahım ne yapacağımı bilmiyorum. durduramıyorum da. yarın hastaneye gideceğim ama bugünden durdurmak istiyorum. öyle çok geliyor ki .. çok korkuyorum. 1 hafta çnce bi doktora sormuştum hapı bırakma dedi o yüzden bırakmadım çok pişmanım. haptan mı yoksa başka bişeyden mi anlamadım ilk kez başıma geliyor. vajinal kanamayı durduran bişeyler biliyor musunuz ?
doğum kontrol hapı kanama yapar mı?

Metiller, kesiyor kanamayı. 4senedir ara ara kontrol hapı kullanırım. Evlendikten sonra ne hikmetse bende de kanamalar olmuştu. Doktoruna danış ama önce bu hapı.

Benim bi kere yasmin kullanırken olmuştu on beş gün hapı bıraktım adet oldum ve on beş gün sürdü sonra durdu ben kist için kullanıyordum. Ancak yoğun bi kanama olmadı ortalamaydı yani.

25 gun çok uzun bır sure. normal adet dongusu kısıden kısıye degısır.ama buna ragmen normal olan 3-7 gun veya 9 gundur en fazlaa 20 gun neden beklıyorsunuz. doktora hemen gıtmelısınız.

SiZ buyuk ihtimalle adet gormussunuz.sonuclari alinca buraya da yazin. Geçmiş olsun.
çok teşekkür ederim ilginiz için. ama kanamam kesilmedi ki nerden bilebilirdim adet olduğumu. yarın inşallah yazarım sonuçları size. inşallah kötü bişey çıkmaz

bi de bu konuyu açtığım gün et parçası gelmişti. bunun için korkuyorum

Back