• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinal kanamayı durduran bişeyler var mı? lütfen yardımm

Vücudunuz hapa reaksiyon göstermiş olabilir. Bende ilk evlendiğim zaman kullandım kanama yaptı, doktora gittim vücut alışana kadar devam edebilir dedi. Fakat 20 gün boyunca kanamam hiç kesilmedi ve farklı bir doktora gittim bana doğum kontrol hapını bırakmamı söyledi. Bıraktıktan sonra normale döndüm.

İnşallah öyledir. Valla çoğaldı kanama. Günde 3 -4 Ped kullanır oldum. Bıraktıktan sonra bi daha kullsnmadiniz mi hap?

İnşallah öyledir. Valla çoğaldı kanama. Günde 3 -4 Ped kullanır oldum. Bıraktıktan sonra bi daha kullsnmadiniz mi hap?
Günde 3-4 ped çok değil ki.en azından benim için..ben reglim de ilk iki gün çok daha fazla ped değiştiririm.
Neyse bence beklemeyin gidin acile.yada yarın doktora sorun.ordan burdan duyduğunuz ilaç kullanılır mi hiç?ne olduğunu bile bilmiyoruz. .

Dogum kontrol haplari ilk ay böyle yapabiliyor. Benim iki reglim arasi hic kesilmemisti kanamam . yalniz oyle artarak degil, lekelenme seklinde.
Siz tekrar regl olmaya baslamis olabilir misiniz acaba? Doktora gorunmek en dogrusu

Dogum kontrol haplari ilk ay böyle yapabiliyor. Benim iki reglim arasi hic kesilmemisti kanamam . yalniz oyle artarak degil, lekelenme seklinde.
Siz tekrar regl olmaya baslamis olabilir misiniz acaba? Doktora gorunmek en dogrusu

Ama daha beyaz haplar bitmemisti. Beyaz haplar bitince adet görmem gerekli değil mi?

Ama daha beyaz haplar bitmemisti. Beyaz haplar bitince adet görmem gerekli değil mi?
Hangi hapi kullanıyorsunuz? Ben yazz kullandim. Beyaz haplara basladigim gunlerde de adet gördüğüm oldu, bitince de. İlla bitmesi gerekmiyor yani.
Yalniz siz mutlaka doktora gorunun benim dediklerim kendi yasadiklarim sadece.

Hangi hapi kullanıyorsunuz? Ben yazz kullandim. Beyaz haplara basladigim gunlerde de adet gördüğüm oldu, bitince de. İlla bitmesi gerekmiyor yani.
Yalniz siz mutlaka doktora gorunun benim dediklerim kendi yasadiklarim sadece.

Benimki de yazz. Yarın randevum var zaten. Acaba adet mi gördüm ya

Peki doktor devam ettirdi mi ilacı? Yoksa başka bir dkh mi verdi

Bende yazz kullanıyordum lekelenme kanama yaptı 3 ay ama o kadar süre değil tabi ayda 2 kere 5 6 gün falan. Adet kanamalarımda 2 gün sürüyordu sonrası sadece lekelenme ve çok kg aldırdı hiç memnun kalmadım bu ay bıraktım rahatladım. Sizin kanamanızın şiddeti ve süresi normal değil mutlaka doktora gidin.

lütfen konum bi süre taşınmasın. 25 gündür vajinal kanamam var. bu ay ilk kez doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. kullanmamla birlikte ilk 10 gün çok az kanamam vardı sonraki günler çoğaldı. şimdi de çok geliyor ve kokulu. Allahım ne yapacağımı bilmiyorum. durduramıyorum da. yarın hastaneye gideceğim ama bugünden durdurmak istiyorum. öyle çok geliyor ki .. çok korkuyorum. 1 hafta çnce bi doktora sormuştum hapı bırakma dedi o yüzden bırakmadım çok pişmanım. haptan mı yoksa başka bişeyden mi anlamadım ilk kez başıma geliyor. vajinal kanamayı durduran bişeyler biliyor musunuz ?
Primolut die bi ilaç var o düzenler tabi Dr görünmeniz lazım

Tampon kullanabilirsiniz eczanelerde satiliyo durdurmaz ama eğer çoksa rahatlarsiniz

Canım bence kullandığın ilacın prospektusunu dikkatli oku. Benim de kullandığım hapın prospektusunde ilk ay kanamalar olacağı ve normal olduğu yazıyordu, öyle de oldu. Bir sonraki ay normale döndü.

Kan sulandirici seyler kullanma aspirin,agri kesici turevleri gibi bir de beyaz haplar bitti mi

25gun beklemissiniz yarina kadatda bekleyin insallah dr bi care bulur
gecmis olsun
(Sastim kaldim 25gun kanamali nasil beklenir ya kan kaybindan ...... bise olsaydi animallah.)

Back